Şimdi Ara

Ölün lan siz ! yaşamayın bu ülkede !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ataşehir'de yaşanan olayda kadın sürücü aracını yaya geçidinin üstüne bırakıp bir de polis çağırmakla tehdit ettiği kişi tarafından sert bir dille eleştirildi. Tepkiye dayanamayan kadın aracıyla olay yerinden uzaklaşırken tepki veren kişinin videosu paylaşım rekoru kırdı.

Link :http://www.ensonhaber.com/yaya-gecidine-aracini-birakan-kadini-pisman-etti-2015-09-19.html

• Adam haklı.. böyle şımarık zengin çocuğu çok ülkede.
  • Sabah sabah ceza almak istemiyorum yoksa iyi bir serenat yapardım bu bayan 'şoföre'. terbiyesiz.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bravo adama.

• Kadının yaptığı yanlış ona lafımız yok . 4 lüleri bile açıp gitsen yaya geçidine park edemezsin. Ataşehir migros'un orada otopark var . İspark var .

Ancak bu ülkede şu kamera modası çıktığından beri Youtuba koyunca kaharaman olacaklarını sanan var . Buradaki saldırı aslında yaya gçeidine değil BMW'ye ve zenginliğe.

Bir kıza babası veya annesi istediğini alır Haram yoldan almamışsa kimse çıkıp 2 kelime edemez . Zaten adam o son cümlesi ile esas kin ve nefretini göstermiştir.

Acaba çakar lambalı camları siyah bir Mercedes'e aynısını yapacak yüreği var mıdır ? İşte merak ettiğim bu.

ZAten videonun başladığı yere bakın amaç belli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 19 Eylül 2015; 11:13:27 >
  • Boşken parketse hemen bir şey alıp gelecekse sorun olmaz ama adam oradan geçiyor kadın parketmiş böyle olmaz.
  • Adamsın adam:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adama helal olsun, kadını nasılda susturmuş, hakkını aramış. Orası park yeri bulunamayacak yerde değil, iki adım yürümemek için işine gelen yere park etmeye çalışıyor.

• niye uğraşıyor ki, ara 155 i zaten çekecek araba aranıyor ;)
  • Biz bu yüzden gelişemiyoruz işte başta adamı duyarlılığından dolayi tebrik ederim kadınlarında her zamanki hali haksizken bile üste çıkmaya çalışmaları :)

• Sürücünün yaptığı hata, ona bağırılması için bir sebep oluşturamaz. Görüntülerde alenen hakaret ediliyor, eminim ki sürücü savcılığa suç duyurusunda bulunacaktır. Yukarıdaki bir arkadaşımızın da dediği gibi; buradaki tepki yaya geçidine park edilmesine falan değil, tamamen çekememezliğe dayalı.
  • Tamam haklisin da bu ne azim bu ne hirstir lan. Hele olayin ortasinda kamera acmak nedir? Bi elinde kamera boyle bagirip cagirmak bana cok komik geliyor

• Hem haksız hem de adamı polis çağırmakla tehdit etmiş. Arkadaş iyi yapmış. Ben olsam belki daha da fazla bagirirdim. Bu milletin düzen,kural denen kavramları öğrenmesi gerekli.

İnternette de ifşa etmiş. Az bile. Özür dilese internete koymazsın da bu şekilde olanları heryerde ifşa edeceksin. Bundan daha iyi ders olmaz bunlara. Helal olsun.

• Biri yer biri bakar, kıyamet ondan kopar, olayın özeti bu...Ayrıca kadının yaptığı yanlış..Yaya geçidi otopark değil...
  • deveye sormuşlar, boynun neden eğri i diye, nerem doğru ki demiş.
    Akşamları kaldırımlar otoparka döner,AVMlerin Özürlü otopark bölümleri "AAA ne güzel boş yer var"cıların yeri olur,
    biraz geniş caddeler 2.şerit otoparktan geçilmez, yaya geçitlerinin ne işe yaradığı bilinmez bir ülkede keşke tek derdimiz kadının yaptığı olsaydı.
    şımarık ve kendini beğenmiş, eşi/babası/para kaynağının aldığı araba ile ne oldum delisi bir hayat süren kadın kadar, toplumun geneli de
    farklı trafik davranışçısı mıdır ki, değil mi?
    6 gündür iş için İtalyadaydım, tek bir korna duymadım,değil yaya kaldırımında, normal yolda bile durup karşıya geçmemize izin verenlerin olduğu bir ülkeden sonra,
    medeniyetin farklı birşey olduğunu, tek dişi kalmış canavarlığın ötesinde de birşey olduğunu görüyorsunuz.
  • Herif psikopat cikti riza baba

• Kadın haksız ,adam haklı.
    Fakat tepki fazla, show amacında adam.Biliyor paylaşında forumlarda sosyal medya da olay olacağını ekstra bağrıyor.Elinde kamera olmasa o uyarı ne yapar ne de umrunda olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Adam haklı.. böyle şımarık zengin çocuğu çok ülkede.

İlk defa bir mesajına hak verdim +1905

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Kadının yaptığı yanlış ona lafımız yok . 4 lüleri bile açıp gitsen yaya geçidine park edemezsin. Ataşehir migros'un orada otopark var . İspark var .

Ancak bu ülkede şu kamera modası çıktığından beri Youtuba koyunca kaharaman olacaklarını sanan var . Buradaki saldırı aslında yaya gçeidine değil BMW'ye ve zenginliğe.

Bir kıza babası veya annesi istediğini alır Haram yoldan almamışsa kimse çıkıp 2 kelime edemez . Zaten adam o son cümlesi ile esas kin ve nefretini göstermiştir.

Acaba çakar lambalı camları siyah bir Mercedes'e aynısını yapacak yüreği var mıdır ? İşte merak ettiğim bu.

ZAten videonun başladığı yere bakın amaç belli.

Doğru diyorsunuz, adamın hareket doğru ama bu ülkede hep tıraştan cesaret var. Zaten hakikaten cesur ve dürüst olsaydık bu hale gelmezdik.

Ben şahsen risk alıp çakarlı tiplere yol vermemekte diretiyorum. Ama %99 millet çekiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• kadını savunanlar var birde,

yahu ben şoförüm ama aynı zamanda yayayım ailem yaya, sevdiğim insanlar yaya bu ülkede yaya ların hakkı yokmu yani

engelli birisi yürüyemiyor yada göremiyor diyelim nasıl geçece kkardesım karşıdan karşıya kaldırım köeşelerinde ki bebek arabalarının engellı araclarının felan gecmesı ıcın bırakılan yerlere araba park edenlar var napsınlar kardesım o ınsanlar gozlerı gormeyenler ıcın yere uyarı cı aletler koymuşlar onları bıle goremıyıcek başına bi iş gelecek böyle insanlar yüzünden kendinizi o insanların yerınıze koyun biraz empati,! milletin hakkını kimse gasp edemez ehliyet almakla şoför olunmuyor videodada göründüğü gibi herşeyden önce insan olunması gerek
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.