Şimdi Ara

Onay verildi, n11 satıldı: Türkiye’de büyük yerli e-ticaret platformu kalmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
8.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onay verildi, n11 satıldı: Türkiye’de büyük yerli e-ticaret platformu kalmadı
    2013 yılında Doğuş Grubu ve Güney Koreli Sk Group tarafından hizmete sunulan n11, yaklaşık iki yıl önce Getir’e satılmış ve ardından Borancılı Teknoloji’ye devredilmişti. Şimdi ise n11’in yeni sahibi Birleşik Arap Emirlikleri merkezli yatırım şirketi DMSF Holding oldu. Rekabet Kurumu, n11’in tamamının satışını resmen onayladığını bildirdi.

n11 satıldı, yerli e-ticaret platformu kalmadı

Rekabet Kurumu, N11 Elektronik Ticaret ve Bilişim Hizmetleri AŞ’nin (n11) tüm paylarının ve tek kontrolünün Abu Dabi merkezli DMSF Holding Limited tarafından devralınmasına izin verdi.

n11, 2023’te Getir tarafından satın alınmış ancak Getir’in bölünmesi sonrasında Getir’in kurucularından Serkan Borançılı’ya ait Borancılı Teknoloji’ye devredilmişti. n11 şimdi de Borancılı Teknoloji’den DMSF Holding’e geçiyor. Böylece 3 yılda 3 kez el değiştirmiş oluyor.

Ayrıca Bkz.Tesla Türkiye'den "yeni stok" açıklaması! Model Y ne zaman satışa çıkacak? İşte tarihler

n11’in satılmasıyla birlikte tüm büyük yerli e-ticaret platformları yabancı sermayeye geçmiş oldu. Trendyol, Çinli e-ticaret debi Alibaba tarafından 1 milyar 78 milyon dolara satın alınırken Hepsiburada ise çoğunluk hisselerini Kask.kz’ye satmıştı.

Kaynak:https://www.rekabet.gov.tr/tr/SonKurulKarari/b3096379-5a2a-f011-93df-0050568549fa

• Günaydın, siz daha amacın ne olduğunu hala anlamadınız mı? Taşeronlar ülkesi, hiçbir şey sana ait değil, gönüllü köleler olarak günlük yaşamaya devam. :) Çok yakında şöyle olacak kendi ülkende sözde Türk özde yabancının şirketine başvuracaksın mülakatı yabancıyla yabancı dilde yapacaksın. Yurtdışına gidememiş az sayıdaki beyinler burada en güzel şekilde yabancının çıkarına çalışacağız ne güzel değil mi? e siz bu işlerin hala topla tüfekle olduğunu mu sanıyorsunuz?

"Kapitalistleri bir kere kapıdan sokarsanız bir daha asla gönderemezsiniz." (Tetris filminden)

Emeğiyle iyi yerlerde çalışan hak eden insanlara hiçbir sözüm yok, daha iyi şartları istemek herkesin hakkı ben başka şeyi söylüyorum bunlar seni beni aşan konular. Dış güçler diye ağlanacağına kalifiye insanları elde tutmak için bir şeyler yapılsın, kendi öz evladının maddi manevi hakkını veremeyerek dış güce çalışmasına en büyük sebep kimler, neler?

Bulundukları ülkenin kanunlarına riayet ettikleri sürece kimin olduğunun önemi yok. Başka ülkelerde de bir dünya yabancı yatırımcı var ama o ülkenin otoritesine boyun eğiyorlar. İşte biz onu yapamazsak buraları Afrika ülkesinden bile beter hale getirirler. Mesela Otomotiv de yaşadığımız rezillik belli, bile bile arızalı araç satıyorlar ve iade almıyorlar devlet otoritesi de bu duruma ses çıkaramıyor. Bunu başka hangi ülkede yapabilirsin ancak bizim gibi 30 cente muhtaç hale gelmiş ülkelerde.

Arçelik
    ASELSAN
    TOGG
    Beko
    Türk Telekom
    Vestel
    Turkish Airlines
    Zorlu
    LC Waikiki
    Petlas
    KOTON
    Şölen
    Eti
    Ülker
    Sarar
    Mavi
    Colin’s
    Lassa
    Ford Otosan
    TÜMOSAN
    Roketsan
    HAVELSAN
    TAV Havalimanları
    Doğtaş
    İstikbal
    Bellona
    Simfer
    Arzum
    Karaca
    Kiğılı
    Vakko
    Altınyıldız
    Paşabahçe
    Eczacıbaşı
    Selpak
    Hayat Kimya
    Banvit
    Pınar
    Sütaş
    Torku
    Tat
    Çaykur
    Anadolu Efes
    Migros
    BİM
    A101
    Şok
    Opet
    Petrol Ofisi
    Milangaz
    Aygaz
    Ülker Golf
    Sutasüt
    Kom
    DYO
    Polisan
    Marshall
    Defacto
    Adel Kalemcilik
    İpek Kağıt
    Yıldız Holding
    Doğuş Otomotiv
    İÇDAŞ
    Kale Seramik
    Kale Grubu
    Kale Kilit
    MKE
    TAI
    FNSS
    BMC
    TUSAŞ
    ASELSANNET
    NETAŞ
    Vestel Savunma
    Erbak Uludağ
    Hobby
    Farmasi
    Atasun Optik
    Tat Gıda
    İdeal Gıda
    Anı Bisküvi
    Odeabank
    Yapı Kredi
    Akbank
    Garanti BBVA
    Ziraat Bankası
    Halkbank
    İş Bankası
    VakıfBank
    Anadolu Sigorta
    Güneş Sigorta
    Turkcell
    Vodafone Türkiye
    Teknosa
    VESTELCELL
    Dardanel
    Saray Bisküvi
    Yörsan
    Eker
    Sırma
    Kristal Yağ
    Yudum
    Kent
    Toros Tarım
    Filiz Makarna
    Mutlu Akü

Şimdilik bu kadar yeter 😎
  • PTTAVM Türkiye ye ait değil mi?

• Nehalem kullanıcısına yanıt
    +Pazarama?
    +Çiçeksepeti?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • niye satıyorlar anlamıyorum ki!

• Günaydın, siz daha amacın ne olduğunu hala anlamadınız mı? Taşeronlar ülkesi, hiçbir şey sana ait değil, gönüllü köleler olarak günlük yaşamaya devam. :) Çok yakında şöyle olacak kendi ülkende sözde Türk özde yabancının şirketine başvuracaksın mülakatı yabancıyla yabancı dilde yapacaksın. Yurtdışına gidememiş az sayıdaki beyinler burada en güzel şekilde yabancının çıkarına çalışacağız ne güzel değil mi? e siz bu işlerin hala topla tüfekle olduğunu mu sanıyorsunuz?

"Kapitalistleri bir kere kapıdan sokarsanız bir daha asla gönderemezsiniz." (Tetris filminden)

Emeğiyle iyi yerlerde çalışan hak eden insanlara hiçbir sözüm yok, daha iyi şartları istemek herkesin hakkı ben başka şeyi söylüyorum bunlar seni beni aşan konular. Dış güçler diye ağlanacağına kalifiye insanları elde tutmak için bir şeyler yapılsın, kendi öz evladının maddi manevi hakkını veremeyerek dış güce çalışmasına en büyük sebep kimler, neler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 7 Mayıs 2025; 1:52:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bulundukları ülkenin kanunlarına riayet ettikleri sürece kimin olduğunun önemi yok. Başka ülkelerde de bir dünya yabancı yatırımcı var ama o ülkenin otoritesine boyun eğiyorlar. İşte biz onu yapamazsak buraları Afrika ülkesinden bile beter hale getirirler. Mesela Otomotiv de yaşadığımız rezillik belli, bile bile arızalı araç satıyorlar ve iade almıyorlar devlet otoritesi de bu duruma ses çıkaramıyor. Bunu başka hangi ülkede yapabilirsin ancak bizim gibi 30 cente muhtaç hale gelmiş ülkelerde.

Pttavm fiyatları genelde uygun ama arama motoru berbat ötesi. + hiçbir şekilde kudurlu ürünlere yaptırım yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ptt avmnin hiçbirşeyi güzel değilki,ne site yapısı ne aradığını bulabilme nede kupon kampanya vs si var tamamen eksilerle dolu bir platform.

Kullandığım sistemin fotoğrafları şu şekildedir; 1-- https://i.hizliresim.com/nbpcn71.jpeg 2--https://i.hizliresim.com/svag4ey.jpeg 3--https://i.hizliresim.com/aq1ob0j.jpeg # Ordu Üniversitesi-ElektronikTeknolojisi# # Iphone 12 Pro Max #https://steamcommunity.com/id/dolandiriciyim
  • Yersiz ve millisiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eroglufurkan -- 6 Mayıs 2025; 17:17:53 >
  • hyksl H kullanıcısına yanıt
    +pttavm
    Üç platformda da sahtekarlık yapabilirsiniz. Özellikle ayakkabı konusunda çakma ürün satma merkezi gibi çalışıyor. Müşteri hizmetleri satıcı odaklı. Utanmasalar almasaydın diyecek kıvamda. O yüzden hep yerinde sayan şirketler

Zorla mı satılıyor? N11'in sahibi şirket platformu yönetebileceğine inansa zaten satmazdı. Doğan Grubu farklı alanlarda girişimler kurmayı tercih etti. Trendyol'un kurucusu, en hit zamanda girişimini paraya çevirdi ve sattı. Normal şartlarda satın alımlar sonrası ele geçen paralarla diğer ülkedeki girişimciler yeni girişimler kurarlar, ama bizde işler öyle değil. Sen çelik gibi kanunlarını hazırla ve uygula, bak bakalım o yabancı şirketler senin ülkende kafasına göre hareket edebiliyor mu.

5-6 yıl önceydi 2 ürün aldığımda ciddi sorun yaşadım, bir tanesini iyi hatırlıyorum, satın aldığım ürün uyumlu değildi ve satıcı geri almayı reddetti, n11'de satıcıdan yana çıkınca hesabımı kapatmıştım.

HB ile devam ediyorum.

• Araplara satıldığına göre ziraat e peşin fiyatına 6 taksit gelir mi? 😂

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.