Şimdi Ara

★| OnePlus 7 Pro |★ [ANA KONU] (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.987
Cevap
70
Favori
486.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Doğrudur o mantık kullanabilirsiniz. Her sim 120 gün. Zaten ben 1.5 yıl kayıtsız kullanan arkadaşımı biliyorum, şans mıdır nedir bilmem ama 120 dolunca şak diye kapanmadığına çok şahit oldum. Eğer yurtdışına çıkacaksanız atmayın imei, orijinali ile kalsın cihaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaomss kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim vaktinizi aldım.

• Lemans kullanıcısına yanıt
    4-4 toplam 8 ay sanırım hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kule_genclik kullanıcısına yanıt
    Aciliyeti var mı? Şu an için ucuz satıcı yok. Telefon fiyatının 1/3’ü kâr ile satıyorlar neredeyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: Japonya

Tr uyumlu şarj adaptörü ve ekstra Avrupa garantisi

Alıntıları Göster
    peki sizce 12/256 Çin mi, yoksa 8/256 avrupa mı?
  • shkoksal kullanıcısına yanıt
    Oyle mi hocam? Normalde ne kadar oldugunu bilmiyordum. Cok acelesi yok 1 ay falan bekleyebilirim sonra duser mi acaba?

• kule_genclik kullanıcısına yanıt
    Mutlak suretle düşecektir hocam. 12-256 Çin modeli TL ile 4250’ye geliyor. Şu an en ucuz 5500 liraya gördüm. Kusura bakmasınlar o fiyata alacak bir kişi dahi yok. 5000 civarına düşünülür. :)

• Op7 8/256 3460 TL şu anda. 3300 veya 3200 civarına indiğinde alınır diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar one plus 7 pro 6/128 modeli 4000tlye ne zamana düşer?

iPhone xr almayı düşünüyordum sanırım önce bi op7 pro alacağım en azından denemek için bile almak istiyorum bu cihazı.

Bu arada op6t kamerası güncellemelerle gayet güzelleşti şeklinde yorumlar okumuştum, umarım op7pro nun kamerası da güncellemeyle güzelleşir de bu cihazda çakılı kalırım ve satıp iphone xr almak zorunda kalmam...😀

• MrOguzhan M kullanıcısına yanıt
    1 ay diyorum ben:)

• badbora kullanıcısına yanıt
    8/256 Avrupa alırdım. Zaten son kullanıcı çok farketmez 8 ile 12 inin farkını. Ikiside benzer performans sunar çünkü telefonds o kadar is yükü yapacak performans sömüren uygulama yok. Dediğim gibi 8 256 Avrupa alın satarken hemen çıkarırsınız aldığınız fiyattan elinizden

• JackWondo kullanıcısına yanıt
    Cihazı bekliyorum bende. 3460a nerede görmustunuz? En son 3500 e gördüm

• Arkadaşlar merhaba s10 plus satip one 7pro almayı düşünüyorum günde 1.5 2 saat pubg ekran süreleri ne kadar alıyor bu tel yardımcı olabilecek varmı acaba...kamera şarj performansı nasıldır s10 plusdan geçmeye değer bi telefonmu cok sagolun...

• Japonya kullanıcısına yanıt
    Çin pazarı Hasan Bahar.
    ★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU]

Teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: JackWondo

Çin pazarı Hasan Bahar.
    Mutlaka guvenilirlerdir belki yuzlerce kisi aliyor buralardan ama yine de aklimda bir suphe olusmuyo degil. Ne kadar guvenebiliriz?
    Bir de diger kafami kurcalayan durum cinde 2500 lira civari olan telefon amerika da 450 civarinda. Bu global muhabbeti haricinde mutlaka bir fark olmali diyorum kendimce ve istemsizce kıllaniyorum. Arada 2bin gibi bir fark var ki 5 dakika da cozulebilen yazilimsal bir seyle hallediliyo. Cozemedim.

Ben buradan iki tane telefon aldım bir sorun yaşamadım. Sonuncusu One plus pro 7

• Japonya kullanıcısına yanıt
    8/256 3600 TL oldu hocam
    Sanırım düşmeyecek 6T yolu gözüküyor bana.

• shkoksal kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam bir ay sonra tekrar bakarim ben o zaman giris seviyeside 6gb/128 4000 altina duser o zaman heralde. Tesekkurler uyari icin (:

• kb8 K kullanıcısına yanıt
    Güven konusunda haklısınız forumu sık takip eden biri iseniz geçen sene bir site vardı PC bileşenlerini neredeyse yarı fiyatına satıyordu ilk başta cihazları herkese gönderdi sonra kimseye göndermedi kayboldu gitti.
    Ama bu arkadaşlar yıllardır bu işi yapıyorlar sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
    Olursa da nasip diyelim..

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.