Şimdi Ara

One Piece (1999- ) | Egghead Island Arc (247. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.493
Cevap
40
Favori
203.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni başlayanlara söylüyorum; şu baya baya sıkıla sıkıla izlediğiniz bölümler varya, onları animenin son bölümünü yakaladığınızda ve haftadan haftaya bekleme geçtiğinizde tekrar açıp izleyeceksiniz :D O yüzden tadını çıkarta çıkarda izleyin sıkılırsanız biraz ara verin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brain Burst

geçen aklıma shanks'ın kasıtlı bi şekilde gidip east blue da luffy'i bulmuş olabileceği ihtimali geldi. shanks gibi bir adam o kadar yonkou savaşının içinde niye yeni dünyadaki bölgelerini bırakıp east blue ya gider ve sadece bir adada 1 ay geçirir. shanks dragonun east blue da bi oğlu olduğunu öğrenip acaba ona kendi ideolojisini aktarmak için bi ay o küçük köyde kalmış olabilir mi. hem garp hem dragon da olan kral haki potansiyelini görmüş ve luffy deki potansiyeli görüp harekete mi geçmek istedi. şeytan meyvesini niye yanlarında oraya getirdiler madem getirdiler niye barda öylece duruyordu. özellikle luffy nin oturduğu yerin yakınında ağzı açık napıyordu. kasıtlı biçimde acaba shanks roger'ın son emrini mi yerine getiriyordu? geçen birden dank etti kafama.

Çok mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: judge54

arkadaşlar 114 cü bölüme geldim seride ya bi heyecan bir ivme yakalayamadım tam şevkleniyorum aha bu adamda birşeyler çıkacak diye bir daha görmek nasip olmuyor örneğin

Smoker den luffy i kurtaran yüzünde dövmesi olan adam

Shanks ( yanlışda yazmış olabilirim ) ve çocukluğunun geçtiği gemi

Şahingöz mihawk

Köpek maskeli amiral

Bu elemanlarla ilgili şeyler grand line ın gerçek deniz olayları ( kaç bölümdür çöldeyiz ondan öncede karlı adadaydık ) ne biliyim değişik kaptanlar hikayeler ve yukarıda yazdığım elemanlarla ilgili birşeyler için spoiler ı yapıştırmadan kaç bölüm daha lazım yazarmısiniz tamam daha giriş aşamasındayız olaylara farkındayımda grand line girdik gireli hep boş işlerle meşgul bizim tayfa

Biraz daha var onlara. Post Enies Lobby Arc'ta Dragon ve Garp hakkında biraz daha bilgi sahibi oluyoruz en yakını onlar. Ama Enies Lobby Arc'ın onları aratacağını sanmıyorum. Water 7 da iyidir. Ondan önceki arclar cidden sıkıcı. Bir ara Alabasta, Jaya, Skypea ve Long Ring Long Land'in özetini yazmayı planlıyorum hatta, izlemek yerine özetini okumak çok daha iyi olur onların bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brain Burst

geçen aklıma shanks'ın kasıtlı bi şekilde gidip east blue da luffy'i bulmuş olabileceği ihtimali geldi. shanks gibi bir adam o kadar yonkou savaşının içinde niye yeni dünyadaki bölgelerini bırakıp east blue ya gider ve sadece bir adada 1 ay geçirir. shanks dragonun east blue da bi oğlu olduğunu öğrenip acaba ona kendi ideolojisini aktarmak için bi ay o küçük köyde kalmış olabilir mi. hem garp hem dragon da olan kral haki potansiyelini görmüş ve luffy deki potansiyeli görüp harekete mi geçmek istedi. şeytan meyvesini niye yanlarında oraya getirdiler madem getirdiler niye barda öylece duruyordu. özellikle luffy nin oturduğu yerin yakınında ağzı açık napıyordu. kasıtlı biçimde acaba shanks roger'ın son emrini mi yerine getiriyordu? geçen birden dank etti kafama.

Harfi harfine katılmakla birlikle müthiş bir teoride bulunmuşsunuz hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKM

arabasta (çöllü kısım) gerçekten bitsede gitsek durumu yaşatıyor adama..
    enazından çoğunluğa

ama bittiği zaman bi hayli tatmin olmuş oluyor insan
    keyif, duygusallık, neşe, gaz, ne dersen de

biraz sebat

aynen bugün okuldan sonra 28 bölüm izledim hala yenemediler şu crocodileyi 2.kez yenildi. artık yarına devirirler umarım prenses acayip sulugözlü keşke bende güncele yetişsem daha 517 bölüm var
  • skypea benim bi hayli keyif aldığım bi arc..

şiirimsi türküsünü hala kahkahalarla hatırlıyorum..

shafika syuhadayoutube
    LUFFY and THE ISLAND SONG
    https://www.youtube.com/watch?v=4pZt8xdPy8M

1. kıta:
    lıerclorujocuır
    ıwaluy wıeucry
    kıryjkıeyjcr
    ckwırjrcy

keçi mi o?

2. kıta:
    olecru ocru
    loeruqcqeruwc
    9oe8wro9wer
    owcruoleıru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKM -- 15 Nisan 2014; 12:00:49 >
  • KKM kullanıcısına yanıt

Minami shimawa atakai~♪
    Paina-puru-puru,
    atama boka boka,
    aho baakaaaaaaa!♪
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    |Ni ban! -
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Kita no shima wa samui♪
    Hyakkoi-koi-koi,
    Atama buru buru,
    aho baakaaaaaaa!
  • Brain Burst kullanıcısına yanıt
    spoiler butonu içinde koymuştum zaten videoyu ama sağol yine de
  • Orman bölümleri hariç güzel bölümdüŞu kafa atan yaşlı amcayla luffynin dedesinin olayı ne acaba bu kadar kızmış amcam yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melladin

Orman bölümleri hariç güzel bölümdüŞu kafa atan yaşlı amcayla luffynin dedesinin olayı ne acaba bu kadar kızmış amcam yahu

Valla olayı öğrenince ben o adama hak verdim.
  • quote:

Bomboş bir bölümdü bana göre

Kimse taşlamasın ama animede güncele gelip mangaya başladıktan sonra ben neredeyse izlediğim 600 bölümün yarısı için öyle dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melladin

Orman bölümleri hariç güzel bölümdüŞu kafa atan yaşlı amcayla luffynin dedesinin olayı ne acaba bu kadar kızmış amcam yahu

kafatasının şeklini değiştirmiş amcanın daha ne olsun
  • Şu anda 188. Bölümdeyim ama iyice sıkılmış durumdayım, ellerinden geldikçe uzattıkça uzatıyorlar, tam doğru düzgün aksiyon göreceğim diyorum araya saçma sapan şeyler karışıp 3-5 bölüm uzatıyorlar.

Birkaç gün ara vermeyi düşünüyorum, iyice nefret eder oldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Şu anda 188. Bölümdeyim ama iyice sıkılmış durumdayım, ellerinden geldikçe uzattıkça uzatıyorlar, tam doğru düzgün aksiyon göreceğim diyorum araya saçma sapan şeyler karışıp 3-5 bölüm uzatıyorlar.

aynen skypiea olayını bayağı uzatmışlardı sonunda.. ben şu an 241.bölümdeyim skypeadan sonra g-8 arcı var 10 bölüm.sonra 206-226 arası felaket sıkıcı.ama 227 den beri iyice güzelleşti ve heyecan geldi bence
    buz adam,water 7,robinin karanlk yüzü usopp vs luffy vb. tayfun geliyo şehirde kapana kısıldılar çoh heyecanlı
  • quote:

Şu anda 188. Bölümdeyim ama iyice sıkılmış durumdayım, ellerinden geldikçe uzattıkça uzatıyorlar, tam doğru düzgün aksiyon göreceğim diyorum araya saçma sapan şeyler karışıp 3-5 bölüm uzatıyorlar.

Bende başladığım sırada tamda o bölümde ara vermiştim izlemeye. Bence sende bir süre ara versen iyi olur.

@xxlunch

206-226 arası aynen çok sıkıcıydı. Foxy kadar uyuz biri yoktur arkadaş. Crocodile, Enel bile sempatik geldi bana
  • Garp the Fist kullanıcısına yanıt

foxy iyidir candır ya, oyabiiinnnnn

enel allahtan ayda kaldı yoksa herkesin güç artış oranını göz önğne alırsak hele ki malubiyeti tatmış olanlar..
    enel kim bilir ne biçim bi halle dönerdi.. kaldı ki öncesinde de aşırı bi güçlüydu zaten.

güncele gelene kadar bi tek arabasta da sıkılmıştım ben..

günceldeyken Hody Jones durumları bitemedi gitti bi türlü dedirtmişti bana,

gerçi ondan sonrası da pek bi değişmedi aksiyon istiyorum üleaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garp the Fist

quote:

Bende başladığım sırada tamda o bölümde ara vermiştim izlemeye. Bence sende bir süre ara versen iyi olur.

@xxlunch

206-226 arası aynen çok sıkıcıydı. Foxy kadar uyuz biri yoktur arkadaş. Crocodile, Enel bile sempatik geldi bana

enel reisdi ya ben sevmiştim onu
    luffy e 1 milyon volt elektrik vermesinden sonraki yüz ifadesini hala unutamıyorum

daha hiç ara vermedim şu an 251.bölümdeyim çok heyecanlı gidiyor ama luffy vs lucci 302 deymiş daha çok var
  • Ara vermeyin hızlı geçin bence.
  • quote:

foxy iyidir candır ya, oyabiiinnnnn

enel allahtan ayda kaldı yoksa herkesin güç artış oranını göz önğne alırsak hele ki malubiyeti tatmış olanlar..
    enel kim bilir ne biçim bi halle dönerdi.. kaldı ki öncesinde de aşırı bi güçlüydu zaten.

güncele gelene kadar bi tek arabasta da sıkılmıştım ben..

günceldeyken Hody Jones durumları bitemedi gitti bi türlü dedirtmişti bana,

gerçi ondan sonrası da pek bi değişmedi aksiyon istiyorum üleaa
    quote:

Orijinalden alinti: KKM

foxy iyidir candir ya, oyabiiinnnnn

enel allahtan ayda kaldi yoksa herkesin güç artis oranini göz öngne alirsak hele ki malubiyeti tatmis olanlar..
    enel kim bilir ne biçim bi halle dönerdi.. kaldi ki öncesinde de asiri bi güçlüydu zaten.

güncele gelene kadar bi tek arabasta da sikilmistim ben..

günceldeyken Hody Jones durumlari bitemedi gitti bi türlü dedirtmisti bana,

gerçi ondan sonrasi da pek bi degismedi aksiyon istiyorum üleaa

Enel ve Don Krieg'in NW'de görülme ihtimalleri varmy?. SBS'de yazyyormu? galiba hangisi bilmiyorum ama okumu?tum bir forumda. Kuro ya da Arlong gelir mi bilmiyorum geri.
  • 196-206 arası filleri izlesem mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.