Şimdi Ara

Once Upon a Time (2011) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
352
Cevap
8
Favori
14.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben bu emma nın kurtarıcılığını göremedim. Yine ne yaptıysa gold yaptı. Emma boş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kugutex -- 8 Temmuz 2017; 13:32:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yedinci sezondan ilk görseller:

Once Upon a Time (2011)
     Once Upon a Time (2011)
  • Başladımı yeni sezon.

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Başlamasaydı keşke

5ten sonra ara vermiştim hadesli sezondu işte jennifer morrison filan ayrılmış diziden.Bence güzel bir karar vermişler her dizi yapamıyor bunu yeniliklere açık olmak lazım :D Başlarsam ingilizce altyazı izlerim kabak tadı vermeye başladı dizi çünkü bir yerden sonra :D
  • quote:

Peter Pan'lı sezondan sonra sıkmaya başladı. Eski tadı vermiyor artık.

emma darkside'a geçince bir heyecanlanmıştım ama bekleneni vermedi :D sonra hades sevdiğim bir mitolojik karakter ama o da bekleneni veremedi. Rumplestilskin ile evil queen götürüyordu diziyi :D lana parilla'ya hastayım cidden sırf onun için izlemeye değer :D
  • gözlerim hep emma ile charming'i aradı. yoklukları çok hissediliyor.
  • Nasıl dizi arkadaşlar?

• Oh be isabet olmuş valla. Çok sevdiğim bir dizinin iyice moku cikmadan bitmesine sevindim.

Darısı TWD nin başına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kugutex -- 7 Şubat 2018; 6:35:48 >
  • İptal edileceği belliydi zaten. Normal kadrodan sonra iyice batırdılar. Keşke final bölümüne eski ekip geri gelse diyeceğim ama asla öyle bir şey olmayacak diye açıklama yapmışlardı. 6. sezonda güzel bi final görseydik daha iyi olurdu.
  • Ilk 7-8 bölümünü izleyip nostalji duygular üzerinden gitmeye çalışan, masalsı öğeleri ağır giden bir hikayeye bağlamış dizi olarak görüp bırakmıştım hatta kim izler bunu demistin zamanında

7 sezon sürdüğünü farkedince açıkçası şaşırdım. Çocukken dinlediğimiz masallar dan esinlenme ama aynisi da değildi. Şaşkınım cidden 7 sezon cidden ne izlediniz merak ettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İptal edildi. 2 Mart günü yayınlanacak final bölümüyle ekranlara veda edecek.

Galiba birkac bolum daha devam edecek ama bu sezon son sezon olacak. Konuyu bir sekilde hizlica toparlayip bitirebilecekler gibi.

Aslinda gecen sezon bitmeliydi. Zaten neredeyse herkes ayrildi. Yerlerini doldurmak yerine bitirmek daha iyiydi. Ayni hikayeyi farkli sekilde bastan almak gereksiz oldu. Ustelik ayni derinlik falan da yok. Cok cakma gibi olunca olmadi.

Spinoff gibi olmus. Bunun yerine henrynin maceralari gibi spinoff yapsalardi daha iyi olurdu bence. Laneti falan degil de buyulu ormanda cindirella ile maceralari falan anlatilabilirdi belki. Bol buyulu hikaye falan olursa insanlar farkli diye izlerdi.
  • Diziye yeni başladım ve bir haftada 2 sezon bitirdim. Fantastik dizileri seviyorum. Bu dizinin konusu da epey farklı gerçekten. Rumpelstiltskin reis adamım ya
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.