< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kızıl ay -- 29 Eylül 2018; 9:36:50 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kızıl ay -- 29 Eylül 2018; 9:36:50 > |
Clio'da benzer bir durum yasadik. Clio 3'te kroniktir, teyp malzemesi soyulur. Baktik soyulma basladi, garanti bitmeden degistirelim dedik. Sorgusuz sualsiz hemen degisim yapildi. Eve gelirken farkettik, kucucuk bir cicik var piano panelde, onemsiz. Ertesi gun merkezden memnuniyet aradilar. Durumu anlattik, onemli olmadigini belirttik. Ucretsiz degistirebileceklerini soylediler. Gerek servisteki ilgi, guler yuz; gerek musteri hizmetlerinin ilgisi cok sasirtmisti.
Opel servislerinde kendini fazlalik gibi hissedersin. |
Opel adana onatçada ben çay yüzünden servis müdürü ile kavga etmiştim, daha önce başka bir konuya da yazmıştım, müşteriyim dememe karşı müşteriysen müşteriliğini bil dedi bana. İri yapili bir insanim müdür denen şebelekte benim yarim kadar bir şeydi. Mesele Büyümesin diye aracima bindim çiktim telefon açıp şikayet ettim. Firmanin müşteri ilişkilerinden kimse aramadı daha sonra, o kadar da ilgililer bu arada. Ben en çok ilgi alakayı bmw de görmüştüm, opel tamamiyle tırt, o yüzdende ortalık malı gibi ordan oraya sürükleniyor kıçı kırık marka. Daha sonra bir mesele için geçen sene eylül ayinda gittiğimde koca serviste 5-6 araç, show room dada araçlara bakan iki kişi görmüştüm sadece.
|
Bomboş yorum. Bu kadar kesin konuşabilmek için her aracın her kasasını yakından bilmeniz lazım.
2000'de 0 Astra aldık. 9 yıl tık etmedi. Sattık yine GMden Chevrolet Captiva aldık. 4 yıl kullandık tık etmedi. 2013de sıfır Astra j aldık. Hala kullanıyorum 90binde tık etmedi. Bir kere motor su eksilme uyarısı verdi servis parça hatalı özür dileriz dedi 2 saatte değiştirip verdi parçayı. Saçma sapan sorunlar yaşadım. (20 liralık bir keçenin ciyak ciyak ötmesi gibi) ama bir kere olsun yarı yolda kalmadım. Servisler yerden yere göre değişir. Ülkede hala tuvalet ampüllü far ile satılan ve yükseltilemeyen araçlar varken 2009 yılında AFL alınabiliyordu opellerde. Yakıt konusunda biraz savurganlar ama araca rezalet demek iyi cesaret. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|