Şimdi Ara

One direction kimdir ? Neden bu kadar popüler? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
1.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Elder Scrolls

quote:

Orijinalden alıntı: seksat59

quote:

quote:

şimdi onlara gay diyenler gelirler. onlara şimdiden cevap verim adamlar yakışıklı, milyonlarca güzel kız onları istiyorlar bizim türk erkekleride çekemiyolar hemen bir kötüleme çabası.

Gözler kaç derece miyop? Yakışıklı ile kız gibi suratları olan beybi feysleri ayırt edemiyorlar daha.

kız gibi surat buna gülerim işte bak kardeş onlar 19 yaşlarında benim gibi benimde suratım şuan bayb face dediğin gibi çünkü daha gençim yüzümün bu yaştan kıvançın yüzü gibi sert olmasını bekleyemessin demi akıl var MANTIK VAR.yani anlatmaya çalıştığım yaşları küçük ondan yüzleri tom cruise gibi değil anladın? do yo understand me ?? dövesim geliyor sizin gibileri

İşte biz sizin gibilere aramızda köse diyoruz kardeş sen anladın mı şimdi beni?

Ayrıca 19 yaşındasın ama fiziksel sorunların var sanırım, yoksa 19 yaşında hiçbir insan benimde sakalım yok, beybi feysim çünkü gencim demez.

fiziksel sorunlarım yok aksine yüzüm tamamen sakal gelişimini tamamladı. köse mi bacak kıllarımı ve göüğs kıllarımı göstersem bana bimden ağda alırsın bayb face kastım yüzümün sert kemiksi gibi görünmesi değilde çağatayın yüzü gibi yumuşak görünmesi.

• Ergen kızlar bu tiplere aşık olur ister gay olsun ister şarkıcı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel diyenler.Gidin muse dinleyin matt'e bakın hem sesiyle hem tipiyle katlar o zibidileri...
  • O degil benim anlamadigim bu 5 kisinin hepsi vokal mi, hic biri bi enstruman calmiyo mu?

• Abi tamam yakışıklılar ( zayn dışında ) ama aşırı abartıyorlar. Ön yargımı yenip dinledim müziklerini cidden mal gibi lan. Onlardan 1000 kat daha fazla yakışıklı erkeklerin kurduğu ve daha iyi müzik yapan binlerce grup var. Justini hiç anlamadım zaten tipte yok müzikte yok.
  • quote:

quote:

quote:

şimdi onlara gay diyenler gelirler. onlara şimdiden cevap verim adamlar yakışıklı, milyonlarca güzel kız onları istiyorlar bizim türk erkekleride çekemiyolar hemen bir kötüleme çabası.

Gözler kaç derece miyop? Yakışıklı ile kız gibi suratları olan beybi feysleri ayırt edemiyorlar daha.

kız gibi surat buna gülerim işte bak kardeş onlar 19 yaşlarında benim gibi benimde suratım şuan bayb face dediğin gibi çünkü daha gençim yüzümün bu yaştan kıvançın yüzü gibi sert olmasını bekleyemessin demi akıl var MANTIK VAR.yani anlatmaya çalıştığım yaşları küçük ondan yüzleri tom cruise gibi değil anladın? do yo understand me ?? dövesim geliyor sizin gibileri

Yav he he

• quote:

iyi de konu bu değil, yaptıkları müzik (!) müzik değil liseli ergen kızlar sayesinde ayakta olan, her yerlerinden kalitesizlik akan bir grup işte

+ yakışıklı da değiller Axl bunların hepsini 5'e katlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Young Sinatra -- 13 Nisan 2013; 21:03:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vito-Scaletta

quote:

iyi de konu bu değil, yaptıkları müzik (!) müzik değil liseli ergen kızlar sayesinde ayakta olan, her yerlerinden kalitesizlik akan bir grup işte

müzik açısına karışamam sonuçta herkesin zevki başka mesela ben skrillex dinlerim başkası dinlemez.Benim sinirlendiğim olay nereye gitsem bunlara top bunlar gay kıskanmayın adamlar yakışıklı işte.

edit yaşlarına göre yakışıklılar. tek sorun kabullenemiyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seksat59 -- 13 Nisan 2013; 21:07:05 >

• quote:

geçen desanede konusu açıldı matematik dersindeyi hoca bayan ''bizim zamanımızda (yabancı bir grup ismi söyledi) vardı onlar daha yakışıklıydılar top gibi değillerdi bunlar ne böyle kız gibi hepsi'' dedi ve erkekler gülmekten koptu kızlar da 2 saat hocayla tartıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: fernando melo

quote:

geçen desanede konusu açıldı matematik dersindeyi hoca bayan ''bizim zamanımızda (yabancı bir grup ismi söyledi) vardı onlar daha yakışıklıydılar top gibi değillerdi bunlar ne böyle kız gibi hepsi'' dedi ve erkekler gülmekten koptu kızlar da 2 saat hocayla tartıştı

haklı hoca bunlar yakışıklıda çok çok yakışıklı değiller şimdi sokağa çık mesela bunlar kadar yakışıklı 2-3 tane çıkar karşına.Hoca tabi beğenmez çünkü 20 yaş üstüne hitap etmiyor ayrıca kadına sübyancı derler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fernando melo

quote:

haklı hoca bunlar yakışıklıda çok çok yakışıklı değiller şimdi sokağa çık mesela bunlar kadar yakışıklı 2-3 tane çıkar karşına.Hoca tabi beğenmez çünkü 20 yaş üstüne hitap etmiyor ayrıca kadına sübyancı derler

Kezbanın birinden duymuştu Ömer Çelakıl kılıklı olan kendinden büyük kadınlarla çıkmış. 30'lu yaşlardaki bir kadınmış biri.

• Buralar ılıdımı ne?? Bu arada seksat59 Block
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozmania48

Buralar ılıdımı ne?? Bu arada seksat59 Block

neden block panpa düşünce özgürlüğü zorunamı gidiyor herkes senin gibimi düşünmeli
    bende sana block atarım
  • Herifler benden yakışıklılar ama yaptıkları müzik boktan ve 13 yaşındaki kızlara hitap ediyor. Ben öyle müzik yapsam milletin yüzüne bakamam be.
    Popüler olmasının nedeni ise 5 x Justin Bieber.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marge Simpson

hepside baby face çocuklar mesela şarkılarını severek dinlerim bu meseja aşağıda çok yercekler ama ben bu grubun şarkılarını seviyorum kim ne derse desin not:ılık değilim

Havalarda ılıdı

• one direction popüler olsun boşverin . o daha ne kadar bozulabilir ki ?
    ergenlerin bilmediği cevherler popüler olmasın yeter
  • Konuyu ılıklar basmış

• Adamların şarkıları da güzel tipleri de güzel 2 gündür şu şarkıyı dinliyorum.Malesef sırf kıskandıkları için laf atan ergenler çok.Bu tür kaliteli slow şarkı az

• quote:

Orijinalden alıntı: Mephisto0191

quote:

Orijinalden alıntı: Marge Simpson

hepside baby face çocuklar mesela şarkılarını severek dinlerim bu meseja aşağıda çok yercekler ama ben bu grubun şarkılarını seviyorum kim ne derse desin not:ılık değilim

Havalarda ılıdı

la oğlum neyin kafasındasın sen son cümleyi bidaha oku belliki zoruna gidiyor adamlar sen benim hayatımda görmücemiz kadar parayı götürüyolar sen ordan sosyal mesaj ver

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.