Şimdi Ara

Ön Camları Elle Açılan Golf :S (1999 model)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tuhaf degil mi sizce de ?dipnot:anti vw ci degilim

Ön Camları Elle Açılan Golf :S (1999 model)

• Sen kalk çift airbag koy, 2 tane cam motorunu esirge! Oldumu şimdi.?
  • Benim 2002 Focus Sport'ta böyleydi Cam manueldi ama esp bile vardı arabada hatta sunroof da
  • bu opsiyonlar bütün markaların bütün modelleinde var. sadece ülkemize bu seçenekler ithal edilmiyor. mesela geçen sene aynen manuel kollu peugeot 206 yı cezayirde gördüm. başka markaların da aynı seçeneğini gördüm. bizde yok çünkü biz lüks araç seviyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekorasyonankara

bu opsiyonlar bütün markaların bütün modelleinde var. sadece ülkemize bu seçenekler ithal edilmiyor. mesela geçen sene aynen manuel kollu peugeot 206 yı cezayirde gördüm. başka markaların da aynı seçeneğini gördüm. bizde yok çünkü biz lüks araç seviyoruz.

Yada bize lüks diye kakaladıkları araçlarda sadece cam otomatiği var.
  • golfe özel bir şey değil..o yıllarda boş astra ve focusta da yoktu otomatik cam..ama o donanımlar tr ye gelmedi diye biliyorum.
  • Bunu eskiden Avrupa'da da görebilirdiniz. Çünkü orada araçlar genelde hakikaten bomboş geliyor. Donanımını siz belirliyorsunuz. Yani adam istemediyse ön camları manuel almıştır. Bizdekiler hep elektrikliydi diye biliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2011 model araba alıyorsun hala arka cam otomatıgı yok sacmalık
  • Gayet normel Avrupada halada böyle araçlar var diye biliyorum. Geçen sene bir ESP konusunda resim konulmuştu. Avrupalı 2009 veya 2010 model Opel Corsanın camınında otomatiği yoktu ama ESPsi standarttı. Ayrıca resimdeki araç zaten Türkiyeden değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonely_man -- 14 Mayıs 2011; 11:06:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonely_man

Gayet normel Avrupada halada böyle araçlar var diye biliyorum. Geçen sene bir ESP konusunda resim konulmuştu. Avrupalı 2009 veya 2010 model Opel Corsanın camınında otomatiği yoktu ama ESPsi standarttı. Ayrıca resimdeki araç zaten Türkiyeden değil.

Keşke esp gibi güvenlik sistemleri standart olsa da camlar manuel olsa.. Bu şekilde sadece göz boyanıyor görüldüğü gibi, devlet sıfır araçlarda en baz donanımda dahi esp zorunluluğu getirse ya..
  • evet çok tuhaf
  • O Golfte büyük ihtimal tüm güvenlik donanımları vardır. Avrupa da güvenliğe daha çok önem veriyorlar Almanya da ki yeni mercedes C sınıfı araçları gördüm araçlar jant kapaklı ve arka camları manuel ama her türlü güvenlik donanımı standart. Almanyada ki ikinci el sitelerine bakarsanız çok şaşıracağınız örnekler görebilirsiniz.
  • Kardeş kliması olmayan golf 6 lar var bu neki
  • O dönem için bazı ülkelere gönderilen donanımlar böyledir. O yüzden normaldir çoğu araçta görebiliriz böyle şeyleri
  • Bizde de durum tam dersi... ESP'den ABS'den Hava Yastıklarından çalınır, onların yerine gövde rengi tampon ve aynalar, krom ızgara ve krom çıtalar, ön sis farı, çelik jant(!) bulunur...

Hızlı yaşa genç öl cesedin yakışıklı olsun ama araban da yakışıklı olsun...

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı bu konuya el atmalı, anahtar teslim fiyatı 20.000 ve üzerinde olan araçlarda minimum 4 airbag, ABS, ESP Standart olacak demeli, başka türlü çözülmez bu... mesela arka sis farı böyle bir standarttır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 14 Mayıs 2011; 12:52:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: strong.

2011 model araba alıyorsun hala arka cam otomatıgı yok sacmalık

• konuya bak çay demle.bizim 98 model astramızda manueldi.bunda şaşılacak bişey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

bizimki otomatik, araç 2003 model, ihtiyaçtan açılma sayısı 10'u geçmemiştir, temizlerken ya da can sıkıntısından açıp kapamalar hariç
  • O ne ki 1 hafta önce sıfır İbiza aldık idare edecek donanımda fakat arka camlar otomatik değil.
  • quote:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.