Şimdi Ara

Peugeot 308 1.6 HDI otomatik mi Renault Fluence 1.5 Dci Edc mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleyküm arkadaşlar hayırlı pazarlar, araç alma arefesindeyim, 600 bin TL bütçemiz var, iki araç arasında kararsız kaldım. Fluence 2011-2012 modeller arası dizel otomatik veya 308 2010-2013 dizel otomatik. Sizce hangisi daha makuldur araçların kmleri aşağı yukari 150 bin civarı ama Fluence konusunda bazı olumsuz yorumlar okudum Edc ile ilgili ve peugeot için de imajının kötü olmasından ötürü arıza olma ihtimali olur diyor çevremdekiler paramı çöpe atmak istemiyorum sizce hangisi almalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkan2534 -- 21 Temmuz 2024; 13:16:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• bence bulabilinirse 18-19 temiz bir egea daha iyi bir tercih olur her bakımdan.

bu ikisi arasında ise fluence derim, prolemleri daha kolay çözüleceğini tahmin ettiğim için.

• 19can84 1 kullanıcısına yanıt
    Egea bulamadım malesef fiyat olarak yüksek Edc masrafinin 40-50 bin bandinda olduğu söyleniyor.

• Sıfır almıyorsanız, kaldı ki sıfır 1.2 puretech motorlarda veya geçmişte DSG şanzumanlarda, her zaman kronik arıza riski çıkıyor. EDC hakkında kronik bir arıza olduğuna dair bir şey duymadım.
    2011 manuel fluence kullanıyorum 7 senedir. 150 civarında almıştım, şu anda 230a dayandı. Üst kapak conta değişimi dışında bir sorun yaşamadım. Onda da yolda bırakmadı, planlı bakım kapsamında yapıldı. Şu anda turbonun revizyona girmesi lazım. Eski araçlarda masraf riski her zaman var. Bunun aksini söyleyen fanboyluk yapıyordur. 1.5 dci genel olarak sorun çıkarmayan, bakımları düzenli yapıldığında golda bırakmayan bir sistem. Parçaları da nispeten ucuzdur. Bence fluence üzmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • faruk F kullanıcısına yanıt
    Manuel için motorda zaten sıkıntı göremiyorum benim tek korkum edc olması

• faruk F kullanıcısına yanıt
    2012 ve öncesi ciddi sıkıntı var sikayetvarda, 2014 ve sonrası genel olarak belki daha sorunsuzdur 3 tane fluence buldum tam anlaştım 3 ünde de şanziman kutusu arızası varmış ondan biraz çekindim açıkçası

• ozkan2534 O kullanıcısına yanıt

40 50 bin sadece kavrama fiyatıdır. Başka bir şey çıkarsa şanzımanda çok üzer.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 308 almaya karar verdim. Insallah pişman olmam

• Fluence önerirdim motor da şanzıman da gayet iyi edc belki auto6r dan sizi daha az üzer

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • km düşürme fluencelerde çok yaygın...dikkat edin...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.