|
varsa oynayalım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DDE054007 -- 25 Nisan 2021; 8:43:25 > |
|

|
varsa oynayalım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DDE054007 -- 25 Nisan 2021; 8:43:25 > |
|
PC de Satısfacttory oynuyorum su an 3 arkadaşımla eğer biraz mühendis kafası varsa arkadaşların kafa adamlarsa eğlenceli oyun satisfactory. Tek başıma kalınca Bluestack açıp Space Arena diye bir oyun var uzay gemisi yapıp 1 vs 1 kapisilan basit eğlence oyunu onu oynuyorum. Ayrıca tek başına oynamak için Automotion empire var. Tavsiye ederim. Ayrıca yine 3 4 arkadaşın varsa Space Engineers oynayabilirsiniz. Eğer biraz Lua script bilgin varsa harikalar yaratilabilir o oyunda. Ben şu anda kendi ağır nükleer silahlarını kendisi içinde üretip ateşleyen bir gemi yazmaya çalışıyorum. Tabi kolay değil aylar sürecek. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 25 Nisan 2021; 10:29:51 > |
Sen bir ara sırf mmorpg bölümündeydin hocam hatırlıyorum,sadece mmorpg deniyordun,bıktın herhalde.Mühendislik,creative tarzı oyunlar pek sevmiyorum,ilgimi çekmiyor hocam.Mobile konusunda ise haklısın,mmorpg'ler bile daha çok mobile kaydı sanki,bakıyorum da mobiledeki mmorpgler full çekiyor,grafikleride pcyi aratmayacak seviyede. |
|
Evet ben 1997 de mmorpg oynamaya başladım 11 yıl sadece ultima onlne oynadım ara vermeden. Ama artık düzgün mmorpg çıkmadığı gibi çıkanlarda Kore den Avrupaya gelene kadar insanı soğutuyor. O yüzden artık mmorpg lerden umudu kesip işi mühendisliğe vurdum. Üretim fabrikalar hesaplama işte uzay gemisi şu ağırlıkla atmosferden çıkacak mı hadi çıktı uzayda madeni yüklendik çakılmadan inebilecek miyim? Script doğru oldu mu güneş panelleri neden güneşe yüzünü döneceğine dötünü dönüyor lan kim yazdı bu scripti filan derken vakit harcamaya oynamaya başladım. Çünkü şunu fark ettim mühendislik ve yaratım tarzı oyunlarda işin çoğu oyundan çok hesap kitap planlama vakit hızlı geçiyor kafan dağılıyor bu sayede :) Abi tabi Lost Ark filan gelse oynar mıyım oynarım tabi... Ama eskimden gelecek mi hiç sanmıyorum. :) |
|
|
Pubgden zevkli,seçenekli oyun(klasik mod,takımlı ölüm mücadelesi...)10 farklı mekan,oynadıkça puan kazanıyorsun kasadan ne çıkarsa karakter kıyafeti,silahlar,mistik,avcı,iri kıyım yardımcı..Oyna çok zevkli oluyor |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaciRomantik -- 25 Nisan 2021; 11:23:7 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
sıkıntı yok şuan için |
|
|