Şimdi Ara

online oyun önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DDE054007 -- 25 Nisan 2021; 8:43:25 >

Tek başıma kalınca Bluestack açıp Space Arena diye bir oyun var uzay gemisi yapıp 1 vs 1 kapisilan basit eğlence oyunu onu oynuyorum.

Ayrıca tek başına oynamak için Automotion empire var. Tavsiye ederim.

Ayrıca yine 3 4 arkadaşın varsa Space Engineers oynayabilirsiniz. Eğer biraz Lua script bilgin varsa harikalar yaratilabilir o oyunda.

Ben şu anda kendi ağır nükleer silahlarını kendisi içinde üretip ateşleyen bir gemi yazmaya çalışıyorum. Tabi kolay değil aylar sürecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 25 Nisan 2021; 10:29:51 >
  • Sen bir ara sırf mmorpg bölümündeydin hocam hatırlıyorum,sadece mmorpg deniyordun,bıktın herhalde.Mühendislik,creative tarzı oyunlar pek sevmiyorum,ilgimi çekmiyor hocam.Mobile konusunda ise haklısın,mmorpg'ler bile daha çok mobile kaydı sanki,bakıyorum da mobiledeki mmorpgler full çekiyor,grafikleride pcyi aratmayacak seviyede.

@Treth

Orijinalden alıntı: Guest-DDE054007

Sen bir ara sırf mmorpg bölümündeydin hocam hatırlıyorum,sadece mmorpg deniyordun,bıktın herhalde.Mühendislik,creative tarzı oyunlar pek sevmiyorum,ilgimi çekmiyor hocam.Mobile konusunda ise haklısın,mmorpg'ler bile daha çok mobile kaydı sanki,bakıyorum da mobiledeki mmorpgler full çekiyor,grafikleride pcyi aratmayacak seviyede.

@Treth

Evet ben 1997 de mmorpg oynamaya başladım 11 yıl sadece ultima onlne oynadım ara vermeden.

Ama artık düzgün mmorpg çıkmadığı gibi çıkanlarda Kore den Avrupaya gelene kadar insanı soğutuyor. O yüzden artık mmorpg lerden umudu kesip işi mühendisliğe vurdum.

Üretim fabrikalar hesaplama işte uzay gemisi şu ağırlıkla atmosferden çıkacak mı hadi çıktı uzayda madeni yüklendik çakılmadan inebilecek miyim?

Script doğru oldu mu güneş panelleri neden güneşe yüzünü döneceğine dötünü dönüyor lan kim yazdı bu scripti filan derken vakit harcamaya oynamaya başladım.

Çünkü şunu fark ettim mühendislik ve yaratım tarzı oyunlarda işin çoğu oyundan çok hesap kitap planlama vakit hızlı geçiyor kafan dağılıyor bu sayede :)

Abi tabi Lost Ark filan gelse oynar mıyım oynarım tabi... Ama eskimden gelecek mi hiç sanmıyorum. :)

• _____________________________
  • klasik tps multiplayer oyun hocam,diğerlerinden ne farkı var ki ?

@kunglao

klasik tps multiplayer oyun hocam,diğerlerinden ne farkı var ki ?

@kunglao

Pubgden zevkli,seçenekli oyun(klasik mod,takımlı ölüm mücadelesi...)10 farklı mekan,oynadıkça puan kazanıyorsun kasadan ne çıkarsa karakter kıyafeti,silahlar,mistik,avcı,iri kıyım yardımcı..Oyna çok zevkli oluyor

MMORPG oyun önerisi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyuncu sayısı nasıl ?

@kunglao

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nasıl bir tür istiyorsun yazmamışsın şuan oynadıklarımı söyleyeyim. Mmorpg olarak oynancak 4 tane oyun var. Black desert, final fantasy, elder scrolls, wow. Bdo sıktığı için şu aralar eso oynuyorum tek başına oynancak Mmorpg arıyorsan bence en iyisi eso hiç arkadaşa ihtiyaç yok, İngilizcen de iyiyse hikayeleri okuya okuya ilerlersin. İzometrik olarak en son magic legends çıktı biraz optimizasyon sıkıntıları var ama oynanır kafa dağıtmalık. Tps shooter olarak rogue company var aslında fena oyun değil ama oynayan çok az. Tps büyücülü battle royale spellbreak var çok tatlı oyun arkadaşlarla eğlenceli oluyor. Genshin impact var gacha sistemini seviyorsan mmorpg denebilir, kart oyunu olarak heartstone ve runeterra sıktıysa, elder scroolsun kart oyunu deneyebilirsin, bir de ikinci dünya temalı kart oyunu var kards adında onu da öneririm. FPSler zaten çok revaçta onları yazmıyorum ama apex yeni sezon iyi, world War Z tps olarak yine şans verilir.

Ben baya online oyun hastasıyım istediğin türü şöyle bağımsız küçük oyunlar hariç kesin bir oyun öneririm sana :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaciRomantik -- 25 Nisan 2021; 11:23:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• quote:

Oyuncu sayısı nasıl ?

@kunglao

sıkıntı yok şuan için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.