Şimdi Ara

One Piece (1999- ) | Egghead Island Arc (202. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.493
Cevap
40
Favori
203.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Manga takip ediyorum ama o an bu durumu anlamamışım ben. Monet çok korkuyor ve öleceğini düşünüyor sanırım. Zoro'nun haki ile keseceğini yani ama Zoro kızı öldürmedi, süründürdü. Böylece Logia birisinin farkında olmadığı bir zaman kesilebileceği ya da dövülebileceğini öğrenmiş olduk. Sadece kendisi bunu kullanabiliyormuş gibi yani anlatamadım ama haki olunca eş oluyorsun hem haki hem logia isen daha iyi oluyorsun ama haki ultraüstdüzeyse daha daha iyisin filan neyse saçmalıyorum fakülteye gidiyim ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Manga takip ediyorum ama o an bu durumu anlamamışım ben. Monet çok korkuyor ve öleceğini düşünüyor sanırım. Zoro'nun haki ile keseceğini yani ama Zoro kızı öldürmedi, süründürdü. Böylece Logia birisinin farkında olmadığı bir zaman kesilebileceği ya da dövülebileceğini öğrenmiş olduk. Sadece kendisi bunu kullanabiliyormuş gibi yani anlatamadım ama haki olunca eş oluyorsun hem haki hem logia isen daha iyi oluyorsun ama haki ultraüstdüzeyse daha daha iyisin filan neyse saçmalıyorum fakülteye gidiyim ben.

Süper.
  • ilk 10 Saniye kopardı beni xD

• quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg01

16:9 Formata geçmişlerdi artık 2006 yılında Hocam o güzel görüntüleri biz güncelde göremiyoruz çizimler berbat

Bence serideki en kaliteli çizimler Enies Lobby arcındaydı.

613 için de, mangayı da takip ediyorum ancak Zoro'nun sahnesi epikti be. Resmen durdurup durdurup screenshot aldım. Kız olsam fangörl olurdum kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

ilk 10 Saniye kopardı beni xD

Şöyle adamları gördükçe anime izlemekten soğuyorum.

• Sogeking olayından sonra en sevdiğim karakterlerden biri Usopp oldu,şarkısı bile var

Edit:Arkadaşlar bir de opening kalitesi git gide düşüyor gibi geldi bana nerde o We Are! lar Bon Voyage'ler ah ah..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matt Jeevas -- 24 Eylül 2013; 15:04:41 >
  • Off.. ne güzel 6 ay ara vermiştim. Harika oldu gerçekten. Şu archı bitereyim yine ara vericem..
  • BELIEVE beni en sevdiğim açılış müziğiydi.2.sezon açılışı olması lazım ama HANDS UP da fena değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg01

BELIEVE beni en sevdiğim açılış müziğiydi.2.sezon açılışı olması lazım ama HANDS UP da fena değil

Believe de güzeldi evet daha hands up'ı dinleyemedim
  • Beyler One piece'e yeni başladım. 37. bölümdeyim şuan ama sanki bölümler biraz ağır böyle yavaş geçiyor.
    Kaçıncı bölümlerden sonra aksiyonu başlayacak acaba . Böyle ciddi ciddi kacıncı bölümden sonra zevk alırım izlemeye ?
    Teşekkürler şimdiden iyi geceler.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daqadaqa

Beyler One piece'e yeni başladım. 37. bölümdeyim şuan ama sanki bölümler biraz ağır böyle yavaş geçiyor.
    Kaçıncı bölümlerden sonra aksiyonu başlayacak acaba . Böyle ciddi ciddi kacıncı bölümden sonra zevk alırım izlemeye ?

Hocam o kadar bölüm izleyip de çok hoşuna gitmediyse sana göre değil demektir bu anime.Evet ileride olaylar çok daha ciddileşecek,büyük şeyler olacak ama 200'lü bölümlerden bahsediyorum.Sıkıla sıkıla o bölümlere gelsen bile zevk alamazsın muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daqadaqa

Beyler One piece'e yeni başladım. 37. bölümdeyim şuan ama sanki bölümler biraz ağır böyle yavaş geçiyor.

200 den sonra açılır fakat bence en zevk alacağın zaman nasıl geçti diyeceğin bölümler marineford da (Ben en çok o arc dan zevk almıştım ) oda 430 da başlıyodu yanlış hatırlamıyorsam
  • Aslında sıkılarak izlemiyorum ama izlerken dahada zevk alacağım bölümler gelecekmi onu merak etmiştim sadece. Şuan iyi gidiyor bence.. :)
    @kkratoss

Teşekkür ederim dostum Marineford bölümlerinin zevkli olduğunu duydum savaş felan varmış sanırsam oralar zevkliymiş.
    Tekrardan teşekkürler.. :)
    @Darkdexterness
  • Daqadaqa kullanıcısına yanıt
    Rica ederim :) Hem savaş hemde en şaşırtıcı bölümler o arcdadır
  • Şu Den Den Mushilere bayılıyorum ya

Edit:

Bir de az önce aklıma takıldı beyler,eski bölümlerde hani

Zoro ile Luffy bar gibi bi yerde bile bile dayak yiyorlardı bilerek dövüşmüyolardı,neydi onun sebebi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matt Jeevas -- 26 Eylül 2013; 19:50:50 >
  • Şu bosslardan birinde jet gigant elephawk (karıştırıyor ya luffy) gatling yapsa ne olur abov. Red hawk bile adamın anasını ağlatıyor. Red hawkı hem gatlingli hem g3lü yapacak, yonko indirmezse neyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MusanınAsası

Şu Den Den Mushilere bayılıyorum ya

Edit:

Bir de az önce aklıma takıldı beyler,eski bölümlerde hani

Zoro ile Luffy bar gibi bi yerde bile bile dayak yiyorlardı bilerek dövüşmüyolardı,neydi onun sebebi?

Inandıkları degerleri aşagiliyorlardi
    Bolum 145-151 arası olmali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer yanlış hatırlamıyorsam sahtekarlar kasaba halkını korsanlardan koruyoruz güveni verip yemeği parayı cukkalıyordu.Tabi kendi aalarında dalavere düzenleyip kasabanın güvenini iyice kazanmışlardı.Bizimkilerde "bu güveni sarsmamak gibisinden" delikanlılık yapıp bilerek sopa yemişlerdi.Güzeldi..
    Üzerinden uzun zaman geçti unutmuş olabilirim ama aşağı-yukarı olay böyleydi
  • Tamam şimdi anladım teşekkürler.

Bir de 266.bölümün başında çalan müziğin adı ne bir türlü bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matt Jeevas -- 27 Eylül 2013; 15:40:56 >
  • sıkıcı bir bölümdü
  • 
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.