Şimdi Ara

One direction kimdir ? Neden bu kadar popüler? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
1
Favori
1.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Marge Simpson

quote:

Orijinalden alıntı: Mephisto0191

quote:

hepside baby face çocuklar mesela şarkılarını severek dinlerim bu meseja aşağıda çok yercekler ama ben bu grubun şarkılarını seviyorum kim ne derse desin not:ılık değilim

Havalarda ılıdı

la oğlum neyin kafasındasın sen son cümleyi bidaha oku belliki zoruna gidiyor adamlar sen benim hayatımda görmücemiz kadar parayı götürüyolar sen ordan sosyal mesaj ver

Bizim okuldaki kızlar senin kadar sert çıkmıyor kardeş. Baya baya benimsemiş, özümsemiş, içine almışsın bunları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaşım 28 benim ergenliğim de böyle aşırılık yapan köpeklik düzeyine inen genç kızlar yoktu, ne ara bozuldu bu nesil
  • Bu kadar kaliteli slow sarki az demiş biri

Bunlar yuzunden kac tane genc yetenek grup harcaniyor kayboluyor bar koselerinde, yoksa bana ne birader?

Saosin, Sugarcult, Still Remains gibi kaç tane grup harcandı dağıldı bu yüzden kim bilir.. .

• quote:

Orijinalden alıntı: Marslı Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Slippery_Apmomo

Güzel diyenler.Gidin muse dinleyin matt'e bakın hem sesiyle hem tipiyle katlar o zibidileri...

muse ve matt dinledim 1 dakika dayanabildim

o yüzden kimsenin müzik zevkine karışma

bazen what makes you beatiful dinlerim bazen sum 41 dinlerim bazen green day

Yok artik. Madness dinlediysen Olabilirde istersen showbizi dinle

• Ateistlerin birkez daha zeki olduğunun kanıtıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Elder Scrolls

quote:

Orijinalden alıntı: seksat59

quote:

quote:

şimdi onlara gay diyenler gelirler. onlara şimdiden cevap verim adamlar yakışıklı, milyonlarca güzel kız onları istiyorlar bizim türk erkekleride çekemiyolar hemen bir kötüleme çabası.

Gözler kaç derece miyop? Yakışıklı ile kız gibi suratları olan beybi feysleri ayırt edemiyorlar daha.

kız gibi surat buna gülerim işte bak kardeş onlar 19 yaşlarında benim gibi benimde suratım şuan bayb face dediğin gibi çünkü daha gençim yüzümün bu yaştan kıvançın yüzü gibi sert olmasını bekleyemessin demi akıl var MANTIK VAR.yani anlatmaya çalıştığım yaşları küçük ondan yüzleri tom cruise gibi değil anladın? do yo understand me ?? dövesim geliyor sizin gibileri

İşte biz sizin gibilere aramızda köse diyoruz kardeş sen anladın mı şimdi beni?

Ayrıca 19 yaşındasın ama fiziksel sorunların var sanırım, yoksa 19 yaşında hiçbir insan benimde sakalım yok, beybi feysim çünkü gencim deyip, bunula gurur duymaz.

Benim 18 bendede tam sakal yok çok iyi bisey bunu seven kizlar sakali seven kizlardan daha fazla emin ol ayrica ben istesem sakal cikaririm ama sen istesen o sakallari yok edemezsin artik.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hepside baby face çocuklar mesela şarkılarını severek dinlerim bu meseja aşağıda çok yercekler ama ben bu grubun şarkılarını seviyorum kim ne derse desin not:ılık değilim

Havalarda ılıdı

la oğlum neyin kafasındasın sen son cümleyi bidaha oku belliki zoruna gidiyor adamlar sen benim hayatımda görmücemiz kadar parayı götürüyolar sen ordan sosyal mesaj ver

Bizim okuldaki kızlar senin kadar sert çıkmıyor kardeş. Baya baya benimsemiş, özümsemiş, içine almışsın bunları.

ef birader ne boş kafalı biri çıktın be dinle geç dinlediğin şarkı güzelse dinlersin beğenmezsen dinlemezsin yani sen burdan adama laf yapıyosun adam seni takıyomu ,hayır

• quote:

Orijinalden alıntı: Züppe Zengin

quote:

quote:

quote:

quote:

şimdi onlara gay diyenler gelirler. onlara şimdiden cevap verim adamlar yakışıklı, milyonlarca güzel kız onları istiyorlar bizim türk erkekleride çekemiyolar hemen bir kötüleme çabası.

Gözler kaç derece miyop? Yakışıklı ile kız gibi suratları olan beybi feysleri ayırt edemiyorlar daha.

kız gibi surat buna gülerim işte bak kardeş onlar 19 yaşlarında benim gibi benimde suratım şuan bayb face dediğin gibi çünkü daha gençim yüzümün bu yaştan kıvançın yüzü gibi sert olmasını bekleyemessin demi akıl var MANTIK VAR.yani anlatmaya çalıştığım yaşları küçük ondan yüzleri tom cruise gibi değil anladın? do yo understand me ?? dövesim geliyor sizin gibileri

İşte biz sizin gibilere aramızda köse diyoruz kardeş sen anladın mı şimdi beni?

Ayrıca 19 yaşındasın ama fiziksel sorunların var sanırım, yoksa 19 yaşında hiçbir insan benimde sakalım yok, beybi feysim çünkü gencim deyip, bunula gurur duymaz.

Benim 18 bendede tam sakal yok çok iyi bisey bunu seven kizlar sakali seven kizlardan daha fazla emin ol ayrica ben istesem sakal cikaririm ama sen istesen o sakallari yok edemezsin artik.

Bende memnunum hocam sakallarımdan. Yakışan var, yakışan var yani. Ayrıca öyle cami hocaları gibi uzunca sakallarım yok, kirli sakal takılıyorum genelde.

• Kimmiş neymiş diye google görsellere yazayım dedim, beş tane ortaokullu çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ludwig van Beethoven

Ateistlerin birkez daha zeki olduğunun kanıtıdır.

Ateistler zeki mi? Sayısız akla ve mantığa uygun delili neticede sadece ''görmediğime inanmam'' noktasından hareketle inkar ediyorlar ve buna rağmen zeki oluyorlar ?

Zeki insan gözünün göremediğini aklı ile görebilendir!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: teddybear01

quote:

Yakışıklı?

Bu adam ne oluyor ozaman:

One direction kimdir ? Neden bu kadar popüler?

yaşları karşılaştır desem ?

aynı cevabı ben yazacaktım, o gruptaki çocuklar resimdeki adamın yaşına geldiğinde emin olun daha yakışıklı olacaklar, tabi uyuşturucu ve alkol gibi şeylere bulaşmadıkları ve kendilerine iyi baktıkları sürece...

•  One direction kimdir ? Neden bu kadar popüler?

Adam karizmasiyla ikiye katlar
    Bu arada cidden bunlarin hepsi vokal mi yoksa enstruman calan var mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasamayısevıyorum -- 15 Nisan 2013; 22:35:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

Yaşım 28 benim ergenliğim de böyle aşırılık yapan köpeklik düzeyine inen genç kızlar yoktu, ne ara bozuldu bu nesil

benimde yaşım 32 , aşırılık yapan kızlar her dönemde olduğu gibi benim dönemimde de vardı ama ölçü bugünkü kadar değildi, o zamanlar back street boys , savage garden, leonardo dicaprio gibilerine karşı böyle abuk aşırı ergence davranışlar sergilerlerdi.
  • İçlerinden birinde 26 cm alet olduğu söylenmekte.
  • Butun uyelerinin vokalist oldugu grup

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozmania48

Buralar ılıdımı ne?? Bu arada seksat59 Block

neden block panpa düşünce özgürlüğü zorunamı gidiyor herkes senin gibimi düşünmeli
    bende sana block atarım

Seksat59 Block

adam utanmasa directionerim diyecek

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih789

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozmania48

Buralar ılıdımı ne?? Bu arada seksat59 Block

neden block panpa düşünce özgürlüğü zorunamı gidiyor herkes senin gibimi düşünmeli
    bende sana block atarım

Seksat59 Block

adam utanmasa directionerim diyecek

• One Direction, en iyi şarkıların taklidini çıkarıp berbat hale getiren, 12-18 yaş arası ergenlerle popülerliğini koruyan grup.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.