K

Yüzbaşı
22 Temmuz 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 45 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Windows 10 :

Bu cihaz ne yazık ki Windows 10'da Aygıt Yöneticisi'nde "Diğer Aygıtlar" altında tanımlamakta ve elle sürücünün dosyalarını yüklemeye çalıştığınızda yüklenmiyor veya programı Universal Printer Driver'ı yüklediğiniz zaman "Bu yayımcının bilgisayarınız üzerinde yazılım çalıştırması engellenmiş" böyle bir hata ile karşılaşmaktasınız. Bende sizlere bunun nasıl düzeltileceğini anlatacağım.

1 - Öncelikle Bilgisayar'dan sağ tıklayıp Özellikler kısmına girin.

2 - Açılan kısımda sol taraftan Aygıt Yöneticisi'ni açın.

3 - Aygıt Yöneticisi açıldıktan sonra Diğer Aygıtlar kısmını açın SamsungML-1610 tarzı birşey göreceksiniz.

4 - Cihaza sağ tıklayıp Sürücü Yazılımını Güncelleştir... kısmına tıklayın.

5 - Karşınızda açılan pencereden Güncel Sürücü Yazılımını Otomatik Ara'yı seçin.

6 - Bir sorun çıkmazsa sürücünüz 1-2 dk. içinde yüklenecektir.

Android :

Android kullanıcıları için OTG kablosu destekleyen bir cihaza gereksinim vardır.

Öncelikle Android'de kullanabilmeniz için Samsung Mobile Print adlı uygulamayı indirmeniz gerekir. Cihazı bağladığınızda uygulamayı açtığınız zaman otomatik olarak tanıyacaktır. Ayrıca bu program geriye kalan desteklediği Samsung yazıcılarda da çalışır.

Çıktıyı iki türlü alabilirsiniz. Birincisi; direk programı açarak programın üzerinden. İkincisi; kullandığınız uygulamanın Paylaş kısmından Yazdır'a basarak.
Sol altta çıkan adres bilgisini nasıl kapatabilirim ? HTML5 video izlerken falan da rahatsız ediyor.

Sizce hangi model daha iyi, şu anda HTC EVO 3D'nin fiyatı acayip bir biçimde indi.

Önerilerinizi bekliyorum.
Bitti dediğimiz akasya durağı haftaya cumartesi yeni bölümleriyle yine kanal d de geçmiş olsunmu desem ne desem bilemedim
Bugün olduğumuz geri sayım 5'in A kitapçığının cevap anahtarı kimde var, eğer elinde olan varsa atabilirmi ?
VEVO 2009'da UMG , Sony Music , Abu Dhabi Media ve EMI Music ortaklığı ile kurulmuş bir sitedir. Açıldığından beri sadece A.B.D , Kanada ve Birleşik Krallık'ta hizmet veren bu site yayınlarını YouTube kaynağı ile yayınlıyor. Dışa giden yayınları ise siteden girilemediği için sadece YouTube'dan izlenebiliyor.

Mozilla Firefox

Adım 1

Aşağıdaki adresten Modify Headers eklentisini indiriyoruz.

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/modify-headers/

Adım 2

Eklenti indikten sonra "Araçlar - Eklentiler"e tıklıyoruz.

Adım 3

Eklentiler bölümünde Modify Headers diye bir program göreceksiniz, onu seçip seçeneklere tıklayın ve aşağıdaki ekran açılacaktır.

Yukarıda gördüğünüz ekranda aynı şu işlemleri uygulayacaksınız

Select Action : Add (Modify'ı seçmeyin yanlışlıkla yoksa çalışmaz!)
Header Name : X-Forwarded-For
Header Value : 12.13.14.15

Bunları yazdıktan sonra yanındaki "Add" e tıklayın ve yukarıdaki resimde görmüş olduğunuz gibi aşağıya eklenmiş olacaktır.

Kanıtı :

Google Chrome

Yardımından dolayı "alicans35" adlı arkadaşıma teşekkür ederim.

Adım 1

ModHeader adlı eklentiyi indiriyoruz.

Adım 2

Eklenti yüklendikten sonra sağ üstte bir simge oluşacak ve aşağıdaki ayarları yapın.

Android Cihazlara Yüklenmesi

Bildiğiniz üzere uygulama ülkemizde açık olmadığı için marketimizden direkt indirilemiyor ama 2 farklı yöntem ile indirme şansına sahipsiniz.

1. Yol

Herhangi bir APK Downloader sitesinden (APKPure, Evozi gibi.) aşağıdaki Google Play için olan adresi yapıştırıp indirebilirsiniz. Böyle indirdiğiniz zaman güncellemeyi manuel olarak indirmeniz gerekecektir.

2. Yol

Telefonunuza herhangi bir VPN programı aracılığı ile indirebilirsiniz. VPN programını aktif ettikten Google Play'i komple kapatın. Sonra Ayarlar -> Genel -> Uygulamalar -> Google Play Store kısmına geldikten sonra Önbelleği Silin kısmına tıklayıp tekrar Google Play'i açın. Amerika veya hangi VPN ile girdiyseniz o mağazaya erişmiş olacaksınız. Buradan sonra VEVO'yu bulup indirebilirsiniz. Ayrıca bu olay geriye kalan bölge kısıtlı uygulamalarda da geçerlidir.

Programı indirdikten sonra VPN'yi kapatıp Google Play'in önbelleğini silmeyi unutmayın. Ülkemizdeki Google Play'den kullanmanıza rağmen uygulama kendini güncellemeye devam edecektir.

NOT : Bundan sonrasında telefon uygulamasını kullanmanız için herhangi bir Proxy, VPN vs. gerek yoktur.

İyi seyirler.

Mobil Sürümler

iOS (A.B.D. Hesabı Gerekli) :http://itunes.apple.com/us/app/vevo/id385815082?mt=8

Android (Google Play) : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vevo

Android (Amazon App Store) :http://www.amazon.com/VEVO-Watch-Free-Music-Videos/dp/B004UNX1LS

Windows Store (Masaüstü & Tablet):http://apps.microsoft.com/windows/en-us/app/vevo/60041c70-3a67-4917-b120-eef7180a16c9

Geriye Kalanı :http://www.vevo.com/c/en/GB/apps

deviantART'a girdiğim zaman hangi tarayıcıdan girersem gireyim hiçbir zaman resimler açılmıyor, bunun sebebi nedir, nasıl çözülür ? Sadece deviantART'ta olmuyor. Bazen Chrome Web Store'ye girdiğim zamanda Chrome'da resimleri göremiyorum. Chrome'dan NTVMSNBC'ye girdiğim zaman resimler açılmıyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Bu adreste çalan şarkıyı bilen varsa atabilirmi ? Aradım bi türlü bulamadım.

www.acunn.com/video/yok-boyle-dans/danscilarin-toplu-dans-performansi-1/89
Öncelikle sorunumu şöyle anlatayım.Firefoxta işim bittiğinde firefoxu kapatıyorum sonrada firefoxu açmak istediğimde firefox açılmıyor.Firefox u kapattıktan sonra görev yöneticisine baktığım zaman "firefox.exe" çalışıyor diye gözüküyor.O yüzden Ctrl + Alt + Del den kapatıp açıyorum.Ben daha önce böyle bir sorunla karşılaşmadım ilk kez karşılaşıyorum ve ne denediysem hala aynı sonucu veriyor

Bide Flash Player ile çalışan videoları başlattığım zaman videolar Firefoxta yüklenmiyor ama Internet Explorer'da yükleniyor.Flash Player kaldırdım yükledim hala aynı

Şimdiden yardım edenlere teşekkürler. Bu arada Windows 7 kullanıyorum sorun ondan olabilirmi acaba ?
Bu konuyu açmamın sebebi arkadaşlara battlefield serisinde ban nelere atılır derkene çok çelişkili cevaplar alıyorum . Örneğin Accounta diyor biri diğeride keye atılır diyor. Sizce BF serisinde Ban Keyemi Accountamı atılır bu sorunun cevabını verebilirseniz sevinirim

NOT : Merak etmeyin ban yemedim Meraktan soruyorum. Kendimi banlattırmayada niyetim yok
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 642
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 41.289 (Bu ay: 106)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 105 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.