Şimdi Ara

★| OnePlus 7 Pro |★ [ANA KONU] (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.987
Cevap
70
Favori
486.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Firma dayanıklı diyor ama herhangi bir sertifikası yok, kablosuz sarj da yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • symon1907 S kullanıcısına yanıt
    Gayet güzel telefon hic korku olmasin bundan sonraki telefonumu asla 90hz asagi almam diger telefonlara bakasim gelmiyor😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -KEHRiBAR-

Gayet güzel telefon hic korku olmasin bundan sonraki telefonumu asla 90hz asagi almam diger telefonlara bakasim gelmiyor😊
    birde şu kılıfsız kullanma olayına korkmadan alışa bilsek cihaz süper güncellemelerle daha iyi oluyor şuana kadar sadece kendime gördügüm instagram uygulamasında kamera bazen kendini acıyor oda instagram yana cekiyor kamera menüsü cıkıyor ondan oluyor yoksa cihaz onnumara dahili video uygulaması olsa idi iyi olurdu cihazla hiç flac şarkı dinleyen varmı yada üst düzey kullaklık takan benden başka merak ettiklerim varda....
  • spencermila S kullanıcısına yanıt
    Kilifsiz kullanmak bira zor😊valla bende ne hayalet dokunma nede baska sorun oldu şükür.Bende ses bi htc olmasada guzel kotu degil htc u11 kulakliklari birde kendi kulakligini almistim zaten sorunsuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: -KEHRiBAR-

Kilifsiz kullanmak bira zor😊valla bende ne hayalet dokunma nede baska sorun oldu şükür.Bende ses bi htc olmasada guzel kotu degil htc u11 kulakliklari birde kendi kulakligini almistim zaten sorunsuz.
    bendede sorun yok oda ekranın kenarlarından dolayı sesi güzelde üst düzey biri cıkar benden daha iyi şeyler söyler bu aralar üst düzey bir kulaklık alma fikri var bu cihazlarda sürme sorunu olurmu diye merak ediyorum
  • arkadaslar, telefonun uzerinde ekran koruyucu var mi? fabrikadan cikisli yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: ByAliTR

arkadaslar, telefonun uzerinde ekran koruyucu var mi? fabrikadan cikisli yani.
    var lakin cam koruyuculardan olmadıgı icin cam olan koruyucu aldım gelmesini bekliyorum...
  • symon1907 S kullanıcısına yanıt
    Damla çentik var kavis yok, 90hz olayı yok kamerası bir tık düşük ama güncelleme ile aynı oluyormuş. Ağırlık 10 gr daha hafif gibi etmenler var batarya da düşük ama farkedilmez bana göre.
  • düşsün fiyatlar biraz telefonda otursun piyasa alıcam sadece üstündeki jelatinle kullanırım ne kılıf ne başka bir şey böyle telefon alıcam kılıf takıcam peh o cam gibi olan jelatinlerde çok kötü yapıyor telefonu hocam hiç tavsiye etmiyorum hem kalın hemde edge ekranda kullanışsız onlar sorun yaratıyorlar arkadaşda note 8 var her taktığında kalitelisi vs fark etmiyor belli yerlerlerden sırıtıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0quz28 -- 11 Haziran 2019; 12:18:51 >
  • 90-60hz farkı ve 2k-Full hd + farklarını göz önünde bulundurunca batarya performansı da az çok aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri B -- 11 Haziran 2019; 12:23:13 >
  • 0quz28 0 kullanıcısına yanıt
    Evet kırmızı 8/256 oneplus 7, 3500 civarına geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belmethos -- 11 Haziran 2019; 12:45:0 >
  • Arkadaşlar,
    ben OP7 12/256 versiyonunu almak istiyorum da, malum sadece Çin versiyonlarında mevcut. Çin ile Avrupa arasında yazılımı dışında bir fark mevcut mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: badbora

Arkadaşlar,
    ben OP7 12/256 versiyonunu almak istiyorum da, malum sadece Çin versiyonlarında mevcut. Çin ile Avrupa arasında yazılımı dışında bir fark mevcut mudur?
    Tr uyumlu şarj adaptörü ve ekstra Avrupa garantisi

• Çinden 3147 tlye Op 7 8/256 sipariş ettim. 15 günde elime geçecek. Umarım Op 6 dan geçtiğime değer..

• İmei çaktırınca mobil bankacılık kullanabiliyor muyuz arkadaşlar?Çin den gelen birini bulsam aldıracağım ben de düz 7 8/256 modeli 2520 TL şu anda.İmei çaktırmak da nasıl oluyor bilemiyprum ki yakın zamanda yurt dışına gitme ihtinalim de var yurtdışında bir sıkıntı çıkmaz umarım imei çakmalı telefonda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lemans -- 11 Haziran 2019; 15:36:30 >
  • Lemans kullanıcısına yanıt
    Hocam sıkıntı olmuyor.
    Bizede lazim hocam 150 200 fazla fiyat verelim alalım sizden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JackWondo kullanıcısına yanıt
    Hocam ben satıcı falan değilim sadece çin den dönen birini bulabilirsem aldırayım diyorum o da 1 adet kendime.Oneplusın kendi sitesinde fiyat 3000 yuan 2520 tl ye denk geliyor.Ama band lar uyuşuyor mu mobil bankacılıkta ne olacak vs. kafamda soru işaretleri var.

• Lemans kullanıcısına yanıt
    bandlar uyuşuyor, mobil bankacılık çalışır, çin yazılımı h20 google uygulamaları yok, avrupa sürümü oos. Çinden alınmış cihaza oos yüklemek 5dklik işlem. imei atma da sorun olmuyor, volte çalışıyor.
  • One plus pro en ucuz nerden alabilirim? En dusuk hafiza ve ram secenegiyle alintilayip yazabilir misiniz?

• zaomss kullanıcısına yanıt
    Belki de hiç imei bile attırmam hocam 6 ay kullanabiliyorduk sanırım?3 ay tek sime 3 ay diğer sime doğru mudur?Süresi biterken burada olırsam attırırım.

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.