Şimdi Ara

Once Upon a Time (2011) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
8
Favori
14.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: smyrna

quote:

Orijinalden alıntı: mac3560

7. bölümden sonrası yok galiba. . diziye ara mı verildi yoksa sonlandırdılar mı arkadaşlar??

Sezon arasına girmişti. Haftaya yeni bölüm yayınlanacak.

Bu sezon 22 bölümden oluşuyor.

teşekkürler . .
  • 01x08 sade bir bölümdü.

Mr.Gold'un karanlık tarafa geçişini ve Emma'nın ona(Gold) borçlu kalarak şerif oluşunu izledik.
    Bu borç nasıl ödenecek? Merak ettirdi.

Dizi türüne göre çok iyi bence. Genele bakarsak vasat üstü bir yapım olduğu söylenebilir.
  • 01x09 çok akıcı geçti, nasıl bittiğini anlayamadım...

bölüm sonunda motorla gelen adam Henry'nin babası olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

01x09 çok akıcı geçti, nasıl bittiğini anlayamadım...

bölüm sonunda motorla gelen adam Henry'nin babası olabilir?

Bence de öyle.

Kimsenin gelemediği bir yere geldiğine göre en azından Henry ile bir bağı olmalı.

• Pamuk prenses'in cüceler ile tanışma faslına yeni boyut kazandırmışlar.

Bildiğimiz hikayeler bu diziyle biraz deformasyona uğramış halde. Olayların gidişatına göre güzel kurgulanmış bence.
  • Şu an akıcı ve iyi gitmekte..

Henry biraz olayların dışında kaldı.. Diğer bölüme heralde kitaptan o motorlu adamın kim olduğunu çözecektir..
  • Diziyi izlerken sıkılan bir ben mi varım? Aşırı sıkıcı gibi geliyor bana. Jennifer Morrison'ın oyunculuğunu zaten sevmem iyice uyuz oldum bu dizide. Öyle ki yan rollerdeki oyuncular çok daha iyi iş çıkarıyor. Bir oyuncunun her türlü durumda gösterdiği yüz ifadesi 2-3 tane olabilir mi? Sevinsede üzülsede şaşırsada aynı tepkiyi veriyor. İlginç...
  • Ben diziyi çok başarılı buluyorum. Kurgu harika gidiyor. Seks sahnesi az olan (neredeyse hiç yok) kaliteli yapımlar görmek çok hoş
  • bir sonraki bölümünü sabırsızlıkla beklediğim nadir dizilerden biri. (bi diğeri de the walking dead)
    her ne kadar bazı görsel efektleri sihirli annem tadında olsa da kostümler kusursuza yakın.
  • Deneyelim..
  • 12.bölüm neden hala çıkmadı ya?
  • @rockerboy-h
    Ara vermişler bir hafta ayın 12'sinde yayınlanacak 12. bölümü.
  • bu diziyi gerçekten çok seviyorum. çok az kişi takip ediyor sanırım. ama nasıl anlatılır ki bu dizi. tatlı hoş sıkmayan bir tarzı var dizinin. olağan olaylar , yıllarca duyduğumuz okuduğumuz masalları önümüze farklı bir versiyonla seriyorlar. gerçekten güzel...
  • ilk sekiz bölümü izledim su ana kadar kurgu cok iyi olmus.Klasikten böyle fantastik olusturmak cok iyi olmus bence
  • Benden başka kimse takip etmiyor mu diziyi ya?
  • Ben takip ediyorum diziyi. Güzel gidiyor son bölümler. Tek kötü yanı başroldeki emmanın oyunculuğunun kötü olması.

16.bölümde kurdun kırmızı olması çok sasirtti. Ayrıca emile de ravin in dizide daha çok çıkmasını istiyorum.
  • Etmez olur muyuz. Annem ile kaçırmıyoruz, oturup birlikte izlediğimiz nadir dizilerdendir Tek sıkıntı; konunun bir türlü ilerlememesi, işin aslını öğrenen yada öğrenmeye yaklaşan gazlıyor arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yeni Hayat Belgesi

Etmez olur muyuz. Annem ile kaçırmıyoruz, oturup birlikte izlediğimiz nadir dizilerdendir Tek sıkıntı; konunun bir türlü ilerlememesi, işin aslını öğrenen yada öğrenmeye yaklaşan gazlıyor arkadaş

Evet her bölüm bir kişinin geçmişini anlatıyorlar. Ama o kasabada yüzlerce kişi var. Hepsini tek tek anlatırlarsa hiç ilerleyemez ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forever Support -- 14 Mart 2012; 14:52:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslihnoztrk

Benden başka kimse takip etmiyor mu diziyi ya?

• Bende izlemeye başladım, aldı götürdü beni. Sürükleyici bir dizi imiş.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.