Şimdi Ara

One Piece (1999- ) | Egghead Island Arc (201. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.493
Cevap
40
Favori
203.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşte artık boş vakitleri dahi programlıyorum o derece
  • quote:

Orijinalden alıntı: MusanınAsası

İşte artık boş vakitleri dahi programlıyorum o derece

bende öyle diyodum ama güncele gelme hevesiyle emin ol 5 öğle (ders bitiminde eve gelirsen falan) 5 gece izliyodum öyle böyle geldik bir şekilde ama yinede baya uzun sürmüştü filler bölümleri çıkarsan bile anca
  • Güncele gelince de pişman olunuyormuş doğru mu?
  • Bir oturuşta 10 bölüm izleyemiyorsun ya o koyuyor. En az 2.5 ay beklemen lazim.gene o keyfi tatmak icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok benim için farketmiyor Hatta bazen iyi bile oluyor haftaya nolcak acaba diye dizi tadında izliyorum , başka bir artısıda pazar günlerinin buhranlı havası aklıma gelince aa bugün one piece in yeni bölümü var diyip telkinliyorum kendimi
  • Darkdexterness kullanıcısına yanıt
    Marineford arcinda ayni seyi diyebilir misin? O arc bir oturusta izlenir kardes allahtan yillardir takip etmiyorduk.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖncüTürk

Marineford arcinda ayni seyi diyebilir misin? O arc bir oturusta izlenir kardes allahtan yillardir takip etmiyorduk.

ilginçtir ki bir oturuşta 15-20 bölüm izlediğim olmuştu , o arc bence tartışmasız one piece nin en iyilerinden op nin ağır ilerleyen o arclarından sonra öyle bir hız geliyodu ki o arcda inananamam yeri çok ayrıdır ama şimdi nerde öyle bir arc
  • Abi yok artık....

• One Piece'e başladığımdan beri her daim favori karakterim olan roronoa zoro inanılmaz bir biçimde dönüş yapar.
    -Hiç ısırmayacağından emin olduğun vahşi bir hayvanla karşılaştın mı
    -Ben karşılaşmadım
    Daishinkan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !antidote! -- 22 Eylül 2013; 21:10:41 >
  • Söz verdiğim gibi tatil bitmeden Enies Lobby'e geldim.Bugün başka bölüm izlemicem Enies Lobby'e geldim sonuçta
  • Zoro fenaydı
  • Eskiden Luffy'nin dövüşleri beni daha çok heyecanlandırırdı ama Zoro işleri değiştirdi.Kanım dondu resmen o sahnede
  • one piece tadında anime önerebilecek var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anicetus

one piece tadında anime önerebilecek var mı ?

ben bu tadda başka anime bulamadım ancak genel olarak: naruto,dragon ball,shingeki no kyojin,bleach önerilir.
  • 613

Bölüm bence gayet iyiydi , başından sonuna kadar gayet sürükleyiciydi özellikle monet ve tashigi sahnesi bir an neredeyse omuz gidiyo sandım bir ara baya heyecanlıydı o kısmı , monetde baya epik bir hava varmış buzdan bir canavar epik olmuş tekrar söylemiş oldum Fakat tashigiyi ne zaman görsem hep yeniliyor smoker in de sağ kolu biraz daha ciddi olması lazımdı bence tashiginin , bölümün en büyük özelliği zoroydu resmen o sahneyi hayranlıkla izledim hatta öyle iyi bi sahneydi ki monete acıdım işkence çekiyodu resmen ve en son da tashiginin öldürmesi çok sağlam olmuş kısa çaplı ciddi bir hava sağlanmış o sahnede monet çok feci bir şekilde gitti bence ama yinede sağlam bir one piece karakteriydi diye düşünüyorum

Son olarak haftayaki bölümün prewiew i ne bakarsak bölüm mocha ve çocuklarla ilgili ki punk hazard arcından izlemekten en nefret ettiğim kısım chopper ve mocha kısmı maalesef haftaya benim için inanılmaz ir sıkıcı bölüm olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkdexterness -- 23 Eylül 2013; 1:52:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anicetus

one piece tadında anime önerebilecek var mı ?

HunterxHunter iyidir, öneririm.
  • Zoro öyle bişey yaptı ki monet zoronun çocuğunu dogursa sasmayin

• kkratoss kullanıcısına yanıt
    Aynen ama kafam karıştı ortalık neden kana bulanmadı o sırada haki kullanmadıgı için mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg01

Aynen ama kafam karıştı ortalık neden kana bulanmadı o sırada haki kullanmadıgı için mi?

Evet,Zoro haki kullanmadı orada.
  • Manga takip ediyorum ama o an bu durumu anlamamışım ben. Monet çok korkuyor ve öleceğini düşünüyor sanırım. Zoro'nun haki ile keseceğini yani ama Zoro kızı öldürmedi, süründürdü. Böylece Logia birisinin farkında olmadığı bir zaman kesilebileceği ya da dövülebileceğini öğrenmiş olduk. Sadece kendisi bunu kullanabiliyormuş gibi yani anlatamadım ama haki olunca eş oluyorsun hem haki hem logia isen daha iyi oluyorsun ama haki ultraüstdüzeyse daha daha iyisin filan neyse saçmalıyorum fakülteye gidiyim ben.
  • 
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.