Şimdi Ara

One Piece (1999- ) | Egghead Island Arc (248. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.493
Cevap
40
Favori
203.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

quote:

Orijinalden alinti: KKM

foxy iyidir candir ya, oyabiiinnnnn

enel allahtan ayda kaldi yoksa herkesin güç artis oranini göz öngne alirsak hele ki malubiyeti tatmis olanlar..
    enel kim bilir ne biçim bi halle dönerdi.. kaldi ki öncesinde de asiri bi güçlüydu zaten.

güncele gelene kadar bi tek arabasta da sikilmistim ben..

günceldeyken Hody Jones durumlari bitemedi gitti bi türlü dedirtmisti bana,

gerçi ondan sonrasi da pek bi degismedi aksiyon istiyorum üleaa

Enel ve Don Krieg'in NW'de görülme ihtimalleri varmy?. SBS'de yazyyormu? galiba hangisi bilmiyorum ama okumu?tum bir forumda. Kuro ya da Arlong gelir mi bilmiyorum geri.

Enel haricindekiler gelse ne olacak ki? Dayağını yeyip evlerine geri dönerler.
  • fillerlar içinde en fazla keyif aldığım bölümler orası. hatta bazı ana hikayelerden bile daha fazla zevk aldığımı söyleyebilirim
  • Ottoman_PoweR kullanıcısına yanıt

Don Kreig değilde Gin'i göreceğimize inanıyorum
    Enel'in gittiği yerden ben olsam dönmezdim
  • Devam edeyim o halde @sub

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi David Attenborough -- 19 Nisan 2014; 23:05:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sub

Gin o zamanlar haki kullanıyor olabilir. Şimdi hatırladım o bölümleri sağlam vuruyordu ya. Özlüyorsun eski karakterleri. Kuro'nun yeteneğinin mantığı filan muallakta bence. Bu Luffy ilk ödül konduğunda mıydı yoksa Alabasta'dan sonra mı ne Kuro gemisinde gözükmüştü.
  • 276.bölümdeyim.Sanırım kötü bir çocukluk geçirmeyeni tayfaya almıyorlar robinin hali de içler acısı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxlunch

276.bölümdeyim.Sanırım kötü bir çocukluk geçirmeyeni tayfaya almıyorlar robinin hali de içler acısı :D

Robin hariç kötü çocukluk geçiren yok ki

Belki Franky biraz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matt Jeevas -- 20 Nisan 2014; 0:26:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

quote:

Orijinalden alıntı: sub

Gin o zamanlar haki kullanıyor olabilir. Şimdi hatırladım o bölümleri sağlam vuruyordu ya. Özlüyorsun eski karakterleri. Kuro'nun yeteneğinin mantığı filan muallakta bence. Bu Luffy ilk ödül konduğunda mıydı yoksa Alabasta'dan sonra mı ne Kuro gemisinde gözükmüştü.

Yalnız Kuro'nun gözükmesi yanlış hatırlamıyorsam mangada hiç olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MusanınAsası

quote:

276.bölümdeyim.Sanırım kötü bir çocukluk geçirmeyeni tayfaya almıyorlar robinin hali de içler acısı :D

Belki Franky biraz..

nami arlongdan neler çekti.sanji açlıktan süründü,zoronun ki tartışmalı ama bence kötü arkadaşını kaybetti,choppar doktorunu kaybetti,usopp annesini kaybetti babasını görmedi,franki de kötü.kuru kafalı dayılı(brook du sanki) bölümlere gelmedim daha onu bilmiyorum.bi luffy o kadar kötü şeyler yaşamadı çocukluğunda
    daha ne olsun

287 deyim sadece 353 bölüm kaldı
  • quote:

quote:

quote:

Belki Franky biraz..

nami arlongdan neler çekti.sanji açlıktan süründü,zoronun ki tartışmalı ama bence kötü arkadaşını kaybetti,choppar doktorunu kaybetti,usopp annesini kaybetti babasını görmedi,franki de kötü.kuru kafalı dayılı(brook du sanki) bölümlere gelmedim daha onu bilmiyorum.bi luffy o kadar kötü şeyler yaşamadı çocukluğunda
    daha ne olsun

Brook'un geçmişide efsanedir.Bana göre en iyisi Brook.Ben baya üzülmüştüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uche Okechukwu

quote:

Orijinalden alıntı: Brain Burst

geçen aklıma shanks'ın kasıtlı bi şekilde gidip east blue da luffy'i bulmuş olabileceği ihtimali geldi. shanks gibi bir adam o kadar yonkou savaşının içinde niye yeni dünyadaki bölgelerini bırakıp east blue ya gider ve sadece bir adada 1 ay geçirir. shanks dragonun east blue da bi oğlu olduğunu öğrenip acaba ona kendi ideolojisini aktarmak için bi ay o küçük köyde kalmış olabilir mi. hem garp hem dragon da olan kral haki potansiyelini görmüş ve luffy deki potansiyeli görüp harekete mi geçmek istedi. şeytan meyvesini niye yanlarında oraya getirdiler madem getirdiler niye barda öylece duruyordu. özellikle luffy nin oturduğu yerin yakınında ağzı açık napıyordu. kasıtlı biçimde acaba shanks roger'ın son emrini mi yerine getiriyordu? geçen birden dank etti kafama.

Harfi harfine katılmakla birlikle müthiş bir teoride bulunmuşsunuz hocam.

O zamanlar yonkou muydu shanks hocam? yanlış anlamış olabilirim. Sıradan bir korsandı luffy gillerin adasına geldiğinde .
  • quote:

Orijinalden alıntı: goldenmouse

quote:

Orijinalden alıntı: Uche Okechukwu

quote:

Orijinalden alıntı: Brain Burst

geçen aklıma shanks'ın kasıtlı bi şekilde gidip east blue da luffy'i bulmuş olabileceği ihtimali geldi. shanks gibi bir adam o kadar yonkou savaşının içinde niye yeni dünyadaki bölgelerini bırakıp east blue ya gider ve sadece bir adada 1 ay geçirir. shanks dragonun east blue da bi oğlu olduğunu öğrenip acaba ona kendi ideolojisini aktarmak için bi ay o küçük köyde kalmış olabilir mi. hem garp hem dragon da olan kral haki potansiyelini görmüş ve luffy deki potansiyeli görüp harekete mi geçmek istedi. şeytan meyvesini niye yanlarında oraya getirdiler madem getirdiler niye barda öylece duruyordu. özellikle luffy nin oturduğu yerin yakınında ağzı açık napıyordu. kasıtlı biçimde acaba shanks roger'ın son emrini mi yerine getiriyordu? geçen birden dank etti kafama.

Harfi harfine katılmakla birlikle müthiş bir teoride bulunmuşsunuz hocam.

O zamanlar yonkou muydu shanks hocam? yanlış anlamış olabilirim. Sıradan bir korsandı luffy gillerin adasına geldiğinde .

Sanmıyorum yonkou olduğunu.Yonkou olsaydı çok tanınırdı ve kafasına öyle şişe atamazdı o adam.
  • quote:

quote:

quote:

Belki Franky biraz..

daha ne olsun

Çocukluklarında kötü olay yaşamış olabilirler ama bu çocukluklarının kötü geçtiği anlamına gelmez.

Robin-Nami-Franky olabilir belki ama tayfanın geri kalanı o kadar da kötü çocukluk geçirmediler bence.

Kötü çocukluk geçirmeyeni tayfaya almıyorlar genellemesi yanlış olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fujitora

quote:

quote:

quote:

Belki Franky biraz..

daha ne olsun

Brook'un geçmişide efsanedir.Bana göre en iyisi Brook.Ben baya üzülmüştüm.

hocam brook kaçıncı bölümde katılıyor tayfaya
  • Cüceler de Sanji soyundan çıktı.

Didik didik ettiler Robin'i,bi de sürekli herşeyini soyacaz diyip durdular.
  • 338'de ortaya çıkıyor Brook.Yeni Arc'ın başlangıcında.

641.bölüm

Robin ne güzel ya. Leo'nunda sesinide sevdim baya.Yakışmış kendisine.

642'nin fragmanı izledim.Çok güzel bir bölüm gelecek.Zaten artık sağlam bölümler geliyor.642'den sonraki bölümler çok iyi olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fujitora

338'de ortaya çıkıyor Brook.Yeni Arc'ın başlangıcında.

641.bölüm

Robin ne güzel ya. Leo'nunda sesinide sevdim baya.Yakışmış kendisine.

642'nin fragmanı izledim.Çok güzel bir bölüm gelecek.Zaten artık sağlam bölümler geliyor.642'den sonraki bölümler çok iyi olacak.

tmm hocam sağolun. sanırım o geminin müzisyeni olacak değil mi :D ama başka özellikleri de vardır kesin :D
  • Usopp yaa
  • Gözünüz aydın beyler,lüzumsuz bölümleri geçtik artık. Önümüzdeki bölümle beraber ortalık iyi karışacak.

Ekleme: Şİmdi fark ettim de animeyi çorbaya çevirmişler biraz.Mangada olan olayları sırasıyla değil de sanki biraz değiştirerek animeye aktarmışlar.Normal manga akışına göre 642. bölümde işlerin fena karışması lazım ama diğer bölüme de bırakabilirler bu işi,emin değilim açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 20 Nisan 2014; 18:13:42 >
  • Bölüm fena değildi fakat ekşın başlıyor sanırım herkese hayırlı olsun sağlam bölümler geleceğini hissediyorum zaten bu baya farklı bir arc benim gözümde ne skypiea ne nede başka bir arc sanki dressrosanın çok farklı havası var bakalım izleyip göreceğiz
  • 
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.