|
Onay verildi, n11 satıldı: Türkiye’de büyük yerli e-ticaret platformu kalmadı

-
-
PTTAVM Türkiye ye ait değil mi?
-
+Pazarama?
+Çiçeksepeti?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
+idefix var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Komşusunun yiyecek bulamayıp da aç olarak yattığını bildiği halde, yardımda
bulunmayan bir zengin tam bir iman sahibi değildir. -
Ülkemde ne yerli ki artık. Yerli ve milli görünen sistem el altından .. neyse. Susuyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
niye satıyorlar anlamıyorum ki!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Hayat birler ve sıfırlardan ibaret değil! -
Günaydın, siz daha amacın ne olduğunu hala anlamadınız mı? Taşeronlar ülkesi, hiçbir şey sana ait değil, gönüllü köleler olarak günlük yaşamaya devam. :) Çok yakında şöyle olacak kendi ülkende sözde Türk özde yabancının şirketine başvuracaksın mülakatı yabancıyla yabancı dilde yapacaksın. Yurtdışına gidememiş az sayıdaki beyinler burada en güzel şekilde yabancının çıkarına çalışacağız ne güzel değil mi? e siz bu işlerin hala topla tüfekle olduğunu mu sanıyorsunuz?
"Kapitalistleri bir kere kapıdan sokarsanız bir daha asla gönderemezsiniz." (Tetris filminden)
Emeğiyle iyi yerlerde çalışan hak eden insanlara hiçbir sözüm yok, daha iyi şartları istemek herkesin hakkı ben başka şeyi söylüyorum bunlar seni beni aşan konular. Dış güçler diye ağlanacağına kalifiye insanları elde tutmak için bir şeyler yapılsın, kendi öz evladının maddi manevi hakkını veremeyerek dış güce çalışmasına en büyük sebep kimler, neler?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 7 Mayıs 2025; 1:52:27 >_____________________________ Windows 11 24H2 ANA KONU | W10 22H2 ANA KONU - Hızlı ve Sansürsüz Net için DNS!
TR'nin En Büyük Amazon Rehberi | ASUS Modem Rehberi | Corsair Global RMA Rehberi
Samsung Android Rehberi | Türksat 4A Uydu Rehberi | Sandisk Global RMA Rehberi
SPLASH Full HD Dizi, Film İzlemek | İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.
Teknik Destek Referanslarım 12.yıl | İkinci El Referanslarım 10.yıl |IG/MuhendisMuratt
-
Bulundukları ülkenin kanunlarına riayet ettikleri sürece kimin olduğunun önemi yok. Başka ülkelerde de bir dünya yabancı yatırımcı var ama o ülkenin otoritesine boyun eğiyorlar. İşte biz onu yapamazsak buraları Afrika ülkesinden bile beter hale getirirler. Mesela Otomotiv de yaşadığımız rezillik belli, bile bile arızalı araç satıyorlar ve iade almıyorlar devlet otoritesi de bu duruma ses çıkaramıyor. Bunu başka hangi ülkede yapabilirsin ancak bizim gibi 30 cente muhtaç hale gelmiş ülkelerde.
_____________________________ AO -
Pttavm fiyatları genelde uygun ama arama motoru berbat ötesi. + hiçbir şekilde kudurlu ürünlere yaptırım yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Atatürk. -
ptt avmnin hiçbirşeyi güzel değilki,ne site yapısı ne aradığını bulabilme nede kupon kampanya vs si var tamamen eksilerle dolu bir platform.
_____________________________ Kullandığım sistemin fotoğrafları şu şekildedir; 1-- https://i.hizliresim.com/nbpcn71.jpeg 2--https://i.hizliresim.com/svag4ey.jpeg 3--https://i.hizliresim.com/aq1ob0j.jpeg # Ordu Üniversitesi-ElektronikTeknolojisi# # Iphone 12 Pro Max #https://steamcommunity.com/id/dolandiriciyim -
Yersiz ve millisiz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Referans almıyorum/vermiyorum -
Varımızı yoğumuzu sattık elimizde hiçbir şey kalmadı.
Pazarama var, İş Bankası’nın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eroglufurkan -- 6 Mayıs 2025; 17:17:53 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
+pttavm
Üç platformda da sahtekarlık yapabilirsiniz. Özellikle ayakkabı konusunda çakma ürün satma merkezi gibi çalışıyor. Müşteri hizmetleri satıcı odaklı. Utanmasalar almasaydın diyecek kıvamda. O yüzden hep yerinde sayan şirketler
Zorla mı satılıyor? N11'in sahibi şirket platformu yönetebileceğine inansa zaten satmazdı. Doğan Grubu farklı alanlarda girişimler kurmayı tercih etti. Trendyol'un kurucusu, en hit zamanda girişimini paraya çevirdi ve sattı. Normal şartlarda satın alımlar sonrası ele geçen paralarla diğer ülkedeki girişimciler yeni girişimler kurarlar, ama bizde işler öyle değil. Sen çelik gibi kanunlarını hazırla ve uygula, bak bakalım o yabancı şirketler senin ülkende kafasına göre hareket edebiliyor mu.
Her haberiniz eksik ve yanlış.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Zamanında N11 benim en çok kullandığım alışveriş sitesi idi,
5-6 yıl önceydi 2 ürün aldığımda ciddi sorun yaşadım, bir tanesini iyi hatırlıyorum, satın aldığım ürün uyumlu değildi ve satıcı geri almayı reddetti, n11'de satıcıdan yana çıkınca hesabımı kapatmıştım.
HB ile devam ediyorum.
_____________________________ -
PTT'nin %49'u araplara ait.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Araplara satıldığına göre ziraat e peşin fiyatına 6 taksit gelir mi? 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Pazarama ne oluyor? Yerli değil mi? İş Bankası iştiraki.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ülkemde ne yerli ki artık. Yerli ve milli görünen sistem el altından .. neyse. Susuyorum
|
Günaydın, siz daha amacın ne olduğunu hala anlamadınız mı? Taşeronlar ülkesi, hiçbir şey sana ait değil, gönüllü köleler olarak günlük yaşamaya devam. :) Çok yakında şöyle olacak kendi ülkende sözde Türk özde yabancının şirketine başvuracaksın mülakatı yabancıyla yabancı dilde yapacaksın. Yurtdışına gidememiş az sayıdaki beyinler burada en güzel şekilde yabancının çıkarına çalışacağız ne güzel değil mi? e siz bu işlerin hala topla tüfekle olduğunu mu sanıyorsunuz?
"Kapitalistleri bir kere kapıdan sokarsanız bir daha asla gönderemezsiniz." (Tetris filminden) Emeğiyle iyi yerlerde çalışan hak eden insanlara hiçbir sözüm yok, daha iyi şartları istemek herkesin hakkı ben başka şeyi söylüyorum bunlar seni beni aşan konular. Dış güçler diye ağlanacağına kalifiye insanları elde tutmak için bir şeyler yapılsın, kendi öz evladının maddi manevi hakkını veremeyerek dış güce çalışmasına en büyük sebep kimler, neler? |
PTTAVM Türkiye ye ait değil mi?
|
+Pazarama?
+Çiçeksepeti? |
Pazarama var, İş Bankası’nın.
|
Bulundukları ülkenin kanunlarına riayet ettikleri sürece kimin olduğunun önemi yok. Başka ülkelerde de bir dünya yabancı yatırımcı var ama o ülkenin otoritesine boyun eğiyorlar. İşte biz onu yapamazsak buraları Afrika ülkesinden bile beter hale getirirler. Mesela Otomotiv de yaşadığımız rezillik belli, bile bile arızalı araç satıyorlar ve iade almıyorlar devlet otoritesi de bu duruma ses çıkaramıyor. Bunu başka hangi ülkede yapabilirsin ancak bizim gibi 30 cente muhtaç hale gelmiş ülkelerde. |
Yersiz ve millisiz
|
+pttavm
Üç platformda da sahtekarlık yapabilirsiniz. Özellikle ayakkabı konusunda çakma ürün satma merkezi gibi çalışıyor. Müşteri hizmetleri satıcı odaklı. Utanmasalar almasaydın diyecek kıvamda. O yüzden hep yerinde sayan şirketler |
Arçelik
ASELSAN TOGG Beko Türk Telekom Vestel Turkish Airlines Zorlu LC Waikiki Petlas KOTON Şölen Eti Ülker Sarar Mavi Colin’s Lassa Ford Otosan TÜMOSAN Roketsan HAVELSAN TAV Havalimanları Doğtaş İstikbal Bellona Simfer Arzum Karaca Kiğılı Vakko Altınyıldız Paşabahçe Eczacıbaşı Selpak Hayat Kimya Banvit Pınar Sütaş Torku Tat Çaykur Anadolu Efes Migros BİM A101 Şok Opet Petrol Ofisi Milangaz Aygaz Ülker Golf Sutasüt Kom DYO Polisan Marshall Defacto Adel Kalemcilik İpek Kağıt Yıldız Holding Doğuş Otomotiv İÇDAŞ Kale Seramik Kale Grubu Kale Kilit MKE TAI FNSS BMC TUSAŞ ASELSANNET NETAŞ Vestel Savunma Erbak Uludağ Hobby Farmasi Atasun Optik Tat Gıda İdeal Gıda Anı Bisküvi Odeabank Yapı Kredi Akbank Garanti BBVA Ziraat Bankası Halkbank İş Bankası VakıfBank Anadolu Sigorta Güneş Sigorta Turkcell Vodafone Türkiye Teknosa VESTELCELL Dardanel Saray Bisküvi Yörsan Eker Sırma Kristal Yağ Yudum Kent Toros Tarım Filiz Makarna Mutlu Akü Şimdilik bu kadar yeter 😎 |
Benzer içerikler
- instagram da hikaye gizleme
- netflix yapay zeka filmleri
- snapchat para kazanma
- spotify link kısaltma
- premium lite youtube
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X