Şimdi Ara

One Piece (1999- ) | Egghead Island Arc (200. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.493
Cevap
40
Favori
203.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ÖncüTürk

Dof'un amiral seviyesinde olduğunu düşünmüyorum. Şöyle Kuzan ile Dof'u yanyana koyunca bile aradaki fark anlaşılıyor. Bir ice age'e bakar.

Koramiral - Amiral arası diyelim
  • koramiral-amiral arası zaten shichibukai oluyor. Doflamingo çok rahat amiral seviyesinde biri.
  • zuko_35 kullanıcısına yanıt
    Ünvanın çok önemi yok garp da koramiral filo amirali akainuyla kafa kafaya çarpışır. Mihawk da schichibukai ama amiralle kapışacak seviyede. Ünvana bakma bence. :)
  • Garp amirallik teklifini reddiyor zaten onun olayı istisna adam yaşlı haliyle bile amiral seviyesinde. Mihawk ise tayfası olmayan rahat takılan adam o yüzden schichibukai oluyor. Ünvana nasıl bakmayalım shichibukai'ler (buggy ve moria) dışında koramiralleri yenicek adamlar o yüzden koramiral> shichibukai>amiral.
  • Sanjinin t-shirt çok iyi ya
    GENTLECOOK

Bu arada 8.sezonda görüntü bi iyileşti bi değişti gibi oldu,yönetmen mi değişti n'oldu?
  • 16:9 Formata geçmişlerdi artık 2006 yılında Hocam o güzel görüntüleri biz güncelde göremiyoruz çizimler berbat
  • Alala daha güzel olması gerekirdi.
  • Ne yazıkki hocam spoiler olur diye resim koymuyorum evet HD ama çizimler berbat olunca neye yarar..Sözde Agustos'ta yeni çizimlerle kalite artacaktı ama nerde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg01

Ne yazıkki hocam spoiler olur diye resim koymuyorum evet HD ama çizimler berbat olunca neye yarar..Sözde Agustos'ta yeni çizimlerle kalite artacaktı ama nerde...

renk paleti açısından bi gerileme var bence, çizimlerdede biraz gerileme var ancak çok ciddi fark oluduğunu düşünmüyorum açıkcası. Bazı karakterlerin çizimleri iyi bazılarınınki kötü bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !antidote! -- 19 Eylül 2013; 19:31:10 >
  • Çizimlerin kötü olmasının bi nedeni var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çizimler güzel.En azından mangadaki ile aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MusanınAsası

Çizimlerin kötü olmasının bi nedeni var mı?

Durum kişiden kişiye değişiyor bana göre de çizimler daha iyi hale geldi ama beğenmeyenler olmuş onu.
  • Çizimler çok kötü de olsa izlenilir sorun değil

Usooopp,gitme la!..
  • Hayır mangayla aynı değil animenin çizimleri 200bölümdür berbat ötesi.

• zuko_35 kullanıcısına yanıt
    200 bölüm iyimiş.
  • 8.sezonda 22 ve 23. bölümün aynı anda olması kafamı karıştırdı ama sondaki penaltı sahnesi güzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: zuko_35

Hayır mangayla aynı değil animenin çizimleri 200bölümdür berbat ötesi.

Kesinlikle katılmıyorum.Sabaody,Amazon Lily,İmpel Down,Marineford falan çok iyiydi.Hatta önceki arclardan çok daha iyiydi hem de.
  • kkratoss kullanıcısına yanıt
    Impel down ve marineford'un bölümleri akıcıydı ama çizimleri kötüydü.

• Az önce kendime bi program yaptım;

Üniversitenin açılmasıyla haftaiçi günde 2 bölüm op izleyebileceğim,haftasonu da toplam 5 bölüm izlemeyi planlıyorum.

Yani haftada 15 bölüm yapar.

255.bölümde olduğumu hesaba katarsak tahminen 655-255=400 yapar.

400:15=26.6 yuvarlasak 27 hafta yapar. O da yaklaşık 7 ay yapar.Ekim-Kasım-Aralık-Ocak-Şubat-Mart-Nisan..

Özet geçecek olursak ömrümüz varsa 2014'ün yaz başlangıcında ancak güncele gelebiliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matt Jeevas -- 21 Eylül 2013; 23:54:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MusanınAsası

Az önce kendime bi program yaptım;

Üniversitenin açılmasıyla haftaiçi günde 2 bölüm op izleyebileceğim,haftasonu da toplam 5 bölüm izlemeyi planlıyorum.

Yani haftada 15 bölüm yapar.

255.bölümde olduğumu hesaba katarsak tahminen 655-255=400 yapar.

400:15=26.6 yuvarlasak 27 hafta yapar. O da yaklaşık 7 ay yapar.Ekim-Kasım-Aralık-Ocak-Şubat-Mart-Nisan..

Özet geçecek olursak ömrümüz varsa 2014'ün yaz başlangıcında ancak güncele gelebiliyorum..

Hocam Boşver programı felan boş olduğunda aç izle
  • 
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.