Şimdi Ara

★| OnePlus 7 Pro |★ [ANA KONU] (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.987
Cevap
70
Favori
486.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Facebook satıcılarından hocam ama bu fiyata bidaha bulunmaz herkes 3700 3600 fiyatları veriyor artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: -KEHRiBAR-

Gayet güzel telefon hic korku olmasin bundan sonraki telefonumu asla 90hz asagi almam diger telefonlara bakasim gelmiyor😊
    volte acıkken arama yaparken ekranda sadece aradıgın şahısın yada yerin numarasımı yazıyor yoksa artı hd ses vb yazıyormu bende sadece isim yazıyor ama bildirim ekranında volte yazıyor...
  • spencermila S kullanıcısına yanıt
    Benimkinde hd yaziyor bildirimde birşey yazmiyor çalışmıyor galiba bende anlamadim ayarlari duzgun yaptim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -KEHRiBAR-

Benimkinde hd yaziyor bildirimde birşey yazmiyor çalışmıyor galiba bende anlamadim ayarlari duzgun yaptim.
    anlamadım sanki yalandan yazıldı gibi oraya o
  • Hd yazma olayı sadece volte arası oluyor yani her konuştuğunuz kişide hd yazmamasi normal

• quote:

Orijinalden alıntı: M0rpheous

Facebook satıcılarından hocam ama bu fiyata bidaha bulunmaz herkes 3700 3600 fiyatları veriyor artık
    Baktılar millet ilgi gösteriyor fiyata hemen yükselttiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güvenilir facebook saticilari hangileri? Link alabilir miyim? 7 sahibinden de bilindik yerlerde yok. Cok ilginc.

• Merhaba bi kaç sorum olcak

1. 8gb ,12 GB arasında çok bir fark varmıdır

2 Ben amerikadan bir arkadaşıma getirtmeyi düşünüyorum sonrada burdan imeil attirarak sorunsuz kullanabilirim dimi?

3 Benim için ön kamera önemli iphone Huawei kamerasından çok geridemi yoksa çok büyük bir fark yok mu?

Teşekkürler.

• 8/256 elime bugün ulaştı çok şükür. OP5'ten yedekleri aktarmak bir ömür sürdü, şarjı bitti pek kurcalayamadım.

★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU] - 3A ile şarj ediyor mübarek :D
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • FIRST kullanıcısına yanıt
    8 GB günümüz ve sonraki 2-3 sene için yeterli. Daha sonrasında ne olur bilemeyiz. Ben olmuşken en dolusu olsun fikrindeyim. :)

Imei repair işlemi 80-100 lira arası bir şey. Hiç sıkıntısız kullanabilirsiniz.

iPhone’lar ve Huawei cihazlar ön kamera konusunda iddialı değiller. OP 7 Pro onlar kadar hatta bir tık iyi şekilde çekecektir. (Mate 20 Pro, XS Max) Samsung ön kamerada çok başarılı, ondan bir tık geride diyebiliriz.

• one plus 7 pro yu inceledim arkadaşta.bunda yapay zeka cekim modları yok galiba .yeşillik çiçek yemek mavi gökyüzü vb .gibi.fotoğraf cekim modaları varmı.
  • shkoksal kullanıcısına yanıt
    Aslında badem rengi çok hoşuma gitti oda tek 8gb

IMEI olayında bizmi eski telefon IMEI veriyoruz yoksa onuda onlarmi hallediyor

• FIRST kullanıcısına yanıt
    Onlar da hallediyor, eski telefonunuz varsa onu da verebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: __nikolaus__

P30 pro dan dediğin gibi cok memnundum daha sonra amcam almanyaya gitmişti, gitmişken hep denemek istediğim pixel 3 xl aldırma şansım oldu, sonra iki cihazı bir süre beraber kullandım, pixel 3 xl ın normal kamera ve portre resimleri beni cok etkiledi bu yüzden pixel e devam etmeye karar verdim, burda büyük bir hata yaptım kabul ediyorum P30 pronun artı yönleri cok daha fazlaydı aslında. Eger ki p30 pro yerine pixel i satsaydım muhtemelen hala p30 pro kullanıyordum cunku gercekten cok güzel cihazdı.

Daha sonra kamera harici tamamen boş bir cihaz oldugu için pixel 3 xl ıda sattım. Sonra dedim p30 pro ya geri mi dönsem oneplus 7 pro mu alsam, hem Google olayları hemde p30 pronun fiyatının gereksiz yüksek olması sebebiyle 7 pro da karar kıldım, şimdi iyiki de bunu almışım diyorum.
    fotoğraf video cekimi kalitesi nasıl.p30 pro ile one plus 7 pro google pixel 3 xl arasında.galiba one plus 7 proda yapay zeka modları yok galiba arkadaşın telefonunu inceledim oda yeni almış bulamadım.mesela mavi gökyüzü yeşillik yemek çiçek vb gibi modlar var mı.hayırlı olsun bu arada.

• kb8 K kullanıcısına yanıt
    ben kendisinden aldım op7 proyu, bi sorun yaşamadım.
  • Bende aranıza katıldım.
    8/256 versiyon ile.
  • arkadaşlar klavye ayarlarında 3x4 klavye seçeneğini bulamadım. qwerty klavyeye alışık değilim. 3x4 klavyeyi nasıl ayarlayabilirim, farklı bi uygulama mı kurmam lazım ayarlarda yoksa?
  • P30 pronun gündüz çekimlerini beğenmiyordum ben inanılmaz soluk resimlerdi ama güncelleme ile düzeltildiği söyleniyordu. Gece çekiminde p30 pro rakipsiz.

Gündüz de pixel 3 xl cok daha iyi hatta en iyisi diyebilirim kullandıgım o kadar cihaz arasında. Oneplus 7 pro da son güncelleme sonrası oldukca iyi bir seviyeye geldi ama genel olarak sıralama yapacak olsam kamerada

1) Pixel 3 xl
    2) S10+
    3) P30 pro
    4)Mate 20 Pro
    5) Oneplus 7 pro
    6)S9+
    7)Mi9

Olurdu, video konusunda en iyisi S10+ sonra Oneplus 7 pro.

Cihazların hepsini kullandım.

• selamlar, hem xda da hem de oneplus forumda 7 Pro modeli için ekran camının yanlardaki kıvrımlarının çok yansıma yaptığı konuşuluyor. bir çok kişi ya verdi ya da 7 ile değiştirdi. bu konuda yorum yapabilir, hatta mümkünse iç mekan ve dış mekanda telefonun ekranındaki yansımayı çekebilir mi?

İLGİLİ KONUNUN LİNKİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: __nikolaus__

P30 pronun gündüz çekimlerini beğenmiyordum ben inanılmaz soluk resimlerdi ama güncelleme ile düzeltildiği söyleniyordu. Gece çekiminde p30 pro rakipsiz.

Gündüz de pixel 3 xl cok daha iyi hatta en iyisi diyebilirim kullandıgım o kadar cihaz arasında. Oneplus 7 pro da son güncelleme sonrası oldukca iyi bir seviyeye geldi ama genel olarak sıralama yapacak olsam kamerada

1) Pixel 3 xl
    2) S10+
    3) P30 pro
    4)Mate 20 Pro
    5) Oneplus 7 pro
    6)S9+
    7)Mi9

Olurdu, video konusunda en iyisi S10+ sonra Oneplus 7 pro.

Cihazların hepsini kullandım.
    teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.