Şimdi Ara

One Piece (1999- ) | Egghead Island Arc (246. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.493
Cevap
40
Favori
203.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bölümde çok fazla aksiyon yoktu ama fena değildi.Şu c bloğu dövüşleri başlasa artık.
  • Bomboş bir bölümdü bana göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kkratoss kullanıcısına yanıt
    Ben seri için konuştum.Jiraiya var,İtachi var,Orochimaru var,Madara var.Var oğlu var.Demek istediğim konusu gereği Naruto'nun dövüşleri bana daha keyifli ve güzel geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fujitora

Ben seri için konuştum.Jiraiya var,İtachi var,Orochimaru var,Madara var.Var oğlu var.Demek istediğim konusu gereği Naruto'nun dövüşleri bana daha keyifli ve güzel geliyor.

Anladım hocam. O yönden haklısın katılıyorum.

• arkadaşlar 114 cü bölüme geldim seride ya bi heyecan bir ivme yakalayamadım tam şevkleniyorum aha bu adamda birşeyler çıkacak diye bir daha görmek nasip olmuyor örneğin

Smoker den luffy i kurtaran yüzünde dövmesi olan adam

Shanks ( yanlışda yazmış olabilirim ) ve çocukluğunun geçtiği gemi

Şahingöz mihawk

Köpek maskeli amiral

Bu elemanlarla ilgili şeyler grand line ın gerçek deniz olayları ( kaç bölümdür çöldeyiz ondan öncede karlı adadaydık ) ne biliyim değişik kaptanlar hikayeler ve yukarıda yazdığım elemanlarla ilgili birşeyler için spoiler ı yapıştırmadan kaç bölüm daha lazım yazarmısiniz tamam daha giriş aşamasındayız olaylara farkındayımda grand line girdik gireli hep boş işlerle meşgul bizim tayfa

• Bence yazmayalım. tadı kaçmasın. ama izlemeye devam et

dövmeli adam bi hayli önemli biri ama bilesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKM

Bence yazmayalım. tadı kaçmasın. ama izlemeye devam et

yok ben onlar kim diye soruyorum aman yazmayın zaten sadece bu çöldeki olaylar gibi gereksiz uzatılmış olayları geçip grand line da gerçek korsanlarla ne zaman yelken açacak merak ediyorum hani bi 100 bölüm daha sabırmı çekicem :)

• Alabasta gerçekten insanın şevkini kırabilir,benim kırmamıştı ama neyse.

Dostum eğer sıkılıyorsan hızlı hızlı geç derim ben.
  • arabasta (çöllü kısım) gerçekten bitsede gitsek durumu yaşatıyor adama..
    enazından çoğunluğa

ama bittiği zaman bi hayli tatmin olmuş oluyor insan
    keyif, duygusallık, neşe, gaz, ne dersen de

biraz sebat
  • quote:

Orijinalden alıntı: MusanınAsası

Alabasta gerçekten insanın şevkini kırabilir,benim kırmamıştı ama neyse.

Dostum eğer sıkılıyorsan hızlı hızlı geç derim ben.

atlama taraftarı değilim anladığım kadarıyla az kaldı zaten inş bu olaylardan sonra şu grand line nın gerçek korsanlarıyla ilgili işler başlar buraya kadar en beğendiğim kısım aşk falan yok o en güzeli bıktım 10 tane kızın sevipte gidip gereksiz uyuz kıza aşık olan ana karakterden böyle güzel

• bi kaç ay önce baştan başladım animeye, sakin sakin iki üç bölüm seyrederek geliyorum. şuan Long Ring Long Land Island'dayım
    2. turda bir çok şey farklı geliyor insana.
    Alabasta'da Ace'in olduğu sahneleri ve özellikle Robin'i izlerken çok farklı bi keyif alıyorum.
    Baya ilginç detaylar var, 30. 40. bölümlerde adı geçen insanları yüzlerce bölüm sonra görüyoruz. mesela jinbe 30 küsürüncü bölümde geçiyor adı. veya G-8'de Akaniu'nun adı geçiyor defalarca.
    Warship Island (filler) ve Roger ile ilgili spoiler

kurtarmaya çalıştıkları bi ejderha var, luffy defalarca onu anlayabildiğini söylüyor, bi kaç yüz bölüm sonra (fishman island'ın sonunda doğru sanırım, gerçi rayleigh bahsetmişti) Roger'ın herşeyin sesini duymasıyla alakalı şeyler öğreniyoruz. denizdeki yaratıkları duyduğu ile alakalı

ama şu Skypiea bi türlü sarmadı beni
    birde ufak bir soru skypiea'dan

2 kere izledim ikisinde de anlamadım. enel'e ne oldu, gemisi düştü, ama tekrar gökyüzünde gemide giderken gösterdi, yoksa benim kafa iyice gitti mi oralarda
  • quote:

Hangisi önemsiz ki

@judge54
    Gerçek korsanların bir kısmı 150'li bölümlerde gösterilecek.

Ama çok fazla şey bekleme sadece ufak tanıdım gibi bir şey olacak.

@sub
    Skypia'nın bazı yerlerinde olayın uzamasından dolayı bende sıkılmıştım.

Enel sonradan Ay'a gitti. Enel hakkında mangada bir mini-arc var.
    Ben buradan çevirisini okumuştum.
    www.korsanfan.com
    Hata | One Piece Türkiye Fan Sayfası, One Piece Türkçe Manga, One Piece Bölümler, One Piece Film
    http://www.korsanfan.com/forum/konu/2561-enel-in-buyuk-uzay-operasyonu

Bunun gibi başka mini-arclar da var. Onları da okumanı tavsiye ederim. Diğer karakterlerin Hasır Şapka sonrası neler yaptıklarını gösteriyor. Mesela Rahip Gedatsu yeryüzüne düşüp, orada kendine bir kaplıca kuruyor. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garp the Fist

quote:

Hangisi önemsiz ki

@judge54

@sub

Bunun gibi başka mini-arclar da var. Onları da okumanı tavsiye ederim. Diğer karakterlerin Hasır Şapka sonrası neler yaptıklarını gösteriyor. Mesela Rahip Gedatsu yeryüzüne düşüp, orada kendine bir kaplıca kuruyor. :)

150 te bişey kalmamış spoiler içine aldıklarına bakmadım cidden pür dikkat izliyorum ilerde karşıma çıkacak bir çok şey yakaladığıma eminim seride nedense kızıl saçlı shanks ( yanlış yazmış olabilirim ) çok tuttum pek bişey görmesemde henüz o kolunu koparan deniz canavarına attığı bakış ve mihawk a o seni öylece gönderemem muhabbeti cidden sevdirdi kendini

• Daha ne karakterler göreceksin.Her karakter birbirinden güzel ve sevilesi.
  • quote:

Daha ne karakterler göreceksin.Her karakter birbirinden güzel ve sevilesi.

doğrudur hocam 500 küsür var güncele yetişmeme ama ne biliyim bi yamuk yapmazsa ki hiç sanmıyorum kızıl saçlı herhalde listemde zirvede olur. Luffy biraz daha zeki bir adam olsaymış daha bi iyi olurmuş sanki hoş bazen öylebir ince düşünüyor ki bu luffy mi diyorum bazende beşe on kalas adam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaneki Ken -- 14 Nisan 2014; 20:43:18 >
  • Vay be Enel efendiye bak sen,beklentimi karşılamasa da güzelmiş mini-arc.
  • geçen aklıma shanks'ın kasıtlı bi şekilde gidip east blue da luffy'i bulmuş olabileceği ihtimali geldi. shanks gibi bir adam o kadar yonkou savaşının içinde niye yeni dünyadaki bölgelerini bırakıp east blue ya gider ve sadece bir adada 1 ay geçirir. shanks dragonun east blue da bi oğlu olduğunu öğrenip acaba ona kendi ideolojisini aktarmak için bi ay o küçük köyde kalmış olabilir mi. hem garp hem dragon da olan kral haki potansiyelini görmüş ve luffy deki potansiyeli görüp harekete mi geçmek istedi. şeytan meyvesini niye yanlarında oraya getirdiler madem getirdiler niye barda öylece duruyordu. özellikle luffy nin oturduğu yerin yakınında ağzı açık napıyordu. kasıtlı biçimde acaba shanks roger'ın son emrini mi yerine getiriyordu? geçen birden dank etti kafama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brain Burst -- 14 Nisan 2014; 21:18:43 >
  • Cidden one piece'in savaşlarını çok uzatıyorlar fakat gerçekten değiyor.Bana sorarsanız sakın bırakmayın ve bölüm listesinden bakabilirsiniz fill bölümlerine onları atlasanızda bir şey kaybetmezsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: judge54

quote:

Orijinalden alıntı: Garp the Fist

quote:

Hangisi önemsiz ki

@judge54

@sub

150 te bişey kalmamış spoiler içine aldıklarına bakmadım cidden pür dikkat izliyorum ilerde karşıma çıkacak bir çok şey yakaladığıma eminim seride nedense kızıl saçlı shanks ( yanlış yazmış olabilirim ) çok tuttum pek bişey görmesemde henüz o kolunu koparan deniz canavarına attığı bakış ve mihawk a o seni öylece gönderemem muhabbeti cidden sevdirdi kendini

İleride birçok şeyle karşılaşacağına eminim. Önceden lafı edilen şeyler ilerde sürpriz olarak karşına çıkabiliyor. Ayrıca bazı bölümlerde Pandaman var. Birkaç kere görmüş olabilirsin.

Mesela bunu biliyorsun,

Usopp'un anlattığı ada yiyen altın balığını sonradan, devlerin olduğu adadan ayrılırken görüyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: judge54

quote:

Daha ne karakterler göreceksin.Her karakter birbirinden güzel ve sevilesi.

doğrudur hocam 500 küsür var güncele yetişmeme ama ne biliyim bi yamuk yapmazsa ki hiç sanmıyorum kızıl saçlı herhalde listemde zirvede olur. Luffy biraz daha zeki bir adam olsaymış daha bi iyi olurmuş sanki hoş bazen öylebir ince düşünüyor ki bu luffy mi diyorum bazende beşe on kalas adam :)

Hocam çok fazla takılma buralarda. 1-2 haftaya ağır spoiler yeme ihtimalin var. Herkes spoiler butonuyla yazmıyor çünkü.
  • 
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.