Şimdi Ara

Oliveira: 'F.Bahçe'ye gitmeyeceğim'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Roberto Carlos'dan sonra Ricardo Oliveira da Fenerbahçe'ye gitmeyi reddetti. Real Betis kulübünün "Oliveira'yı Fenerbahçe'ye kiralık olarak vereceğiz" açıklamasına Brezilyalı futbolcu sert cevap verdi. "Beni zorla istemediğim bir kulübe kimse satamaz."

Fenerbahçe 100. yılında kadrosuna katmak için büyük uğraş verdiği Real Madrid'te forma giyen Roberto Carlos trasferinde yaşadığı şokun ikincisini Oliveira'da yaşamak üzere. İspanya'nın Real Betis takımında oynayan Oliveira Diario, Sevilla gazetesine yaptığı açıklamada, Betis'in kendisini zorla Fenerbahçe'ye satmak istediğini belirterek, buna sonuna kadar karşı çıkacağını söyledi.

Oliveira açıklamasında Real Betis kulübü ile bazı problemler yaşadığının altını çizerek, tek hedefinin bu problemleri çözerek futbol hayatına yeniden İspanya'da devam etmek olduğunu kaydetti. Betis ile 2011 yılına kadar sözleşmesi olduğunu hatırlatan Oliveira başkanla konuşup takımda kalmak istediğini ileteceğini ortada bir sorun varsa bunu çözmeye çalışacağını kaydetti.

Brezilyalı sol ayak Oliveira, Diario Sevilla Gazetesi'nde yeralan ropörtajında gazetecinin Fenerbahçe'ye gitmek istiyormusun? yönündeki bir soruya ise verdiği cevapta, "Doğrusunu söylemek gerekirse bu transfer bana pek cazip gelmiyor, gönlüm Betis'den yana, ben Fenerbahçe'ye gitmemek içın elimden gelen gayreti göstereceğim ancak son söz başkanındır" dedi.

Bu arada Diario Sevilla Gazetesi başta teknik direktör Javier Irureta olmak üzere çok sayıda yönetim kurulu üyesi ve taraftar Oliveira'yı satmak isteyen kulübün en büyük hissadarlarından eski başkan Manuel Ruiz de Lopera'ya isyan bayrağı açtı.

Eski başkan Lopera'nın ben böyle disiplinsiz bir futbolcuyu kulüpte istemiyorum derhal Fenerbahçe'ye satın talimatı verdiği Oliveira için yeni bir şans isteyen yönetim kurulu üyeleri ve teknik direktör İspanyol basınına yaptıkları açıklamalarda bu futbolcunun Real Betis'de kalması içın ellerinden gayreti göstereceklerini belirttiler.

kaynak:http://www.superspor.com/detail.php?Type=1&kategori=29&takim=107&go=31189

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _PoSEİDoN_ -- 21 Ağustos 2006; 15:58:47 >

• Vay be doğruysa eğer, adam Fenere posta koymuş
  • kaynak???

kleberson a inanmıyorum çünkü lugano da gelmiyor demişti ama buyrun gelmiş dimi.:D
  • bu beşiktaşlılar hep büle fenere kimse gelimo zaten tmm rahat olun siz ay allam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Silahsız Kuvvet

bu beşiktaşlılar hep büle fenere kimse gelimo zaten tmm rahat olun siz ay allam

Türkçe okuyup , yazan arkadaşlar için çeviriyorum

Bu Beşiktaşlılar hep böyle, Fenere kimse gelmiyor zaten, tamam rahat olun siz, hay Allah'ım.
  • Harbiden diğer taraftarlarda fener kompleksi oluşmuş.Yazık diyorum başka da birşey diyemiyorum!!

• quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

Vay be doğruysa eğer, adam Fenere posta koymuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fener'e mi Betis'e mi posta koyuyor. Sonuçta adam FB'nin değil Betis'in futbolcusu.. Onun tabiriyle onu zorla bir yere göndermek isteyen FB değil.

Gidilir konuşulur istemiyorsa anlaşma yapılmaz. Bu kadar basit..

quote:

• Roberto Carlos da ilk 11 de :)
    Crespo da geldi.
    Sol Campbell zaten doğuştan Fenerbahçe'li
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

Fener'e mi Betis'e mi posta koyuyor. Sonuçta adam FB'nin değil Betis'in futbolcusu.. Onun tabiriyle onu zorla bir yere göndermek isteyen FB değil.

Gidilir konuşulur istemiyorsa anlaşma yapılmaz. Bu kadar basit..

quote:

Valla işte ikisine birden posta koymuş, öyle görülüyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: |MYT|YoK

Roberto Carlos da ilk 11 de :)
    Crespo da geldi.

degilmi ona bakarsan Klaviert(nası yazıldıgını pek hatırlamıyorum hatam varsa affola) yada ze roberto da bjk da tarih yazdı 10 senedir
  • quote:

Orjinalden alıntı: MesthLeS

quote:

Crespo da geldi.

degilmi ona bakarsan Klaviert(nası yazıldıgını pek hatırlamıyorum hatam varsa affola) yada ze roberto da bjk da tarih yazdı 10 senedir

Size Ricardinho verelim, olmaz mı?

• quote:

quote:

Crespo da geldi.

Ahaha benim anlatmak istediğimi o şekilde mi anladın.
    Ben diyorum ki basının yazdıklarının %90 ı yalan.
    Spor basınımız manşetten vermişti bu haberi. Photoshopla bu futbolcuların resimlerinin yanına kendisini monte ederek.

• quote:

quote:

quote:

Crespo da geldi.

Tümer yeterli dostum sağol

• roberto carlos sol campbell crespooliviera

• quote:

Orjinalden alıntı: Nnevermind

quote:

quote:

quote:

Crespo da geldi.

Tümer yeterli dostum sağol

O oyuncu da mı Brezilya Milli Takımında oynuyor?

• Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır. anlayana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIZILÖTESİİ -- 21 Ağustos 2006; 15:26:32 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Silahsız Kuvvet

bu beşiktaşlılar hep büle fenere kimse gelimo zaten tmm rahat olun siz ay allam

Türkçe okuyup , yazan arkadaşlar için çeviriyorum

Bu Beşiktaşlılar hep böyle, Fenere kimse gelmiyor zaten, tamam rahat olun siz, hay Allah'ım.

• arkadaşlar ben yazmıyorumya bunu hemen beşiktaşa laf atıyorsunuz sadce ben internette gezerkenwww.superspor.com da haberi buldum yayınladım bu haberi ben yazmadımya allah allah iki dakikada beni yalancı yaptınız
  • yaw arkadaşlar özeleştirimizi yapalım.Bence alex,kleberson,delgado,ricardinho vs vs.. bunlar 2.sınıf oyuncular.Çünkü daha avrupada birşey getirdiklerini görmedik.Delgado ve ricardinho yu henüz izlemedim ama çok ii olsalardı r.madride giderlerdi herhalde..
    Bence Türkiyeye 4-5 tane 1.sınıf yabancı oyuncu geldi onlar da şunlar bence..
    a
    1-Pierre Van Hooijdonk
    2-Stephen Appiah
    3-Georghe Hagi
    4-Taffarel
    5-Anelka
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.