Şimdi Ara

Opel İnsignia 1.6T Cosmo mu 1.6 atmosferik edition mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
2
Favori
9.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Teşekkür ederim şu anlık çok memnunum bir arkadas çok ses alıyor demiş hangi motor için hatırlamıyorum ama benim ki 2.0 dizel olmasına rağmen motor sesi dahil pek ses almıyor hele rüzgar sesi hiç duymadım yol sesi düzgün asfaltta yok kötü asfaltta var ama normal herhalde. Gidişi bence çok iyi bastın mi uzuyor. Yakıt sadece şu an 9.8lt ortalamada ve biraz fazla.

Xenon işi pahalıya patlıyor sonradan takılabilir mi bilmiyorum ama led yapıyorlar 400tl ye selektor Şimşek Çakan tipte oluyor hastasiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meganers kullanıcısına yanıt
    Bende de 1.6 T, benzinli, Cosmo, otomatik var. Afl far var ama öyle aman aman bir yanı yok. Çok para harcamaya değmez.

Sizinki 130'luk mu 160'lık mı?

• Benim ki 130luk ama chip yaptırmayı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: egelidost

Bende de 1.6 T, benzinli, Cosmo, otomatik var. Afl far var ama öyle aman aman bir yanı yok. Çok para harcamaya değmez.

Sizinki 130'luk mu 160'lık mı?

Hocam 1.4T Astra Sport'tan geçmeyi düşünüyorum 1.6T İnsignia Comso'ya şöyle 2009-2012 model arası tavsiye eder misiniz ? Sizinki makyajlı mı ?
  • humerus06 kullanıcısına yanıt
    Makyajlı benimki. Otomatik benzinliler sadece makyajlı zaten.

Otomatik şartsa 2009-2012 arasında sadece 2.0 dizeller var. Yok şart değilse, 1.4 turbo LPG'li olanlar da iyidir. 180 beygir olanlara da LPG uygulanıyor.

Insignia piyasadaki tutulma oranı haricinde Astra'nın her türlüsünden üstündür. Uzun yıllar binecekseniz düsünmeyin bile derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egelidost -- 20 Kasım 2016; 3:00:17 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.