Şimdi Ara

OPEL CORSA 1.0 MI YOKSA KİA PİCANTO 1.1 Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BU İKİSİ ARASINDA SEÇİM YAPSAM HANGİSİNİ ALSAM RAHAT EDERİM.BENİM SADECE EKONOMİK OLSUN VE YOL TUTUŞ VE DONANİM İYİ OLSUN.2.EL DÜŞÜNÜYOORUM.GETZ DE AKLIMDA AMA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mygokhan -- 25 Temmuz 2005, 9:06:47 >

• corsa tabikide
  • Ben ce ikisini de tercih etme. Yol tutus iyi olsun demissiniz bu arabalar zaten gitmediginde yoluda tutmalarina gerek yok.iki aracda 100 km hiza 15 sn nin uzerinde cikiyorlar ve cikmalari da sakincalidir.Bu araclarla da biraz gaza yuklendiginizde gayette fazla benzin tuketiyorlar.Bence dizel araclara baksaniz hem performans olarak sIkIlmassiniz hem de benzin tuketimini cok takmassiniz...
  • Bence corsa tabii 1.0 yerine 1.2 olsun...Ekonomik diyorsan
    1.5 crdi getz al ama ben olsam onun yerine 1.3 cdti corsa alırım
    daha iyi..düşünmene gerek yok:
    CORSA
  • bölede sorumu olur alla alla .Opel waken kim sana kia derki
  • ikisini de kullanmadım yorum yapamam.
    Ama bir akrabamızda corsa 1,2 16v var. 3 kişi onun arabasına bindik. Kendisine klimayı neden açmıyorsun sıcak oldu dedim. Klimayı açınca araba çekişten düşüyor. Gitmez oluyor. O yüzden klimayı sadece tek başıma kullandığımda açabiliyorum dedi..

2 el düşünüyosan Vw polo yuda bi araştır derim. Polo sınıfının en iyilerinden birisidir.
  • opel corsa varken kia sorulurmu yaaaaaaaaaaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • senin akraba artık araçlarda elektirikli klima olduğunu ve çekişe herhangi bir etkisi olmadığını bilmiyor galiba...
  • quote:

Orjinalden alıntı: infinite

senin akraba artık araçlarda elektirikli klima olduğunu ve çekişe herhangi bir etkisi olmadığını bilmiyor galiba...

Hocam felaket koydun
  • Klima açıkken ve araba da 4 kişi varken kalkışta heleki yokuşsa bariz kasılıyor araba(fiesta 1.4i),ve gene hissedilir biçimde çekişten düşüyor .Ama devri verip 90+ hıza çıktıktan sonra klima etkilemiyor aracı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***dJ_B@R@N***

Bence corsa tabii 1.0 yerine 1.2 olsun...Ekonomik diyorsan
    1.5 crdi getz al ama ben olsam onun yerine 1.3 cdti corsa alırım
    daha iyi..düşünmene gerek yok:
    CORSA

bencede corsa 1.3 dizel çok çok iyi araba...
  • valla corsa 1.0 ın gitmediğini sağır sultan bile duydu.adam 1.2 nin de gitmediğini söylüyor ki doğrudur.keza 1.1 picanto içinde aynı şey söylenebilir boş ağırlığı 940 kg arabanın keza getzde öyle ağır araba.bence benzinlide 1.4 den aşağısını düşünme oda fiesta ve poloda var.dizelde ise getzi tek geçerim.
  • 1.3 Getz gidiyor dimi
    Getz i tek geçiyor muş

Her yere Getz sokuyor adam. Burada öyle bir soru var mı?
    Adam sormuş mu getz diye?

DOHC mu SOHC mu bu getz

Her şeye Getz sokuşturuyorlar yuh...
    Senin arabadan anlamadığını ben cümle aleme ispatlamıştım bu forumda hortlatacağım gerekirse...
    DOhc mu Sohc mu

Son olarak Jack Daniels ın lafına tamah edip edilmeyeceğini birazdan konu hortlatayım oradan görün ben yorum yapmayacağım
    Adam Getz den başka birşey bilmiyor. Kendi arabasını da bilmiyor hoş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 25 Temmuz 2005, 18:24:05 >

• hakkaten ne alaka getz??.. adam getz mi picanto mu diye soruyor eleman getz diyo kendi başını yaktın bari başkalarının başını yakma getz aldırıpta. .
  • http://forum.donanimhaber.com/m_3358189/mpage_1/key_Dohc//tm.htm#3381327
    Girin görün Doch Sohc ile ilgili neler salladığını millete birşey bilmiyorsun diye saldırdığını, sonra salladığı ortaya çıkınca nasıl kıvırdığını , sonra bu seferde pes etmeyip kaynak ta kaynak diye tutturduğunu , sonra nasıl kaynakları yapıştırdığımı
    Hiçbişi bilmiyor sallıyor, sırf diğer araçları kötülüyor sınıfın en vasat arabası Getz,rakibi Tata hatta TATA fiyat/perf açısından Getz ten üstün
    Ama gelgelelim yok millete liselilerle muhattap olmam çoluk çocukla muhattap olmam diyor ama gözümde liseli kadar değeri yok hele o DOHC konusundan sonra hepten rezil oldu bence ama halen foruma giriyor ben olsam terkederdim forumu

• opelden uzak dur dostum başın çok ağırır bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: infinite

senin akraba artık araçlarda elektirikli klima olduğunu ve çekişe herhangi bir etkisi olmadığını bilmiyor galiba...

Akrabamın aracı 2000 modeldir. Yeni modellerini bilmez. Zaten dikkatli okursan arkadaşta 2. el almak için soruyor.

Klima problem olsun olmasın ben 1,4cc den küçük motorlu arabaları tavsiye etmiyorum. Şehir içinde ekonomiktir vs. ama uzun yola çıktığınızda, altınızdaki araba güçlü ve seri değilse büyük stres yaşarsınız. Özellikle tek şeritli dağ yollarında, tork nedir? Hp nedir? çok daha iyi anlıyor insan...

• adam yeni corsayı soruyor
  • Getz'i geç, Corsa 1.2 almaya çalış 2005 model.. 75bg 980kg kasaya çok iyi gidiyor(zaten yarış arabası değil bunlar abi 75bg gayet yeterli bence), Getz daha ağır hoş millet bunu olumlu olarak yorumluyor ama..
  • tabiki opel.ama düşündüğünden fazla yakabilir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.