Bildirim
Once Upon a Time (2011) (2. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
İlk bölümü izledim. Hikaye oldukça ilgi çekici. Masallar ve gerçek dünya arasında kaybolup götürebilir insanı. Fena değil şimdilik. Bi şans vereyim diyorum.
Ayrıca bir tanıdık yüz daha gördüm, Stargate'den Bra'tac -
quote:
Orijinalden alıntı: T®an©e Addi©T
jennifer morrison var.onun için izlerim diziyi valla
Aynen -
quote:
Orijinalden alıntı: smyrna
01x02 şimdi izleyebildim. Dizi güzel gidiyor bence. Bir eski zaman, bir yeni zaman üzerinden gösterimler seyir zevki vermekte.
-
nedense jennifer morrison bana itici geliyor house taykende sevmiyodum
diziyi izlemek istiyorum aam kadın itici geliyor -
buseneki en iyi dizlerden olmuş konu sağlam sıkmadan izleniyor.reyting oranındanda uzun soluklu bir dizi olacağını gösteriyor. -
İlk bölümü izledim.Konusu çok güzel -
İlk bölüm süperdi be -
quote:
Orijinalden alıntı: PHI
quote:
Orijinalden alıntı: smyrna
01x02 şimdi izleyebildim. Dizi güzel gidiyor bence. Bir eski zaman, bir yeni zaman üzerinden gösterimler seyir zevki vermekte.
-
01x04 güzel bölümdü.
-
bir başka diziyi daha listeye ekledik -
Dizinin linklerini bulamadım arkadaşlarBir arkadaş bu konuda bana yardımcı olabilir mi acaba ? -
Diziyi cok beğendim.İlk 4 bölümü 1 günde izledim.Emma'nın Henry'e habire 'kid'diyisine biraz gicik oldum :) -
5.bölüm ne zaman çıkacak ya baya süre geçmedi mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: rockerboy-h
5.bölüm ne zaman çıkacak ya baya süre geçmedi mi?
1 hafta ara verdiler. Önümüzdeki pazar --Amerika'ya göre-- tekrar yayınlanacak.
11 Aralık tarihinde sezon arasına girecek. Dönüş tarihi henüz belli değil. -
Bu bölümde çok güzeldi. Dizide olayları birbirine çok harika şekilde bağlıyorlar. Dizinin ismi gibi masalsı bir anlatamı var, insanda mutluluğa sebep açıyor.
Bu arada
-
01x05
01x06
Dizi haftaya sezon arası finali yapacak. -
Diziye pek fazla ilgi yok sanırım ama ben izliyorum ne biliyim sarışın ilgimi çekiyor heralde mimikleri ve suratı çok hoş -
Gerçekten çok güzel bir dizi konusu olsun atmosferi olsun..
Her bölümünü dört gözle bekledigim nadir dizilerden neden pek ilgi duyulmamış konuya ilginç. -
Ulan bu son bölüm neydi böyle? Bu bölüm diziyi resmen efsane yaptı benim gözümde.
Dizinin senaryosu müthiş, olayları birbirine harika bağlıyorlar arkadaşlar kesinlikle izleyin diyorum.
Ayrıca;
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X