ben de geçtiğimiz pazar telefoncuları tek tek gezdim. sanırım aynı telefoncuyla konuşmuşuz adam bana e 250 için 450 ytl dedi ve toptancıdan 1 tane e 250 almak için 3 tane daha telefon almam gerekiyor dediler. biraz daha araştırma yapıp 360 ytl ye aldım.
bu arada soruma cevap alamadım arkadaşlar.
telefonda ekran koruyucu sürekli görebilme şansımız var mı?
telefon hafızası ve sim rehberini ortak kullanırken isimler çift görünüyor sim rehberini gizlemek mümkün mü?
teşekkürler
oski19 dostum o analog saat ve duvarkağıdı d900 e has bir sistem diyelim şöyleki kadıköydesin bir duvarkağıdı var eminönüne geçtiğinde değişiyor ve sadece d900 de var , bvgra dostum ekranda sürekli görebilme imkanın yok...
arkadaşlar yaklaşık bu teli 3 haftadır kullanıyorum gayet güzel hiç bi sorun çıkmadıama bu benim ilk samsungum oluşu nedeniyle kulnmasında zorlandım zorlandım derkn int ve bu dosyaya klit koyma meselesini anlamadım klit koyma yerini gidiyorum şifre istiyo ne şifresi anlamadım çok denedim çıkmadı bide arkiler ben tr telsim ile kullanıyorum telsim kullanırken int girermi bide (msn) yüklenebiliyormu deneyen oldumu bide sanırım çok uzun vidioları oynatmıyo ben bikaçtane klp attım oynatmadı ama mp4 oynatıyor bikaçtane gaffur yükledim oynadı çizilme olayıda hiçbişekilde yok seskalitesi normal şarj meseleride 2 gün ortalama sölemeden gemeyim yani mp3 dinlerseniz radyo dinlerseniz faln filan 2 günm ortalama denilebilir 2.5 günede çıkıyo :)
dostum ilk sifre sekiz tane sıfır "00000000" bunu yazıyorsun sonra istediğin sifreye değiştirebiliyorsun,nete girebilirsin msn yüklendiğini duydum ama denemedim...
arkim ben takılıyor diye biliyorum ama yuvaları aynı yane takıldıgı yerler aynı amahiç denemedim okulda bi arkide vardı 15 tatil girince bakamadık ama o giriş yuvası aynı dedi oluyordur zaten oluyorsa ben alacam
telefon rehberi ve sim rehberi seçilemiyo her isimden 2 tane var sadece tel hafızası seçilemiyormu bu alette nası bişi bu ya çözemedim eğer gerçekten bunun bir yolu yoksa samsunga ;
ama bu tel kadar estetik ve karizma tel daha piyasada yok
bu tel 300e duser mı arkadaslar,duserse ne zaman duser ayrıca suankı fıyatının hakkını veren bı tel mı yoksa 100ytl verılıp e390 mı alınmalı ya da 50ytl verılıp d520 mı alınmalı kafam karıstı sabah sabah
kardeş yakın zamanda düşeceğini sanmıyorum. cunku www.ereyon.com 'dan salı günü aldım. carsamba gunu zam gelmişti. zaten telefoncuların hepsinde yok bu telefon olanlar da kazıklamaya calısıyor resmen. adam bana peşin 420'ye bırakayım dedi. ama ben 12 taksitle 380 ytl ye aldım. acizane tavsiyem eğer almaya karar verdiysen cok zam gelmeden al.