Şimdi Ara

One direction kimdir ? Neden bu kadar popüler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
1.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugünlerde nereye gitsem özellikle bu yeni yetme dediğimiz gençlerin çantasında , evinin bir köşesinde çeşitli eşyalarında one direction resimleri veya yazıları görüyorum.

one direction kimdir diye arama yaptım. Tamam Anladık bu bir müzik grubuymuş. Ancak her grup değil de neden bu grup bu kadar popüler oldu ?

Yok yani gerçekten bir maharetleri varsa bilmek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavisever -- 15 Nisan 2013; 22:09:53 >

• şimdi onlara gay diyenler gelirler. onlara şimdiden cevap verim adamlar yakışıklı, milyonlarca güzel kız onları istiyorlar bizim türk erkekleride çekemiyolar hemen bir kötüleme çabası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seksat59

şimdi onlara gay diyenler gelirler. onlara şimdiden cevap verim adamlar yakışıklı, milyonlarca güzel kız onları istiyorlar bizim türk erkekleride çekemiyolar hemen bir kötüleme çabası.

Yakışıklı?

Bu adam ne oluyor ozaman:

• hepside baby face çocuklar mesela şarkılarını severek dinlerim bu meseja aşağıda çok yercekler ama ben bu grubun şarkılarını seviyorum kim ne derse desin not:ılık değilim
  • quote:

şimdi onlara gay diyenler gelirler. onlara şimdiden cevap verim adamlar yakışıklı, milyonlarca güzel kız onları istiyorlar bizim türk erkekleride çekemiyolar hemen bir kötüleme çabası.

Hava da biraz ılıdı gibi
  • Justin Biberle sidik yarıştırıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oğlan grubu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hepsi yakışıklı abi yukarda allah var ha ama hayranları çok iğrenç

• quote:

Gözler kaç derece miyop? Yakışıklı ile kız gibi suratları olan beybi feysleri ayırt edemiyorlar daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teddybear01

quote:

Yakışıklı?

yaşları karşılaştır desem ?

• quote:

quote:

Yakışıklı?

O adam gibi adam oluyor Daryl reis

• quote:

Orijinalden alıntı: Marslı Adam

ulan ben bile aşık oldum çocuğa kızları düşünemiyorum bile oyşhh

Abi senin gidişin gidiş degil.Dünya havası yaramamış sana.Her tüysüzü görünce aşık mı olacaksın

• quote:

quote:

Yakışıklı?

Daryl candır can Acaba dh twd izleyenler derneği var mı biliyon mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: The Elder Scrolls

quote:

Gözler kaç derece miyop? Yakışıklı ile kız gibi suratları olan beybi feysleri ayırt edemiyorlar daha.

kız gibi surat buna gülerim işte bak kardeş onlar 19 yaşlarında benim gibi benimde suratım şuan bayb face dediğin gibi çünkü daha gençim yüzümün bu yaştan kıvançın yüzü gibi sert olmasını bekleyemessin demi akıl var MANTIK VAR.yani anlatmaya çalıştığım yaşları küçük ondan yüzleri tom cruise gibi değil anladın? do yo understand me ?? dövesim geliyor sizin gibileri

• quote:

Orijinalden alıntı: MalıArapFaiktenAlıyoduk

hepsi yakışıklı abi yukarda allah var ha ama hayranları çok iğrenç

Bu yorum da dahil olmak üzere genelde yapılan yorumlar bu çocukların yakışıklığından dolayı hayranlarının çok olduğu yönünde..

Anladık demek ki kriterlerden en önemlisi yakışıklı olmak. Sonrasında biraz medya desteği artık ne yapsan hoş oluyor..

Ne de olsa popülersin ya..

Ee talep eden bunu bekliyorsa arz eden de bunu takdim edecek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tazmania_TR

Justin Biberle sidik yarıştırıyorlar.

biberden daha iyiler one way or another ı dinlerim güzel söylüyorlar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Elder Scrolls

quote:

kız gibi surat buna gülerim işte bak kardeş onlar 19 yaşlarında benim gibi benimde suratım şuan bayb face dediğin gibi çünkü daha gençim yüzümün bu yaştan kıvançın yüzü gibi sert olmasını bekleyemessin demi akıl var MANTIK VAR.yani anlatmaya çalıştığım yaşları küçük ondan yüzleri tom cruise gibi değil anladın? do yo understand me ?? dövesim geliyor sizin gibileri

İşte biz sizin gibilere aramızda köse diyoruz kardeş sen anladın mı şimdi beni?

Ayrıca 19 yaşındasın ama fiziksel sorunların var sanırım, yoksa 19 yaşında hiçbir insan benimde sakalım yok, beybi feysim çünkü gencim deyip, bunula gurur duymaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Elder Scrolls -- 13 Nisan 2013; 20:32:28 >

• Omg harbi harbi dinleyenler varmis

• quote:

Orijinalden alıntı: bytecode3

quote:

Orijinalden alıntı: Tazmania_TR

Justin Biberle sidik yarıştırıyorlar.

biberden daha iyiler one way or another ı dinlerim güzel söylüyorlar

Ben de adamların şarkılarını dinlerim.Hayranlık derecesinde olmasa da seslerini beğeniyorum.

• One Direction ve Justin Bieber genç kızlara hitap ettiğinden bu kadar çok tutuluyor bu yüzden aşırılık oluyor posterlerini asma facebook da "ay çoh dadlu" falan yazmalar bu yüzdendir.
    20 yaş üstü kızlarda bunlara pek bakmaz olgun diğer ünlülere bakarlar ama gidip posterini asmazlar, her yerde sevdiklerini belirtmek gibi aşırılıklara kaçmazlar bu yüzden genç kızlara hitap eden ünlüler daha çok göze batarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adam olun -- 13 Nisan 2013; 20:42:52 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.