|
|

|
|
OPET Ultra Temiz, aracını derinlemesine temizlemek için en son teknolojiyi kullanan bir yıkama hizmetidir. OPET'in geniş istasyon ağı aracılığıyla, aracını her zaman temiz ve parlak tutmak için yakınında bir Ultra Temiz noktası bulabilirsin.
OPET Ultra Temiz Avantajları:
OPET Ultra Temiz Fiyatları:
OPET Ultra Temiz fiyatları, aracının boyutuna ve seçilen yıkama paketine göre değişir. Güncel fiyatlar için en yakın OPET Ultra Temiz istasyonu ile iletişime geçebilirsin.
OPET Araç Yıkama Fiyatları 2023:
OPET'in 2023 yılı araç yıkama fiyatları, Ultra Temiz hizmeti de dahil olmak üzere çeşitli yıkama paketlerini kapsar. En son fiyatlar için OPET'in resmi web sitesini veya mobil uygulamasını ziyaret edebilirsin.
OPET Ultra Temiz, aracını temiz ve parlak tutmak için en son teknolojiyi kullanır. Yakındaki bir OPET Ultra Temiz istasyonu bul ve aracını profesyonellere emanet et.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Fotoğraf Makinası : Canon Eos 1100D 18-55mm + EF 75-300mm SLR & SjCam Sj4000 Action Cam & Telefon : Samsung Note 5 Beyaz MSI Z77A-G43 & CORSAIR CX SERİSİ 80PLUS 600W & SAPPHIRE R9 270X TOXIC GDDR5 B 256Bit SAMSUNG120GB 840 EVO SATA 3.0 SSD &İntel Core i5-2400 3.1 Ghz Cpu & Corsair 8 Gb Ram Masa içi Kasa Projem için Tıkla Doğa insan olmadan da yaşar; ama insan doğa yok olduktan sonra yaşayamaz.
|
|
|
|
|
|
|
Merhaba, istadyon adı nedir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uhes -- 2 Kasım 2023; 9:30:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ankara'da bazı Shell istasyonlarında 3-4 senedir var bu yıkama aletleri. Üç farklı yıkama modu var en üst seviyeyi alırsan biraz daha pahalı ve cilalı şampuan ile yıkıyor, son olarak da kurutuyor. Temizleme materyali klasik fırçalardan farklı, süngerimsi bir yapıya sahip. Araca çok fazla sürtünme uyguluyor, bir aracın spoilerini söktüğüne şahit oldum. Makinaya girmeden anten vs parçalar varsa kesinlikle sökülmeli, zira bunları da sökebiliyor. İşlem sonunda araç jantlarına kadar temizlenmiş ve kurutulmuş oluyor. Zaman problemi varsa kullanılabilir ama ben bir kaç deneme sonrası bir daha kullanmadım. |
|
|
Evet çok baskı uyguluyor, aracın aynalarını açık unutursanız aynayı bile koparabilir. Benim araçta silecekler kaput altında olduğundan sıkıntı çıkmadı ama çok baskı uyguladığını yıkarken gayet net görüyorsunuz. |
|
taa 2016da kullanmıştım. aracı yıkadıktan 3-4 gün sonra toz tutmaya başladığında fırça izi şeklinde tozlanmıştı. öyle garip bişey işte. aletin üstünde arabanın sağı solu kırılır boyada çizik olursa mesul değiliz yazıyordu. |
|
ben her hafta sonu evimin karşısında shell'in kendi işlettiği istasyonda 2016/nisan'da istobal firmasının kurduğu otomatik makinada yıkatıyorum 8 lira ile başlamıştı şimdi 60 lira oldu, istasyonun her iki tarafında oto yıkamacı var biri 300 diğeri 350 lira alıyor iç-dış için, istanbul dışına araziye çıkarsam çok çamur olursa yılda bir kaç sefer onlarda yıkatıyorum |
|