Şimdi Ara

Onay verildi, n11 satıldı: Türkiye’de büyük yerli e-ticaret platformu kalmadı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
8.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yahu adamların malı ister alır ister satar bu yerli milli marka fetisisti arkadaslar isterseniz kuzey Kore olalım yerli milli olmayan hiçbir şey olmasın

    Ayrıca bana göre n11 rezalet bir siteydi ben trendyol hb haric tercih etmiyorum amazon bile çöp bence belki yeni sahibi daha iyi isletir

    Kapitalizmin kurallari böyle

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    -----------------------------THE FORUMLORIAN--------------------------
  • Devredilmesinden çok daha önemli mevzular var arkadaşlar. Bütün bu kazanımların hepsi yurt dışına alacak. Cari açık daha da artacak.

    Örnek:

    Bir Fransız şirketi Türkiye’de 100 milyon TL kâr elde edip bunun 80 milyon TL’sini Fransa’ya gönderirse, bu 80 milyon TL Türkiye’nin cari açığını artırır.

    Öte yandan:

    Bu tür yatırımların Türkiye’ye sermaye girişi sağlaması, istihdam oluşturması ve vergi ödemeleri gibi olumlu etkileri de vardır. Ancak salt kâr transferi açısından bakıldığında, döviz çıkışı yaratması nedeniyle cari açık üzerinde olumsuz etki yaratır.

    Özetle, bu satışlardaki kazanımlar nereye kullanılacak? Parayı alan Türk şirketleri, yine yeni yatırımlar peşinde mi koşacak? Yoksa onlarda mı yurt dışına gidecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi rızanla Satmazsan, Sattırırlar Gülümmm. Çökertmeden Çıktım da Halil`im.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • Donanımhaber pttavm, çiçeksepeti ve pazarama'yı adamdan saymıyor belli ki :))) haksız da sayılmaz bi boka benzedikleri yok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • furkangunes04 kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarının çoğu yabancı. Troll müsün?

  • Satanlar parayı yurt dışına taşıyacak para su gibi eğim olan yere akar işbirlikçiler in yönettiği ülke Böyle olur

  • quote:

    Orijinalden alıntı: djoguzhan55

    ptt avmnin hiçbirşeyi güzel değilki,ne site yapısı ne aradığını bulabilme nede kupon kampanya vs si var tamamen eksilerle dolu bir platform.

    Ücretsiz kargo limiti düşük. Tavsiyem bir ürün arıyorsanız, ürünü ptt avmde bulmak için google veya akakçe kullanın. Ben telefonum için 13 tlye geçen sene iki tane cam filmi aldım. Tablet içinde 2 tane 50 küsür tl ye ayni satıcıdan aldim. Kargo da bedavaya geldi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Nehalem kullanıcısına yanıt
    pttavm kadar saçma sapan yönetilen başka bir platform yok. frauda göz yumup aylık en az 30 küsür milyon fraud işlemi yapıyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
  • Benim anlamadığım bunlar para kazanmıyor muydu ? Kazandıkları para mı yetmiyordu batıyorlardı da mı sattılar ? Yoksa para mı tatlı geldi. Neden satarsınki para kazanıyorsan.

  • Pazarama? Gayet güzel ve sağlam bir altyapıya sahip.

  • 1 milyar doları bana verseler bende satarım tabi.Adam direk Türkiye'nin zenginler listesine giriyor .O paralara Afrika ülkesinde ülke satın alirsin zhsgsgh

  • Buradaki saçma yorumların nedeni tek taraflı sadece alıcı gözüyle konuya bakılması. Yurtiçi ve yurt dışı kendi resmi sitelerimiz dahil 25 mağazamız var. Yani hem tüketiciyim hem de satıcı kısımdayım, Yerli e-ticaret sitesi kalmadı başlığı saçma ve aptalca. Bu yüzden buna e-ticaret platformu değil, yerli şirketlerin yabancılara satılması olarak bakıp yorumlamak gerekir. Bana milyon dolar verseler şirketimi satmam, hele yabancı bir alıcıya hiç satmam. Şimdi beni tanımadan parayı görünce satarsın yazan boş boğazlar çıkacaktır. Ancak yaş kemale erdi, umrumda değil.

  • Sadece e-Ticaret değil maalesef bir çok sektörde yabancılaşma artmakta.

    _____________________________
    Herşeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım. Herman Melville
  • Uzun süredir hem N11 hemde HB satış trafiğini kaybetmişlerdi. Trendyol arayı iyice açmıştı. Her iki platformda satıldı. Henüz HB de radikal bir değişim göremedik. Aynı tas aynı hamam gidiyor. Demek ki personel baştan aşağı sıkıntılı. N11 de belki yeni ortak agresif girebilir piyasaya.

  • Alaylı Ekonomistyoutube
    📌 Açıklama: "Türkiye'nin önde gelen e-ticaret platformlarından N11'in tamamı, Abu Dabi merkezli DMSF Holding Limited'e satıldı. Rekabet Kurumu'nun onayıyla gerçekleşen bu devralma, Türkiye pazarındaki tüm büyük e-ticaret platformlarının yabancı sermayeye geçmesiyle sonuçlandı." 🔑 Anahtar Kelimeler N11 DMSF Holding Rekabet Kurumu e-ticaret Türkiye yabancı yatırım DMSF Holding Limited Doğuş Holding SK Planet Getir Hepsiburada 📢 Hashtag: #N11Satıldı #DMSFHolding #RekabetKurumu #ETicaretTürkiye #YabancıYatırım #GetirN11 #Hepsiburada #ECommerceTurkey #DigitalRetail #TechInvestment
    https://www.youtube.com/watch?v=BUIWaTcf2Y4&feature=youtu.be
    _____________________________
  • Taş gibi Pazarama, PTTAvm ve Çiçeksepeti var.

  • Başlığa bak, yorumlara bak yemin ederim zır cahil bir toplum. Amazon geldiğinde sevinçten takla atanlar şimdi n11 satıldı diye hayıflanıyor.

    _____________________________
    Nasibinde varsa alırsın karıncadan bile ders. Nasibinde yoksa bütün cihan önüne serilse sana ters.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.