Şimdi Ara

Opet Ultra Yıkama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
6.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, Opet istasyonlarında hiç denk geldiniz mi bilmiyorum ama Ultra Yıkama denen bi olay var. 1 kaç kere girdim gayet güzel ve temiz bir şekilde çıktı aracım. Jantlar yıkanıyor, araç köpükle yıkanıyor en son da kurutuluyor yaklaşık 5 dakika sürüyor.
    Eğer deneyen arkadaşlar varsa yorumlarını merak ediyorum; düzenli olarak kullandığımda bir sıkıntı çıkar mı diye çizik açısından. Opetteki arkadaşlar bu sistemin yeni olduğunu ve fırçalar fiber olduğundan ötürü çizmediğini idda ediyor. Ayrıca birçok kez Porsche marka araca da denk geldim bu platformu kullanan. Bahsettiğim bu Ultra yıkama Ankara, Eskişehir yolunda yeni açılan Opet'te.



  • Hep öpet kullanırım daha denk gelmedi. Normalde köpük ve su sonra kendim bezle siliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende hiç görmedim herzaman opeti kullanırım. Burda sadece tazyikli su ve köpük var.
  • batkent B kullanıcısına yanıt
    Tüm Opet istasyonlarında yok, yeni açılanlarda oluyor sanıyorum ki ;  Opet Ultra Yıkama
  • Bu sistemi Shell dede gördüm ben. Bir kere kullandım. Eski sistemden çok daha iyi fakat yumuşak bir süngerle kendin yıkaman gibi olmuyor tabi ki. Kurutması gayet başarılıydı.
    Bu iş birazda seçim meselesi aslında. Aracıyla uğraşmayı sevmeyen, vakti olmayanlar için güzel bir sistem.
  • Fırça fiberse üzerindeki lekeyede zarar vermez ozaman. Yani mantıken bi lekenin çıkması için üzerine fırça darbesi alması gerekir.
    Darbe lekeyi söküyorsa arabayı neden çizmesin? Veya arabayı çizmiyorsa lekeyi nasıl söksün?
    Aklımda deli sorular.. :)
  • Hic denk gelmedim. Bildigim kadariyla bursadada yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sistemden bahsediyorsak eger dikmen po'da var gayet iyi 5 lira, jantlar bile temizleniyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en yakın opete bakayım umarım vardır
  • az çizeni, çok çizeni vardır ama illaki çizilir aracınız. uzun vadede boyanın durumu sırıtır, birkaç kez yıkamada ise dikkatli gözler görebilir çizikleri.

    hiçbir şekilde fırça ile araç yıkamayın derim.
  • Merhaba, istadyon adı nedir

    Alıntı

    metni:
    Merhaba arkadaşlar, Opet istasyonlarında hiç denk geldiniz mi bilmiyorum ama Ultra Yıkama denen bi olay var. 1 kaç kere girdim gayet güzel ve temiz bir şekilde çıktı aracım. Jantlar yıkanıyor, araç köpükle yıkanıyor en son da kurutuluyor yaklaşık 5 dakika sürüyor.Eğer deneyen arkadaşlar varsa yorumlarını merak ediyorum; düzenli olarak kullandığımda bir sıkıntı çıkar mı diye çizik açısından. Opetteki arkadaşlar bu sistemin yeni olduğunu ve fırçalar fiber olduğundan ötürü çizmediğini idda ediyor. Ayrıca birçok kez Porsche marka araca da denk geldim bu platformu kullanan. Bahsettiğim bu Ultra yıkama Ankara, Eskişehir yolunda yeni açılan Opet'te



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uhes -- 2 Kasım 2023; 9:30:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun reklamları dönmeye başladı tv de geçen gördüm ilk defa.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Konya yolunda eskiden kadoil vardı o zamanlar tünel yıkama diye geçen sistemi kullanmıştım. Klasik sisteme göre çok iyi ama gene de tehlikeli. Dönen parçalar var sonuçta. Kılcal çizik tabi ki oluyor. Şirket aracınız varsa ya da çizilmeyi kafaya takmıyorsanız iyi bir yöntem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara'da bazı Shell istasyonlarında 3-4 senedir var bu yıkama aletleri.

    Üç farklı yıkama modu var en üst seviyeyi alırsan biraz daha pahalı ve cilalı şampuan ile yıkıyor, son olarak da kurutuyor.

    Temizleme materyali klasik fırçalardan farklı, süngerimsi bir yapıya sahip. Araca çok fazla sürtünme uyguluyor, bir aracın spoilerini söktüğüne şahit oldum.

    Makinaya girmeden anten vs parçalar varsa kesinlikle sökülmeli, zira bunları da sökebiliyor.

    İşlem sonunda araç jantlarına kadar temizlenmiş ve kurutulmuş oluyor. Zaman problemi varsa kullanılabilir ama ben bir kaç deneme sonrası bir daha kullanmadım.

  • earl2000 kullanıcısına yanıt

    Opette değil ama başka bir markada buna benzer yıkama sisteminde jazz aracımın arka silecek kolu kırıldı inanılmaz baskı uyguladı araca.

  • Evet çok baskı uyguluyor, aracın aynalarını açık unutursanız aynayı bile koparabilir. Benim araçta silecekler kaput altında olduğundan sıkıntı çıkmadı ama çok baskı uyguladığını yıkarken gayet net görüyorsunuz.

  • taa 2016da kullanmıştım. aracı yıkadıktan 3-4 gün sonra toz tutmaya başladığında fırça izi şeklinde tozlanmıştı. öyle garip bişey işte. aletin üstünde arabanın sağı solu kırılır boyada çizik olursa mesul değiliz yazıyordu.

  • ben her hafta sonu evimin karşısında shell'in kendi işlettiği istasyonda 2016/nisan'da istobal firmasının kurduğu otomatik makinada yıkatıyorum 8 lira ile başlamıştı şimdi 60 lira oldu,


    istasyonun her iki tarafında oto yıkamacı var biri 300 diğeri 350 lira alıyor iç-dış için, istanbul dışına araziye çıkarsam çok çamur olursa yılda bir kaç sefer onlarda yıkatıyorum

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.