Şimdi Ara

Online FPS oyun tavsiyeniz ? Mümkünse rank sistemli-rütbe sistemli

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
7.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikler merhaba.. Konuyu yanlış yere açmış olabilirim ?

Oynamadığım online oyun kalmadı. Wow , EQ1, EQ2, SWG gibi online oyunlara sahibim fakat artık para vermek istemiyorum online oynamak için.. Ve bir diğer noktada bu tip devasa online oyunlara çok fazla vakit ayırmak gerekiyor. Üniversite öğrencisi olunca insan en fazla 1-2 saat ayırabiliyor.

Sizden istediğim oyun Wolfenstein-Counter-Call of Duty-Battlefield gibi bir oyun fakat rank sistemi olsun rütbe sistemi olsun. XP sistemi olsun istiyorum =) Yani iyi oynadıkça xp kazandıkça yeni silahlar araçlar açılsın istiyorum.

Var mı böyle bir oyun ?

Show me all the thing that I should've known
    When there's a new moon on the rise
    I had everything, opportunities for eternity
    And I could belong to the night

The Pretty Reckless
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deify

cod4 öneririm
    CODR rütbe sistemi falan var mı ?

Orijinalden alıntı: Theradon

CODR rütbe sistemi falan var mı ?

Alıntıları Göster
    up

Orijinalden alıntı: Theradon

up

Alıntıları Göster
    Level sistemi var.Oynadıkça levelin yükseliyor.Levelin yükseldikçe yeni silahların açılıyor ve kendi silahlarını seçip üstünde tasarım yapabiliyorsun(dürbün, susturucu, bomba atar gibi şeyler takabiliyorsun, rengini değiştirebiliyorsun vs.. vs..)

• quote:

Orijinalden alıntı: KoMiKaZe

Level sistemi var.Oynadıkça levelin yükseliyor.Levelin yükseldikçe yeni silahların açılıyor ve kendi silahlarını seçip üstünde tasarım yapabiliyorsun(dürbün, susturucu, bomba atar gibi şeyler takabiliyorsun, rengini değiştirebiliyorsun vs.. vs..)

Alıntıları Göster
    America's Army 3 öneririm. Hem çok gerçekçi, hem de grafikleri iyi (Unreal 3 motoruyla yapılmış diyorlar ama hala biraz eksiği var).
    Oynayanlar ciddiye alarak oynuyor, öyle CounterStrike daki gibi bodoslama dalamıyorsun.
    Rütbe sistemi var.
    Efenime söyleyim voicetalk özelliği var. ingilizce geliştiren cinsten konuşmalar :)
    Hemde bedava (steam'den indirebilirsin)
    Steam de her oyuna girmeden önce update kontorlü yapıyor, fellik fellik update aramıyorsun.
    Ama oynamaya başlamadan önce eğitimden geçmen gerekiyor (eğitimi oyun olarak görmezsen tabi), Ondan sonrası çok zevkli.

• quote:

Orijinalden alıntı: AtesGunes

America's Army 3 öneririm. Hem çok gerçekçi, hem de grafikleri iyi (Unreal 3 motoruyla yapılmış diyorlar ama hala biraz eksiği var).
    Oynayanlar ciddiye alarak oynuyor, öyle CounterStrike daki gibi bodoslama dalamıyorsun.
    Rütbe sistemi var.
    Efenime söyleyim voicetalk özelliği var. ingilizce geliştiren cinsten konuşmalar :)
    Hemde bedava (steam'den indirebilirsin)
    Steam de her oyuna girmeden önce update kontorlü yapıyor, fellik fellik update aramıyorsun.
    Ama oynamaya başlamadan önce eğitimden geçmen gerekiyor (eğitimi oyun olarak görmezsen tabi), Ondan sonrası çok zevkli.

Alıntıları Göster
    Combatarms tavsiye ederim , rütbe sistemi var ..grafikler çok iyi lag yok oyun free dene bence bayağı türk var oyunda..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun sistemi tavsiyesi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erc4nk

Combatarms tavsiye ederim , rütbe sistemi var ..grafikler çok iyi lag yok oyun free dene bence bayağı türk var oyunda..

Alıntıları Göster
    Beş para vermeden BF2 keyfi
    Konuyu incelemeni tavsiye ederim
    takıldığın yerde yardımcı olurum pm atman yeterli
    BF2 klasında Cs tadında, bu serverın başka bir örneği yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRK_Z7D -- 12 Temmuz 2009; 11:41:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DaRK_Z7D

Beş para vermeden BF2 keyfi
    Konuyu incelemeni tavsiye ederim
    takıldığın yerde yardımcı olurum pm atman yeterli
    BF2 klasında Cs tadında, bu serverın başka bir örneği yok

Alıntıları Göster
    BF2 güzel oyun. tavsiye ederim. özellikle online oynamak bir başka güzel...

• quote:

Orijinalden alıntı: ZiraatMühendisi

BF2 güzel oyun. tavsiye ederim. özellikle online oynamak bir başka güzel...

Alıntıları Göster
    Cross Fire Öneririm Counter Strike Benzeri ama kaliteli bazı forum sayfalarına da bakabilirsiniz.
    http://www.sandikli.biz/forum/crossfire-f-128.html

• quote:

Orijinalden alıntı: simplex03

Cross Fire Öneririm Counter Strike Benzeri ama kaliteli bazı forum sayfalarına da bakabilirsiniz.
    http://www.sandikli.biz/forum/crossfire-f-128.html

Alıntıları Göster
    Battlefield 2. 20 TL ye bulabilirsin sorunsuzca oynamak istiyorsan. İstatistikleri çok detaylı. Her silahla ne kadar süre oynadığını, her haritada ne kadar oynadığını, hangi silahla kaç kere öldürüldüğünü- kaç kişi öldürdüğünü bile gösteriyor. Tabii ki bu kadar değil saymadığım onlarca detay var istatistik konusunda. Rütbe sistemi ise uzun vadeli. Rütbe açıldıkça yeni silahlar çıkıyor ve COD4'deki gibi 2 günde son rütbeye gelemiyorsun. Yaklaşık 120-130 saat oynadım (xfire adlı program ne kadar oynadığınızı yazar) ve 3 ya da 4 tane rütbe aldım. Tam bilmiyorum ama en az 30-40 rütbe var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalwrath -- 16 Temmuz 2009; 0:21:30 >

DH Adminlerini Sevmeyenler Kulübü

• quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

Battlefield 2. 20 TL ye bulabilirsin sorunsuzca oynamak istiyorsan. İstatistikleri çok detaylı. Her silahla ne kadar süre oynadığını, her haritada ne kadar oynadığını, hangi silahla kaç kere öldürüldüğünü- kaç kişi öldürdüğünü bile gösteriyor. Tabii ki bu kadar değil saymadığım onlarca detay var istatistik konusunda. Rütbe sistemi ise uzun vadeli. Rütbe açıldıkça yeni silahlar çıkıyor ve COD4'deki gibi 2 günde son rütbeye gelemiyorsun. Yaklaşık 120-130 saat oynadım (xfire adlı program ne kadar oynadığınızı yazar) ve 3 ya da 4 tane rütbe aldım. Tam bilmiyorum ama en az 30-40 rütbe var.

Alıntıları Göster
    CoD4'ün yanında Co-Op CoD5 de zevklidir hele ki death card modlarıyla ama tabii ki oyunun orjinal olması gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: Mali Birand

CoD4'ün yanında Co-Op CoD5 de zevklidir hele ki death card modlarıyla ama tabii ki oyunun orjinal olması gerek

Alıntıları Göster
    Call of Duty 4 ün Rütbe sistemli olarak bi anlamı kalmadı bana göre , çünkü EasyAccount adlı ufak bir program sayesinde (reklam vermek gibi olmasın) hemen rank 55 yapabiliyorsun.O yüzden ; rütbe sistemli olarak BF 2 , 2142 , Heroes önerebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kamil93

Call of Duty 4 ün Rütbe sistemli olarak bi anlamı kalmadı bana göre , çünkü EasyAccount adlı ufak bir program sayesinde (reklam vermek gibi olmasın) hemen rank 55 yapabiliyorsun.O yüzden ; rütbe sistemli olarak BF 2 , 2142 , Heroes önerebilirim

Alıntıları Göster
    cod yada Battlefield

Orijinalden alıntı: Guest

cod yada Battlefield

Alıntıları Göster
    biri bana bu ticket bu rank yada oyundaki ayrıntıları ogrenebiliecegim bi web adresi verebilirmi yardımlardan oturu tsk ederim

Orijinalden alıntı: gokhanizmir74

biri bana bu ticket bu rank yada oyundaki ayrıntıları ogrenebiliecegim bi web adresi verebilirmi yardımlardan oturu tsk ederim

Alıntıları Göster
    bf 2 her zaman için

Orijinalden alıntı: Burchick

bf 2 her zaman için

Alıntıları Göster
    rütbeli arıyorsan cod4 onunda hilesi var ama on dakikada 55 lvl olunuyor(55 son lvl).

• quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

rütbeli arıyorsan cod4 onunda hilesi var ama on dakikada 55 lvl olunuyor(55 son lvl).

Alıntıları Göster
    cod4 te rütbenin neredeyse hiç bir anlamı yok.çok çabuk 55 lvl olabiliyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: MeM-Tr

cod4 te rütbenin neredeyse hiç bir anlamı yok.çok çabuk 55 lvl olabiliyorsun.

Alıntıları Göster
    rütbeyle beklentin saygınlıksa bf

Orijinalden alıntı: Warwicky

rütbeyle beklentin saygınlıksa bf

Alıntıları Göster
    eheh..kendin resmen bf2 yi anlatmışsın..Elbetteki bf2 .Carrefourda 20 ytl
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.