Şimdi Ara

★| OnePlus 7 Pro |★ [ANA KONU] (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.987
Cevap
70
Favori
486.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Japonya

8/256 Avrupa alırdım. Zaten son kullanıcı çok farketmez 8 ile 12 inin farkını. Ikiside benzer performans sunar çünkü telefonds o kadar is yükü yapacak performans sömüren uygulama yok. Dediğim gibi 8 256 Avrupa alın satarken hemen çıkarırsınız aldığınız fiyattan elinizden
    Çok teşekkür ederim ilginiz için, 8/256 Avrupa olacak o zaman :)
  • Almond satisa cikti cok şık duruyor. 7 pro alirsam alacagim tek renk sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yyucel kullanıcısına yanıt
    Ben siyah hastasıyım ve ilginçtir 12/256 modeli sadece mavi renkte geliyor...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkese selamlar Oneplus 7 Pro 8/256'lık model aldım buna nasıl imei repair yapacağımıza dahil bir rehber tarzı birşey var mı ? Imei işlemini kendim halletmek istiyorum.
  • Poiraz kullanıcısına yanıt
    Aynen ben de yurtdışından getirtiyorum, o işlemi bilen yardımcı olacak bi rehber arkadaş olsa çok iyi olur

• imei repiar için box cihazı kullanmanız lazım. çünkü işlemi yapacak programlar lisans olarak o cihazın bağlı olmasını şart koşuyor. programın cracklilerini bulmak ise zor. o nedenle kendinizin yapma ihtimali düşük
  • Merhaba Arkadaslar bende 12/256 versiyonu nu Amerika dan aldim. Cihaz yarin elime ulasacak. 759 dolara(vergi dahil) geldi. Paypal Credit ile 6 aya vade farki olmadan odeme secenegi ile aldim. bakalim yarin gelsin cihaz ilk deneyimleri de paylasirim.
  • muratcen kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Sadece mavi rengi var değil mi :)

• shkoksal kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim, evet 12gb ram de sadece mavi var
    Merakla yorumlarınızı, ekran görüntülerinizi, fotoğraflarınızı bekliyoruz:))

• Yemin ederim one plus 7 düz versiyon kadar kanser bi cihaz görmedim resmen piyasada yok satıcılar fiyat vermiyo veren 3500 diyo 10 gün teslim diyor saçma sapan işler en son almaktan vazgeçicem yeminle
    dostum hayırlısı olsun şimdiden güzel günlerde kullanman dileğiyle.Peki rica etsem nasıl aldığını da paylaşırmısın ? Bende düşünüyorum Amerikan dan almayı ama bilgi sahibi değilim pek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: regasoft

dostum hayırlısı olsun şimdiden güzel günlerde kullanman dileğiyle.Peki rica etsem nasıl aldığını da paylaşırmısın ? Bende düşünüyorum Amerikan dan almayı ama bilgi sahibi değilim pek.
    Ordan buraya getirecek tanıdıgız yoksa veya amerikada yasamıyorsanız alma şansınız yok, alanlar yurt dısında yasıyor veya buraya gelen arkadasları var.

Biz enayi değiliz fazladan para veriyoruz satıcılara almak için

• __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    Dostum merak etme senin kadar bizim de kafamız çalışıyor ;)

Amerika da tanıdık olmasa zaten bende kalkıp ta öyle bir yorum yazmam.Ayrıca enayilik olarak görme bence olayı sonuçta ilk alan insanlar herzaman fazla para öder her konuda.
  • regasoft kullanıcısına yanıt
    O zaman yapman gereken cok kolay oneplus resmi Amerika sitesinden kredi kartınla satın almak :)

Amerika fiyatları oldukca uygun 12/256 al bence

• regasoft kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkurler dostum. ben bir yili askin suredir Amerika da yasiyorum o yuzden sikinti olmadi . Direkt OnePlus un Amerika sitesinden siparis verdim. 12/256 750 dolar , 10 dolar civari da kargo ucreti var.Gecen hafta tedarik suresine 4-5 gun diyordu ama bugun baktim 1 gune dusmus, stok sorunu da bitmis sanirim. bakalim bugun gelecek insallah benimkisi de.
  • arkadaşlar telefon kapalıyken hareket ettiğinde uyanıp ekran kilidi kısmı açılıyor, bunu kapatmanın bi yolu var mı? şarjı çok yer sürekli aç kapa yapıp.
    edit: hallettim arkadaşlar. Ayarlar> Ekran> Ortam ekranı sonra "Göstermek için telefonunuzu açın" özelliğini kapatın tamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_kaya123 -- 13 Haziran 2019; 23:15:59 >
  • Arkadaşlar daha fazla fiyat düşmesini bekleyemedim mevcut telefonumu (mi9) sattığım için 3500 tl ile Op7 8/256 ile aranızdayım.. 1 haftaya kalmaz elime ulaşır inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: M0rpheous

Arkadaşlar daha fazla fiyat düşmesini bekleyemedim mevcut telefonumu (mi9) sattığım için 3500 tl ile Op7 8/256 ile aranızdayım.. 1 haftaya kalmaz elime ulaşır inşallah
    hayırlı olsun hocam nerden aldın
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.