Şimdi Ara

Once Upon a Time (2011) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
352
Cevap
8
Favori
14.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• TV Line'ın Jennifer Morrison ile yaptığı ropörtaj. Güzel olmuş.
  • İlk bölümü izledim. Hikaye oldukça ilgi çekici. Masallar ve gerçek dünya arasında kaybolup götürebilir insanı. Fena değil şimdilik. Bi şans vereyim diyorum.
    Ayrıca bir tanıdık yüz daha gördüm, Stargate'den Bra'tac
  • quote:

Orijinalden alıntı: T®an©e Addi©T

jennifer morrison var.onun için izlerim diziyi valla

Aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

01x02 şimdi izleyebildim. Dizi güzel gidiyor bence. Bir eski zaman, bir yeni zaman üzerinden gösterimler seyir zevki vermekte.

Cadı olan belediye başkanı kadın, işi çözecek gibi duruyor. Swan'a daha fazla rahat vermemeye başlayacaktır.
    Pamuk prenses olarak düşünülen kadın, neredeyse Jennifer Morrison ile aynı yaşta. Burada ciddi oransızlık olmuş.

Masal kahramanlarının yaşadığı yerde zaman durmuş halde. Hiç biri lanetten beri yaşlanmamış. Sorun yok yani.
  • nedense jennifer morrison bana itici geliyor house taykende sevmiyodum

diziyi izlemek istiyorum aam kadın itici geliyor
  • buseneki en iyi dizlerden olmuş konu sağlam sıkmadan izleniyor.reyting oranındanda uzun soluklu bir dizi olacağını gösteriyor.
  • İlk bölümü izledim.Konusu çok güzel
  • İlk bölüm süperdi be
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

01x02 şimdi izleyebildim. Dizi güzel gidiyor bence. Bir eski zaman, bir yeni zaman üzerinden gösterimler seyir zevki vermekte.

Cadı olan belediye başkanı kadın, işi çözecek gibi duruyor. Swan'a daha fazla rahat vermemeye başlayacaktır.
    Pamuk prenses olarak düşünülen kadın, neredeyse Jennifer Morrison ile aynı yaşta. Burada ciddi oransızlık olmuş.

Masal kahramanlarının yaşadığı yerde zaman durmuş halde. Hiç biri lanetten beri yaşlanmamış. Sorun yok yani.

Zamanın durması kısmını kaçırmışım. Bu şekilde gayet mantıklı oluyor.
  • 01x04 güzel bölümdü.

Cindrella konu alındı. Anlaşma yapmayı dahil etmişler. Hatırladığım kadarıyla gerçek hikayede böyle bir durum yoktu.
    Emma'nın yaptığı anlaşma sonucu ne olacak acaba?
  • bir başka diziyi daha listeye ekledik
  • Dizinin linklerini bulamadım arkadaşlarBir arkadaş bu konuda bana yardımcı olabilir mi acaba ?
  • Diziyi cok beğendim.İlk 4 bölümü 1 günde izledim.Emma'nın Henry'e habire 'kid'diyisine biraz gicik oldum :)
  • 5.bölüm ne zaman çıkacak ya baya süre geçmedi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockerboy-h

5.bölüm ne zaman çıkacak ya baya süre geçmedi mi?

1 hafta ara verdiler. Önümüzdeki pazar --Amerika'ya göre-- tekrar yayınlanacak.

11 Aralık tarihinde sezon arasına girecek. Dönüş tarihi henüz belli değil.
  • Bu bölümde çok güzeldi. Dizide olayları birbirine çok harika şekilde bağlıyorlar. Dizinin ismi gibi masalsı bir anlatamı var, insanda mutluluğa sebep açıyor.

Bu arada
    asansör düşünce Archie öldü diye çok üzülmüştüm, neyse ki bir şey olmadı.
  • 01x05

Prens, pamuk prenses'i hatırlayıp onlar da olayın içine dahil olabilirler.
    Cırcır böceği ile ilgili bir şeyler var. Gepetto adlı çocuğa gözkulak olacakmış. Henry olamaz herhalde...

Ooo yerin altında eski Dünyaları mı vardı bana mı öyle geldi?

01x06

Gerçek prens değilmiş, ikiziymiş. Senaristler ilginç ama yerinde bir iş çıkarmış.
    Prens geçmişte yaşanmış her şeyi hatırladı. Bir anda hatırlaması garipti bence.

Cadı'nın herkesin hayatına burnunu sokması canımı sıkmakta. Böylesine ifrit olduğum bir karakter daha yok galiba.

Dizi haftaya sezon arası finali yapacak.
  • Diziye pek fazla ilgi yok sanırım ama ben izliyorum ne biliyim sarışın ilgimi çekiyor heralde mimikleri ve suratı çok hoş
  • Gerçekten çok güzel bir dizi konusu olsun atmosferi olsun..

Her bölümünü dört gözle bekledigim nadir dizilerden neden pek ilgi duyulmamış konuya ilginç.
  • Ulan bu son bölüm neydi böyle? Bu bölüm diziyi resmen efsane yaptı benim gözümde.

Dizinin senaryosu müthiş, olayları birbirine harika bağlıyorlar arkadaşlar kesinlikle izleyin diyorum.

Ayrıca;

Graham.

Bu arada kötü cadının herşeyi bildiğini öğrenmiş olduk.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.