Şimdi Ara

★| OnePlus 7 Pro |★ [ANA KONU] (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.987
Cevap
70
Favori
486.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ben telefonu henüz canlı görmedim ancak fotoğraf ve videolardan dahi belli oluyor ki bunun edge ekranı Samsung S7'deki gibi. Yani içten dışa doğru düşünürsen, kıvrımlar S10'a göre falan daha erken başlıyor. Bu da s7'de de sık sık bahsi geçen parlamaları artıracaktır. Ama telefonu sırf bu yüzden geri verecek kadar ne yaşıyorlar bilemiyorum :D Tamam biraz parlama yapıyor evet ama aynı zamanda da ayrı bir şıklık katıyor bence. Tabi zevk meselesi bi şey diyemeyiz
  • Arkadaşlar benim aldığım one plus 7 düz versiyon kayıtlı bir şekilde gelicek bu telefona root nasıl atabilirim yardımcı olacak var mı?
  • shafck kullanıcısına yanıt
    oneplus forumda biri cam ile ekran arasında boşluk var diyordu. bir de kıvrım erken başlıyor evet.

kullanıcıların yorum ve fotoğraflarına göre ben de 7 ya da 7 pro alacağım bakalım. olmadı view 20 falan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pyr@mid -- 15 Haziran 2019; 1:27:36 >
  • kb8 K kullanıcısına yanıt
    Emin Yilmaz ile zeyd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M0rpheous

Arkadaşlar benim aldığım one plus 7 düz versiyon kayıtlı bir şekilde gelicek bu telefona root nasıl atabilirim yardımcı olacak var mı?
    Root dosyaları çıkmışsa yapabilirsiniz basit işlem. King root uygulamasını vs. İndirip onlardan da yapabilirsiniz

• Henüz almayan varsa düz modeli alsın.
    Ayrıca seçimden sonra uçuşa geçer döviz.

• quote:

Orijinalden alıntı: LeTHaLdeepth

Henüz almayan varsa düz modeli alsın.
    Ayrıca seçimden sonra uçuşa geçer döviz.
    Hocam neden düz model?

• quote:

Orijinalden alıntı: M0rpheous

Arkadaşlar benim aldığım one plus 7 düz versiyon kayıtlı bir şekilde gelicek bu telefona root nasıl atabilirim yardımcı olacak var mı?
    Fiyatı nedir hocam kaç paraya hangi modeli aldınız ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elimde eski bir nexus cihaz var oneplus 7 pro ya imei sini atacagim telefoncudan. Acaba imei atilirken eski cihazida goturmem gerekiyor mu yoksa sadece oneplus 7 pro ve aticagim imei yi vermem yeterli mi ?

• foxrae F kullanıcısına yanıt
    Hocam sizi çok yormayacaksa götürün, bir zararı olmaz. :) Teorik olarak gerekmediğini tahmin ediyorum.

• 0quz28 0 kullanıcısına yanıt
    3500 tl One plus 7 düz veriyon , 8/256 hocam
  • Arkadaşlar birkaç gündür XDA'da bir konu var. 7 Pro'da ayarlardaki 90hz seçeneği, sürekli 90hz'de çalıştırmak yerine bazı uygulamalarda 60'a düşürerek pil tasarrufu sağlayacak şekilde ayarlanmış. Bu uygulamalar ise şu şekilde belirleniyor:
    Android'in SurfaceView kütüphanelerini kullanan (video, yüksek grafikli oyunlar vs) uygulamalar, maksimum 60fps verebildiği için 90hz ekranı gereksiz kılıyor. Bu kütüphane kullanıldığında, pil tasarrufu için otomatik olarak 60hz tazelemeye düşürülüyor.
    Ancak özellikle internet tarayıcılar olmak üzere birçok uygulama bu kütüphaneleri kullanabiliyor. Bu da sayfalarda kaydırma yaparken 60hz yüzünden daha kalitesiz bir görüntü sunabiliyor. Oneplus ekibi, Chrome uygulamasını beyaz listeye eklediği için, Chrome, SurfaceView kullanmasına rağmen 90hz'de çalışarak akıcı görüntü veriyor. Ancak deneyen arkadaşlar fark edecektir, Brave Browser, Samsung İnternet ya da Chrome Dev. gibi uygulamalar 60Hz'de çalışıyor.

Son günlerde ortaya çıkan bir detaya göre, kodlar incelendiğinde aslında bu cihazda 3 seçenek var:
    1- 60Hz Sabit
    2- 90Hz Otomatik
    3- 90Hz Sabit
    Ancak bu sabit 90hz seçeneği ayarlarda görünmüyor, gizli yani.

Cihazı bilgisayara bağlayıp bir tek bir adb komutuyla 90Hz sabit moduna geçebiliyorsunuz. Bu da sistem genelinde, hangi uygulama açık olursa olsun ekranın 90hz tazelemede çalışmasını sağlıyor. Tabi ki pil konusunda bir miktar daha canavar bir hale gelecektir. Tahminim en az bir 30-40dk daha az ekran süresi alırız gibi. Ama "benim için yarım saat önemli değil, sürekli akıcılık istiyorum" derseniz, root etmeksizin bu ayarı devreye sokabilirsiniz. Bu komut açıldığında, telefon ayarlarında ekran yenilemesi olarak ne 90 ne de 60 seçili değilmiş gibi görünüyor, çünkü arayüzde öyle bir seçenek yok. Tamamen arka planda yapılan bir değişiklik. Eğer tekrar eski haline döndürmek isterseniz tek yapmanız gereken ayarlarda (60 ya da 90) istediğiniz seçeneği tekrar seçmeniz. Bazı arkadaşların söylediğine göre, cihazı yeniden başlatınca ayar sıfırlanıyor, bazıları sıfırlanmıyor diyor emin değilim. Ancak eğer cihazınız root edilmişse JonePlus Tool adlı uygulamayı kurarak bilgisayar olmadan da tek dokunuşla açıp kapatabilirsiniz.

Konuyla ilgili adımlar burada mevcut:https://www.xda-developers.com/oneplus-7-pro-true-90hz-display-mode/

DÜZELTME: Yeniden başlatmada seçenek sıfırlanmıyor. Sadece yeniden kernel ya da rom flashlandığında normal olarak sıfırlıyor. Aynı işlemle tekrar kalıcı olabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shafck -- 15 Haziran 2019; 19:46:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shafck

Arkadaşlar birkaç gündür XDA'da bir konu var. 7 Pro'da ayarlardaki 90hz seçeneği, sürekli 90hz'de çalıştırmak yerine bazı uygulamalarda 60'a düşürerek pil tasarrufu sağlayacak şekilde ayarlanmış. Bu uygulamalar ise şu şekilde belirleniyor:
    Android'in SurfaceView kütüphanelerini kullanan (video, yüksek grafikli oyunlar vs) uygulamalar, maksimum 60fps verebildiği için 90hz ekranı gereksiz kılıyor. Bu kütüphane kullanıldığında, pil tasarrufu için otomatik olarak 60hz tazelemeye düşürülüyor.
    Ancak özellikle internet tarayıcılar olmak üzere birçok uygulama bu kütüphaneleri kullanabiliyor. Bu da sayfalarda kaydırma yaparken 60hz yüzünden daha kalitesiz bir görüntü sunabiliyor. Oneplus ekibi, Chrome uygulamasını beyaz listeye eklediği için, Chrome, SurfaceView kullanmasına rağmen 90hz'de çalışarak akıcı görüntü veriyor. Ancak deneyen arkadaşlar fark edecektir, Brave Browser, Samsung İnternet ya da Chrome Dev. gibi uygulamalar 60Hz'de çalışıyor.

Son günlerde ortaya çıkan bir detaya göre, kodlar incelendiğinde aslında bu cihazda 3 seçenek var:
    1- 60Hz Sabit
    2- 90Hz Otomatik
    3- 90Hz Sabit
    Ancak bu sabit 90hz seçeneği ayarlarda görünmüyor, gizli yani.

Cihazı bilgisayara bağlayıp bir tek bir adb komutuyla 90Hz sabit moduna geçebiliyorsunuz. Bu da sistem genelinde, hangi uygulama açık olursa olsun ekranın 90hz tazelemede çalışmasını sağlıyor. Tabi ki pil konusunda bir miktar daha canavar bir hale gelecektir. Tahminim en az bir 30-40dk daha az ekran süresi alırız gibi. Ama "benim için yarım saat önemli değil, sürekli akıcılık istiyorum" derseniz, root etmeksizin bu ayarı devreye sokabilirsiniz. Bu komut açıldığında, telefon ayarlarında ekran yenilemesi olarak ne 90 ne de 60 seçili değilmiş gibi görünüyor, çünkü arayüzde öyle bir seçenek yok. Tamamen arka planda yapılan bir değişiklik. Eğer tekrar eski haline döndürmek isterseniz tek yapmanız gereken ayarlarda (60 ya da 90) istediğiniz seçeneği tekrar seçmeniz. Bazı arkadaşların söylediğine göre, cihazı yeniden başlatınca ayar sıfırlanıyor, bazıları sıfırlanmıyor diyor emin değilim. Ancak eğer cihazınız root edilmişse JonePlus Tool adlı uygulamayı kurarak bilgisayar olmadan da tek dokunuşla açıp kapatabilirsiniz.

Konuyla ilgili adımlar burada mevcut:https://www.xda-developers.com/oneplus-7-pro-true-90hz-display-mode/

DÜZELTME: Yeniden başlatmada seçenek sıfırlanmıyor. Sadece yeniden kernel ya da rom flashlandığında normal olarak sıfırlıyor. Aynı işlemle tekrar kalıcı olabiliyor
    Müthiş bilgi, takipçisi olacağım.

Gelişme oldukça diğer dostlar da forumu bilgilendirirse iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: LeTHaLdeepth

Bu mesaj silindi.
    7 pro'nun arızaya meyilli olduğunu nasıl öngördünüz?
  • bu arada hala kullanıcı arkadaşlardan 7 pro'nun ekran yansımasına dair yorum ve fotoğraf rica ediyorum. alıcılara fikir verecektir.

saygılar
  • LeTHaLdeepth L kullanıcısına yanıt
    Smart1978 olmasın bu arkadaş ?

• quote:

Orijinalden alıntı: pyr@mid

bu arada hala kullanıcı arkadaşlardan 7 pro'nun ekran yansımasına dair yorum ve fotoğraf rica ediyorum. alıcılara fikir verecektir.

saygılar
    yanma manma yok ekran ful ayarlarda 2k plus acık şekilde 90 hz modu acık şekilde daha ne beklersiniz cihaz onnumara olmuş ben kılıfsız arkası kaplı şekilde kullanıyorum...
  • hakan_kaya123 H kullanıcısına yanıt
    hocam bu cihaz icin aldıgın ürünün daha iyileride vardı keşke onları alsa idin

ben bunu aldım 5 gün oldu bekliyorum gelmesini...

bununda 5 gündür kargoya vermesini bekliyorum...

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.