Şimdi Ara

Kız niye böyle yapmıştır bir akıl verin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Belki çok basit bir olaydır ben gözümde büyütüyorumdur, konuyu açma sebebim de bu aslında.Çok uzun bir konu da değil zaten arkadaşlarla bir yere varamadık sizden akıl istiyorum içimdeki şüphe ve bilinmezlik beni bitiriyor.

    Kısaca anlatmaya çalışayım olayı.1 aydır okulda dikkatimi çeken bir kız vardı.Kız hazırlıkta son kuru okuduğu için okula çok az geliyor yurtta da kalmıyor.Ben de instagram, facebook falan kullanmadığım için kızla normal bir şekilde tanışma fırsatım olmadı.Bu hafta okulun son haftası olduğu için ( benim yaz okulum olsa da ) kızla konuşmaya karar verdim ve geçen perşembe numarasını bulup cuma sabah mesaj attım konuşmamız lazım diyerek.Neyse tenefüste konuştuk falan ama haftasonu birkaç mesaj attım ya kısa cevaplar verdi yada okuyup geri dönmedi.Bende bugün bu işlerde çok tecrübesi olan yakın bir kız arkadaşıma bu kızı ne yapacağız diye danıştım.Bu kız arkadaşım benim ağzımdan kıza bir mesaj attı ve gelen cevap şu oldu: " ... şu an hayatımda erkek arkadaşım olmasını umduğum biri var ve seninle konuşmak ne doğru olur bilmiyorum."

    Yukarıda olayı baya bir özet geçtim.Şimdi biraz daha ayrıntıya girerek neden içimdeki şüphe ve bilinmezliğin beni bitirdiğini anlatayım.

    - Sen niye tanışmak için geldiğimde sevgilim yok diyorsun ? Hadi tamam sevgilin yok madem böyle yapacaktın niye konuştuğum biri var, erkek arkadaş olarak düşündüğüm başka biri var demiyorsun ? Hadi seninle tanışmak için geldiğimde bir şey demedin, niye mesaj attığımda sorun yok konuşabiliriz deyip sonradan attığım birkaç mesajı görüp niye cevap vermiyorsun ?

    - Tüm konuşma boyunca ikimizde güleryüzlü bir şekilde konuştuk.Ben gayet akıcı bir şekilde heyecanlanmadan gözlerinin içine bakarak niye böyle karşısına pat diye çıktığımı, bir süredir ilgimi çektiğini tanışmak istediğimi falan anlattım.Hatta ben bunları anlatırken kendisi elini uzattı bu arada ismin neydi, memnun oldum diye.Hadi buraya kadar yine normal belki kız böyle davranmasa kezban diyecektim ama ben konuşurken tatlı tatlı, saf saf gülümseyip heyecandan arada gözlerini kaçırması hiç aklımdan çıkmıyor.Daha önce hiç öyle görmemiştim o kızı özgüveni yüksek biridir normalde.Ben konuşurken etkilendiğine adım gibi eminim çünkü bende okul içinde olsun okul dışında olsun birçok kızla muhatap oluyorum, kızı da az çok tanıyorum, anlarım yani bu konuda bir yanlışım olduğunu düşünmüyorum.

    - Okulun son haftası olduğu için kızın arkadaşları buna bu iş olmaz gibisinden mi konuştu da bu kız böyle diyor acaba ?

    Olay üç aşağı beş yukarı böyle.Gecenin bu saatinde tam yazamamış olabilirim düşük cümleler varsa kusura bakmayın.Kızın baştan kibarca reddetmeyip sonradan böyle demesi, yüz yüze konuşurken hali, tavırları ve kızın gerçekten ne düşündüğünü bilememek beni yeyip bitiriyor.Bugün bir daha yüz yüze konuşacağım bakalım konuşunca konuyu editlerim.İyi oldu içimi dökmüş oldum siz de düşüncelerinizi yazıp bir fikir verirseniz sevinirim.







  • ZEBANIye dönüşen kız arkadaş OKUMAYIN! !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolSerçe -- 18 Mayıs 2015; 4:34:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumadım ama galiba yedeğe atmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim yazının hepsini okumadım ama mevzuyu anlamak için hepsini okumak gerekmiyor.

    kızın hoşlandığı konuştuğu birisi var. seni de elinde tutmak istiyor, peşinden koş istiyor yani. eğer ötekiyle olmazsa sana daha olumlu davranmaya başlayacak.

    yedektesin yani.
  • Şu kadarını söyleyebilirim sen konuşurken yarıda kesip "İsim neydi" falan diyorsa zaten seni dinlememiştir. Gerisini bilmem ama karşısındaki erkeğin konuşmasına ilgisiz olan kız onunla birlikte olmaz.
  • Yedeklerdesin kanka. Uzaklaş o kızdan bence. Sana kız mı yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yedek oyuncusun. Ne olur ne olmaz diye düşünmüş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tesekkurler, beklemedigim cevaplar geldi iyi de oldu.Sanirim genel kani kizin beni yedekte tutmaya calismasi.Ogleden sonra konusacagim bakalim hal ve tavirlari nasil olacak.Bu arada bir UP olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • - gerçekten de sevgilisi/ hoşlandığı var ikiniz arasında kıyas yaptı sen kaybettin
    - etrafına seninle ilgili danıştı olumsuz yorumlar aldı
    - seni dinlemiş olması ilgisi olduğu anlamına gelmez. Nezaketen de dinlemiş olabilir ki büyük ihtimalle böyledir.

    Büyük olasılıkla sevgilisi var seni yedeğe alıyor.
    Son konuşmadan sonra tekrar yorum atarım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AdReNaLiN.int kullanıcısına yanıt
    Yedektesin kanka aynen diğerlerinin dediği gibi. 2 kişiyle konuştuğu için o kızın bi yerleri tavan yapmıştır şimdi, öğleyin gidip net konuş zaten 1 hafta kaldı şurada olur derse senindir, olmaz derse de kendi kaybeder

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yedek kalan zebani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.