Şimdi Ara

Lol'da deneme yapabileceğimiz oyun modu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
6.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merak ettiğim bir şey var Lol'da o kadar şey var neden bir deneme haritası yapılmıyor mesela item'lar bedava olsa istediğin her türlü champ. ı alabilsen.. Mesela arkadaşla irelia buildi denemek istiyoruz onun builde karşı benim build hani ip getirmeyen sadece deneme yapılacak harita yapsalar kötü mü olur? Bir de pbe de hero skin vs. bedava hemen hemen sanırım ama dediğim gibi item'lar falanda bedava mı yani deneme yapabilir miyiz? (Pbe hiç kurmadım pek bilgim yok)

• İtemler bedava değil deneme yapamk istiyosan 1v1kur karşıya bot al paranı kas istediğin itemi dene.
  • Böyle bir şey yok ama bende istiyorum açıkçası IP getirmeyen 25.000 Altınla başlayan 5 vs 5. Direk Irelia Nasus tamamdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

İtemler bedava değil deneme yapamk istiyosan 1v1kur karşıya bot al paranı kas istediğin itemi dene.

2 tarafında full item kasması baya uzun sürer 30dk ayırmak zor iş ki denemek istediğim pek çok şey var..

quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Böyle bir şey yok ama bende istiyorum açıkçası IP getirmeyen 25.000 Altınla başlayan 5 vs 5. Direk Irelia Nasus tamamdır

Aynen öyle işte direk 18 lvl başlasak 25k para falan olsa vs. denesek falan build karşılaştırsak iyi olabilirdi

2. soruya cevaben bir şey göremedim ama sanırım pbe de de yok böyle bir şey?

• 2. soruna cevap gelmiş ama malesef görememişsiniz ilk mesajımda olduğu gibi bedava değil itemler ordada.
  • Ranked gir item karakter falan denersin
  • dominion açın gold per sec itemleri alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 24google

dominion açın gold per sec itemleri alın

Dominion da daha çabuk kasılabilir mantıklı teşekkürler
  • quote:

Arkadaşım adam diyor ki direk yüksek goldla başlayalım. Dominionda o gp5leri alıcan fakat yine beklemek zorunda kalıcaksın belli bir süre full item olabilmek için. Yani vakit kaybını önlemek ve build denemek için mantıklı aslında. Normal game'de build deneyen insanlarımız genelde fail olurlar çünkü. Custom, coop desen kimse vakit kaybetmez, sıkıcı gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

quote:

Arkadaşım adam diyor ki direk yüksek goldla başlayalım. Dominionda o gp5leri alıcan fakat yine beklemek zorunda kalıcaksın belli bir süre full item olabilmek için. Yani vakit kaybını önlemek ve build denemek için mantıklı aslında. Normal game'de build deneyen insanlarımız genelde fail olurlar çünkü. Custom, coop desen kimse vakit kaybetmez, sıkıcı gelir.

Bende diyorumki öyle bir mod yok,o yüzden dominion girin daha hızlı kasılsın gold

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • item zaten durduk yere kasılmaz, buildler karşı takıma, oyunun gidişatına, sizin takımınıza göre değişiklik gösterir zaten neyine deneyeceksiniz ki oyun oynaya oynaya öğrenirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtlord

item zaten durduk yere kasılmaz, buildler karşı takıma, oyunun gidişatına, sizin takımınıza göre değişiklik gösterir zaten neyine deneyeceksiniz ki oyun oynaya oynaya öğrenirsiniz.

Zaten farkındayım da build deneme modu falan olsa kötü mü olurdu? Misal vayne e 2 farklı build çıksan hangisiyle daha kısa sürede daha çok dmg atıyorsun test eedebilsen iyi olurdu aslında mail atmak lazım böyle bir oyun modu için..
  • Beyler, bu konuyu görünce. Riot Games'de çalışan PR & Community Manager olan Erdinç Abi'ye mesaj attım bu konuyla ilgili. "Güzel bir fikir, notlarım arasına aldım" dedi. Bakarsınız iler ki güncellemeler de böyle bir mod gelebilir. (25k altın olayındanda bahsettim)
  • Siz bence tadını çıkarın çünkü custom gamede oyuncusuz başlamama özelliği geliyor.

• Sadece botlara karşı oynanabilen, exp ve ip vermeyen şöyle bir map gelse güzel olurdu; oyundaki tüm championlar açık olacak istediğini deneyebileceksin. Bazen aylar sürüyor almak isteyip de öncesinde bir deneme yapmak istediğimiz championun free olması. Her hafta 10 free champion yerine böyle bir şey olması, oyuncular için inanılmaz derecede yararlı olurdu.

• bencede mantıklı olur öyle bir mod offtank gp ve kritik gp arasında çok gelgit yaşıyorum bir denerim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

İtemler bedava değil deneme yapamk istiyosan 1v1kur karşıya bot al paranı kas istediğin itemi dene.

denemiştim 40dk yı geçiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zancrow

bencede mantıklı olur öyle bir mod offtank gp ve kritik gp arasında çok gelgit yaşıyorum bir denerim :D

Aynen öyle bende bazen düşünüyorum şu mu daha iyi olur diye Fornicras. teşekkürler ilgin için belki de açtığım bu konu ilerde hayata geçer faydam dokunur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.