Şimdi Ara

Opel İnsignia 1.6T Cosmo mu 1.6 atmosferik edition mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25
Cevap
2
Favori
9.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Su sıra araba bakıyorum ve 2.el Opel İnsignia almaya karar verdim bütçem 45bin. İstanbul da yaşıyorum yılda 20.000km yapıyorum.

Malum sitede 2 araç buldum;

1) 1.6Turbo Cosmo(full ama navi ekransiz) 2009 Km:100.000 Lpg'siz

1.6 turbo da kafamı karıştıran yakıt ve arıza çıkarma potansiyeli. 50 kuruşa kadar sorun yok ama 70kr yakıyor diyenler var.

2) 1.6 115hp Lpg'li ve lpg si 10.000km önce takılmış. 2009 89.000Km'de edition paket (orta paket xenon yok) yakıt zaten lpg li hiç Üzmez.

Benim gönlüm kesinlikle 1.6T Cosmo'dan yana hem performans hem donanım olarak.

Ikisininde sol arka kapı ve çamurlugu boyalı. Ikisi de 2009 model Fiyatları 44.000TL

Kısa zamanda almam lazım siz ne düşünüyorsunuz veya başka önerileriniz var mı? 1'i bebek 2 çocuğum var önerileri de buna göre yaparsanız memnun olurum iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meganers -- 13 Kasım 2016; 21:03:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.6 atmosferikli Insignia'da kafayı yersiniz.

En güzeli lpg'siz 1.6 turbo alın,lpg'yi kendiniz taktırıp mis gibi kullanın.

1.4 turbolar lpg'ye daha uyumlu diye biliyorum,onu da araştırın bi.

• kartalus kullanıcısına yanıt
    Evet 1.4 ler lpg ile çok uyumlu fakat fiyatları yüksek. Dedigim gibi araba 50kurustan fazla yakmaz ve kronik sorunu yoksa almayi planliyorum

• meganers kullanıcısına yanıt
    1.6 T'da 8 litreden aşağısını görmeniz neredeyse imkansız. 9-10 arası yakıyor ortalama; bu mevsim şartlarında ise 12'yi bulabiliyor.

Atmosferik almayın. O ağırlıktaki araca 1.6 atmosferik gitmez. Turbolu araç bile o kasayı ancak kaldırıyor.
  • Cosmo derim,atmosferik, insignia gibi araçlar için ağır yük taşır.

• Gidiyor diyorlar atmosferik için de ama sadece gidiyor

• 1.6T Şehir dışı bile ortalama 7,5-8 Lt yakıyor hesabınıza uyarsa 45 bin tl'ye uçak gibi araba alırsınız.

Şehir içi trafikte 11-12 lt'ye kolay çıkıyor.Atmosferik/Lpg kombinasyonuyla ekonomik bir şekilde insignia kullanmış olursunuz.

Beklenti ve ihtiyacınız önemli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.6 atmosferik motor ağlatır insanı o arabada. B segmenti araçlar bile kafa yapar o arabayla. Ayrıca opelin 1.6 atmosferik motorunun da lpg ile kusursuz uyumlu olduğunu söyleyemem. 1.6 turbo da düşündüğünüz rakamların üstünde yakacaktır. O kadar güçlü araçla da ekonomi yapmak biraz dert.
  • 1.6 T insignia kullanıcısı olarak söylüyorum, kasa cok hantal. 1.4 T bile yetwrsiz kalıyor. 1.6T 180ng den baska bakmayın. Atiker Gold bir sistemde ekeonomik sekilde gezersiniz. Atmosferik 115 beygirlik motor ile bu arac kesinlikle olmaz. Dusunmeyoin bile.
  • 1.6 115 benim Astra J yi çok güzel götürüyor.kullanmasını bilirsen her türlü götürürsün.ama öyle performans bekleme fazla astrayı rahat kaldırıyorda insignia düşündürücü.hızla işim olmaz diyosan al 1.6 115 ömürlük motor.he basacam dersen 1.6T al.ben 1.6 115 ile e-5te çok rahat makaslara giriyorum o kadarda değil arkadaşlar devrini alınca güzel gidiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 motor İnsignia abimde vardı 1.5-2 sene kullandı ama performans olarak aşırı kötü çünkü insignia 1600-1700 kilo araba ve 150 tork o aracı yerinden kaldırmaya ucu ucuna yetiyor yada yetmiyor gibi bişey...

Birde 1.6 atmosferikte subap değiştirme sorununu zaten yaşarsın. Sana tavsiyem 1.6 T Cosmo al hem donanım olur hemde bastığında gider...
  • ne yaptın aldınmı acaba ; bizde 1.6 T Cosmo 2010 bakıyoruz / dusunuyoruz acıkcası.
  • Arkadaslar yazamadım soran arkadaşlar olmuş ben son dakika 2.0Cdti edition elegance aldım active select

128bin De 2009 model 2 kapı boyalı on soL çamurlu değişik büyük ekrani da var 44bin e aldım fiyat galerisi arkadaşımın söylediğine göre çok iyi çünkü satıcı da arabayi garaj koymuş 5 aydır yatıyomus kendileri Audi A4 almışlar.

Dün komple bakım motor detaylı iç temizlik pasta cila boya koruma attırdım 300tl ye süper oldu valla bu paraya bu araba

• quote:

Orijinalden alıntı: YozgatLee0666

1.6 motor İnsignia abimde vardı 1.5-2 sene kullandı ama performans olarak aşırı kötü çünkü insignia 1600-1700 kilo araba ve 150 tork o aracı yerinden kaldırmaya ucu ucuna yetiyor yada yetmiyor gibi bişey...

Birde 1.6 atmosferikte subap değiştirme sorununu zaten yaşarsın. Sana tavsiyem 1.6 T Cosmo al hem donanım olur hemde bastığında gider...

Ayni fikirdeyim bizimde vardi kasa cok agir dusuk motorda aracın kalkisi yavas gercektende ama iyi bir tercih konforlu ve rahat
  • Yakıt çok üzer hocam bende vardı yazın bir tur atıyordum araçla 20lira benzin atmam gerekiyordu toplasan 10 dakika ha performans nasıl dersen(1.6T)çok iyi ama dediğim gibi araca bindirmez c5 düşünür müsünüz? 2011 1.6hdi sx pk
  • Konuyla ilgisi yok ama geçenlerde opel insignia 1.6 dizel kullandım araçta 270 kadran vardı, aracın gidişinden yol tutuşundan hiç memnun kalmadım kafam karıştı aracı düz yolda zorladım biraz daha 7.000 de idi motor daha açılmamış efsanesi var ya bundan kaynaklı mıdır bilemem gaza basıyorum araç resmen kendini yırtıyor 180'e falan zor geldi.
    150'ye kadar sıkıntı görmedim. Pek güvenilir bir araç gelmedi bana kasa çok fazla gibi sanki. Konforuna diyeceğim yok, iç hacmi geniş eyvallah da yolda gidişi virajlara girişi pek içime sinmedi.
    Edit:Ayrıca deposu çok büyük bir araç şuan da dizel 4 üzerinde olduğu için bunu da hesaba katmak gerekir.

Peugeot 308 kullanmıştım, her türlü daha sağlamdı araç, virajlara gözüm kapalı giriyordum. Bu insignia nedense çok savruluyordu kasa büyük bundan mı kaynaklı? Velhasıl ben bu paraları bu araca vermem. Tavsiye de etmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terapi_triyaki -- 17 Kasım 2016; 11:8:30 >

• adam kıytırık 308 le insignia ya çamur atıyo
  • msmart M kullanıcısına yanıt
    Kardeş full 308 ile yolda yapmadığım kalmadı sana yalan mı atacağım? Benim daha çok hoşuma gitti 308 bunu belirtmek istedim. Nesi zoruna gitti? Yeni kasa daha 7000 de insignia ile Edirne'ye gittim düm düz yol araç içeri deli gibi ses aldı gördüğümü/duyduğumu söylüyorum. Kulaktan dolma değil. 308 ile uzun yola gittim, araç çok rahat hıza çıkıyor ayrıca ses yalıtımı daha iyiydi. Ancak benim kullandığım insignia da sorun olabilir bununda farkındayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terapi_triyaki -- 18 Kasım 2016; 10:50:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meganers

Arkadaslar yazamadım soran arkadaşlar olmuş ben son dakika 2.0Cdti edition elegance aldım active select

128bin De 2009 model 2 kapı boyalı on soL çamurlu değişik büyük ekrani da var 44bin e aldım fiyat galerisi arkadaşımın söylediğine göre çok iyi çünkü satıcı da arabayi garaj koymuş 5 aydır yatıyomus kendileri Audi A4 almışlar.

Dün komple bakım motor detaylı iç temizlik pasta cila boya koruma attırdım 300tl ye süper oldu valla bu paraya bu araba

ona çıkma cosmo bixenon far taktır, halojen farlar arabanın tipini kaydırıyor, 1.5-2 civarına halledersin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun arabanız. Çok iyi seçim. Bedava resmen.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.