Şimdi Ara

Cs 1.6 Hızlı Silah Değiştirme...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
162.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Ben cs oyuncusuyum ve hızlıca silah değiştirip adam vurmak isityorum bazı videolarda var buluyorum indiriyorum ama olmuyo nasıl yapıcam bi yardım edermisiniz lütfen ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

CS 1.6'da Hızlı Silah Değiştirme

Counter-Strike 1.6'da silah değiştirme işlemini hızlandırmak, oyun içi performansını iyileştirmenize yardımcı olabilir. Aşağıdaki adımları izleyerek hızlı silah değiştirmeyi etkinleştirebilirsiniz:

1. "Console" komutunu kullanarak konsolu açın.
    2. Aşağıdaki kodu konsola yazın: "cl_weaponautoswitch 0".
    3. Konsolu kapatın.

Bu kod, oyunun otomatik olarak birincil ve ikincil silahlarınız arasında geçiş yapmasını devre dışı bırakacaktır. Bunun yerine, "Q" ve "E" tuşlarını kullanarak manuel olarak silah değiştirebilirsiniz.

Manuel silah değiştirme, otomatik geçişe kıyasla önemli ölçüde daha hızlıdır. Ayrıca, yanlış zamanda silah değiştirmeyi önleyerek daha fazla kontrol sağlar.

Hızlı Silah Değiştirme Kodları:

• cl_weaponautoswitch 0: Otomatik silah değiştirmeyi devre dışı bırakır.
    • cl_quickweaponchange 1: Silahları daha hızlı değiştirmenizi sağlar.

İpuçları:

• "Q" ve "E" tuşlarını tekrar tekrar kullanmaktan kaçının.
    • Silahlarınızın sırasını, en çok kullandığınız silahın birincil silah yuvasında olacak şekilde özelleştirin.
    • Düzenli olarak pratik yaparak hızlı silah değiştirme becerilerinizi geliştirin.

Hızlı silah değiştirme, CS 1.6'daki rekabet avantajınızı artırmanıza yardımcı olarak daha hızlı silah almanızı ve rakiplerinize karşı üstünlük kazanmanızı sağlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • silah değiştirme hızı sabit. değiştiremezsin
  • f0rest kullanıcısına yanıt
    Hayır.Değiştirebiliyorsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Special

Hayır.Değiştirebiliyorsun...
    değiştir o zaman.. görüntüde değiştirebilirsin belki ama ilk mermiyi atana kadar geçen süreyi değiştiremezsin, değiştirdiğini sanırsın
  • hud_fastswitch 1
  • Kallig kullanıcısına yanıt
    Malesef işe yaramiyo bi kez daha denicem teşekkürler...
  • quote:

Malesef işe yaramiyo bi kez daha denicem teşekkürler...
    Kallig'in verdiği sadece şu işe yarar: Normalde mesela 1'de olan silaha geçmek için 1, sonra tekrar 1'e basılır ya; bu onu kapıyor. Direk 1'e bastığında silaha geçiyor. Ama hız değişmez.
  • Ya hızlı değişmesi için ne yapmalıyım ? Örnek :http://www.youtube.com/watch?v=KgOQtpwBhhw ...
  • quote:

Ya hızlı değişmesi için ne yapmalıyım ? Örnek :http://www.youtube.com/watch?v=KgOQtpwBhhw ...

Bu aslında animasyonları kaldırılmış bir skin. Yani farkettiysen silahı çektiğinde sesi geliyor, sadece görüntü olarak hızlı ama çektiğinde direk ateş edemiyorsun.
  • quote:

Ya hızlı değişmesi için ne yapmalıyım ? Örnek :http://www.youtube.com/watch?v=KgOQtpwBhhw ...

görüntüsü değişiyor ilk mermiyi atana kadar geçen süre değişmez
  • f0rest kullanıcısına yanıt
    Nasıl ?
  • quote:

Nasıl ?

• quote:

Nasıl ?

boşver kardeşim oynama bence en iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SahiNN1

quote:

Nasıl ?

boşver kardeşim oynama bence en iyisi

Alıntıları Göster
    HLTV izlerken böyle gözükür o değiştirme animasyonunu (hareketini) göstermez, neden bilinmiyor aslında ama öyle işte..

• Nasıl ? Diye sormak suçmu belki bilmiyorum...
  • Teşekkürler...
  • quote:

Teşekkürler...
    İlk mermiyi atmadaki süre kesinlikle değişmez. Arkadaşların dediği gibi animasyon kaldırılmıştır. Veya videoyu çeken arkadaş hltv ile kayıt aldıysa zaten öyle gözüküyor. Kısaca hızlı silah değiştirme diye bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krmtrylcn

İlk mermiyi atmadaki süre kesinlikle değişmez. Arkadaşların dediği gibi animasyon kaldırılmıştır. Veya videoyu çeken arkadaş hltv ile kayıt aldıysa zaten öyle gözüküyor. Kısaca hızlı silah değiştirme diye bir şey yok.

Alıntıları Göster
    demo izlerken sana farklı geliyor cs de hızlı silah değiştirmeye yarayan tek komut hud_fast dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GENETjK-XX

demo izlerken sana farklı geliyor cs de hızlı silah değiştirmeye yarayan tek komut hud_fast dir.

Alıntıları Göster
    cl_lc 0 ya da cl_lw 0 hatırlamıyorum bunlardan birini yaparsan o görüntüyü elde edersin fakat mermi atma süresini değiştiremezsin.
  • Bunu o sekilde yapamassin sadece goruntu olarak o sekilde gozukuyor. Ayni colta susturucu takarken qq yaptigin gibi nasil direk sikamiyorsan buda oyle.Silah yenileme suresi dolmadan yapamassin goruntu de kalir sadece.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.