Şimdi Ara

One Piece (1999- ) | Egghead Island Arc (204. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.493
Cevap
40
Favori
203.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MusanınAsası

Ikinci ve üçüncü duzen olayını çözemedim ben,luffy öyle dovusmeyi nerden öğrendi ki.

Gökten zembille mi indi?

O olay tam olarak ovalardan birisinde açıklanıyordu galiba ama onu boş ver de 2. düzendeki artizliğe bak sen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Ikinci ve üçüncü duzen olayını çözemedim ben,luffy öyle dovusmeyi nerden öğrendi ki.

Gökten zembille mi indi?

O olay tam olarak ovalardan birisinde açıklanıyordu galiba ama onu boş ver de 2. düzendeki artizliğe bak sen.

Asil 3.duzenden sonraki artizlige bak.
    Boy kac 50 cm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • One Piece 7. filmde 2.düzen'ni şans eseri bulmuş Luffy.İzlemek lazım açıkcası filmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARK KING -- 30 Eylül 2013; 17:11:07 >
  • Şans eseri mi,tatmin etmedi ama olsun
  • 2. düzeni sorudan etkilenerek buluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısacası hocam filmi izle

• Hayatımda bu kadar efsane bir ending görmedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uplifting

Hayatımda bu kadar efsane bir ending görmedim..

+1
  • Hala yatmadan önce dinlerim,süper ötesi harikulade bi ending

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matt Jeevas -- 1 Ekim 2013; 16:30:35 >
  • Uplifting kullanıcısına yanıt
    Acaba şarkının sözlerini bulabilirmisin?
  • quote:

Hala yatmadan önce dinlerim,süper ötesi harikulade bi ending

http://forum.donanimhaber.com/m_79333827/f_/key_Maki%252BOtsuki//tm.htm#79333827
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg01

Acaba şarkının sözlerini bulabilirmisin?

Çocukken hep aklımdaki, hazine haritasını izledim.
    Bilinmeyene karşı kaybetmeyeceğim ve aramış olduğum, o söz verilmiş ülkeye doğru bana rehberlik et.
    Benim gerçek hayalim daha yeni gerçekleşti.

Ama eğer dünya değişirse, beni hiçbir şey bilmediğim zamandan götürebilirsin.
    Beni beraberinde götür. Bu sayede hatıralarım solmayacak.
  • Uplifting kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam :)
  • quote:

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_79333827/f_/key_Maki%252BOtsuki//tm.htm#79333827

Run run run da bu kadının şarkısıymış

O da çok güzel şarkı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg01

teşekkürler hocam :)

Rica ederim.
  • quote:

quote:

quote:

O da çok güzel şarkı

Aynen. Sesi çok güzel kendisi daha da güzel
  • Vay be 308 bitti haki görmeye az kaldı.
  • Nalet girsin 614ü izlemeyin izletmeyin
  • quote:

quote:

quote:

O da çok güzel şarkı

iki eser de fevkalade..

runrunrun benim alarm melodim
  • Beyler geçen başka bir forumda one piece nin sonu naısl bitecek diye araştırıyordum ( Yani teorileri duymak istedim ) Herkesin değişik bir teorisi ve öngörüsü var fakat bir tane var ki cidden dondum kaldım Bana kalırsa adamın dediği gibi biterse hem çok mantıklı hemde epik bir son olacak yani one piece ye yakışabilecek en iyi sonlardan biri bence adamın teorisi öyle gerçekçi olmuş ki bi an one piece nin sonunu okumuş gibi oldum bi an büyük spoiler aldım diye içime kurt düştü hatta şimdiye kadar gerçekleşen olaylara falan bağlamış herşeyi ilginizi çeker diye paylaşmak istiyorum gerçekçi gibi olduğu için spoiler kutusuna alacağım

Yani adam diyor ki, Gerçek Tarih’te(Kayıp Yüzyıl) tabii ki korsanlar vardı ve bunlar krallığı ele geçirmeye çalıştı. Krallık antik silahları(pluton, poseidon falan) kullanarak kendini savunmaya çalıştı. Ama korsanların da antik silahları vardı, ve krallığı ele geçirdiler. Korsanlar daha sonra antik silahları okyanusu karalardan ayırmak ve karayı ulaşılmaz yapmak için antik silahları kulandı. Bu olay karanın bölünmesine, ve 4 denizi(Kuzey mavi, güney mavi, batı mavi ve güney mavi), Red Line ve Grand Line’ın oluşmasını sağladı. Korsanlar Dünya Hükumeti Korsanları(5 ihtiyar yıldız, asiller ve denizciler) adını aldı, bu yüzden kendi (korsan) bayrakları var ve Dünyaya hükmediyorlar(?). Antik krallık yaşadığı bütün olayları bugün bilinen adıyla ponegliflere kaydeti, ama dünya hükumetiyle aralarındaki savaşı ve bu sırada olan olayları sadece Rio Ponegliflerine kaydettiler.

Yüzyıllar sonra Roger, Grand Line’ın sonunda Rio Poneglifini buldu. Rio Poneglifini okuyarak, kendisiyle birlikte adında “D”yi taşıyanların antik krallığın “Descendents”(Aynı soydan gelen kişi) olduğunu keşfetti. Büyük savaştan kurtulanlar herkese bir gün “Dethrone”(tahtı geri almak) yapacaklarını hatırlatmak için isimlerine “D” koydular, “Will of D.”(D.’nin arzusu) buydu.

One Piece’in sonunda, Hasır Şapka’lar Raftel’e ulaşacak ve Rio Poneglifini okuyacaklar(Robin’in hayali). Gerçek tarihi bilerek, Luffy “Will of D.”(D’nin arzusu)nu gerçekleştirmek ister ve bir devrim başlatır. Bundan sonra Hasır Şapkalar(ve onlara katılmaya karar verenler) ve Dünya hükumeti(Shichibukai’ler, Amiraller, 5 ihtiyar yıldız vs. birlikte) arasında büyük bir savaş olacak. Sonunda, Hasır Şapkalar galibiyet alacaklar, ve Pluton’u(Veya başka bir antik silahı) ateşleyecekler. Silahı ateşledikten sonra Dünya sallanacak, ve bir şekilde Red Line adalarla birleşecek, büyük ve bütün bir toprak oluşturacak, ve bunun adı “One Piece”(tek parça) olacak(Luffy’nin hayali). Ayrıca, 4 deniz birleşecek, Kuzey, Güney, Doğu, Batı diye ayrılmak yerine kısaca “All Blue”(Bütün Mavi) olarak adlandırılacak(Sanji’nin hayali). Ve tüm dünyayı birleştiren kişi “Korsanlar Kralı” olarak anılacak.
  • 
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.