Şimdi Ara

Oliveira: 'F.Bahçe'ye gitmeyeceğim' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerbahçe yazılan futbolculardan sadece Carlos ve Oliviear ile ilgilendiklerini resmi olarak açıkladı.
    Sizin yazdığınız diğer futbolcuları ise resmi internet sitesinde "ilgilenmiyoruz." diye açıklama yaparak yalanladı...
    Eeee daha ne konuşuyosunuz anlamıyorum?
    Biz Nobre'yi daha iyisini alacaz diye bıraktık, sözleşme önermedik, imzalamadık. Siz havada kaptınız. Siz Tümer'i imzaya beklerken, bizim antremanda çalışmaya başladı adam. Daha ne konuşuyosunuz.
    31 Ağustos son gün. Biz Anelka'yı da Appiah'ı da son gün aldık. Ben başkana sonuna kadar güveniyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

Yönetimin Oliveira yada Carlos ile ilgilendiğini kim nereden biliyor?Tüm transfer sezonu boyunca yaptıkları tek açıklama "çalışmalarımız devam ediyor" oldu..Basın yazıp durdu yazılanlar olmayınca millet yapıyor.Güzel kardeşlerim biz şunu alacağız diyen yok ortada yorulmayın boş yere

yaw biras insaf diyorum.."bugün carloslar, morientesler,campellar konuşuluyosa bu fenerin nereye geldiğini gösterir" diyen, bu transferleri yalanlamayan bir başkan bu transferler olmayınca senin dediğin gibi "onu biz demedik, basın yazdı" diyor..
    sizde yiyorsunuz..
    ama biz yermiyiz ..
    yemeyiz..

• quote:

Orjinalden alıntı: berto

Fenerbahçe yazılan futbolculardan sadece Carlos ve Oliviear ile ilgilendiklerini resmi olarak açıkladı.
    Sizin yazdığınız diğer futbolcuları ise resmi internet sitesinde "ilgilenmiyoruz." diye açıklama yaparak yalanladı...
    Eeee daha ne konuşuyosunuz anlamıyorum?
    Biz Nobre'yi daha iyisini alacaz diye bıraktık, sözleşme önermedik, imzalamadık. Siz havada kaptınız. Siz Tümer'i imzaya beklerken, bizim antremanda çalışmaya başladı adam. Daha ne konuşuyosunuz.
    31 Ağustos son gün. Biz Anelka'yı da Appiah'ı da son gün aldık. Ben başkana sonuna kadar güveniyorum.

yukarıdakini oku bir FB lafı geçiyormu içinde.
    ben diyorumki bu isler boyledir futbolcunun haberi cıkar kimse dogrulugunu sorgulamaz ama alınamazsa biz onunla ilgilenmedikki..

yahu daha Lugano transferinde aynı gun içinde aynı adamlar farklı farklı seyler yazdı.gelmiyor diye haber yazıldı"ya biz zaten napcaktık onu.gazetelerin yalanıydı"1 saat gecmeden resmi siteden acıklama geldi aynı adamlar bu sefer"ya iste bu biliyordum alacaklarını helal bea yonetime bak"..
    beklesen be kardesim hersey acıga cıksın oyle konusursun kim ne diyecekki sana...)yapana diyorum arkadas ustune alınacak simdi=

• quote:

Orjinalden alıntı: soho

quote:

Yönetimin Oliveira yada Carlos ile ilgilendiğini kim nereden biliyor?Tüm transfer sezonu boyunca yaptıkları tek açıklama "çalışmalarımız devam ediyor" oldu..Basın yazıp durdu yazılanlar olmayınca millet yapıyor.Güzel kardeşlerim biz şunu alacağız diyen yok ortada yorulmayın boş yere

yaw biras insaf diyorum.."bugün carloslar, morientesler,campellar konuşuluyosa bu fenerin nereye geldiğini gösterir" diyen, bu transferleri yalanlamayan bir başkan bu transferler olmayınca senin dediğin gibi "onu biz demedik, basın yazdı" diyor..
    sizde yiyorsunuz..
    ama biz yermiyiz ..
    yemeyiz..

+1903

• quote:

quote:

sizde yiyorsunuz..
    ama biz yermiyiz ..
    yemeyiz..

işinize geldiği gibi anlmakta üstünüze yok.Kendin diyorsun bunlar konuşuluyorsa diye basın yakıştırıyor yani bunuda önceki yaptığı transferlere bakarak uyduruyorlar tabi yada bilgisini alıp haber yapıyorlar.Yönetim kiminle ilgilendiğini açıkladı mı bugüne kadar söyler misin bana.Sen yemezsen yeme git başkanın gibi Fenerbahçe kompleksiyle yaşa oyunlar oyna çogu takım yandaşların gibi

Ze roberto,Nery,Kluviert Bjk bunlarla ilgilendi alamadımı şimdi ki bunlar benim hatırladıklarım.Son olarakta bahsi geçen isim Roberto Carlos yüzyıllık dünya karması yapıldığında sol beke koyulan isim.Çok uğraştık ama olmadı demekki.Siz merak etmeyin lig bitince kim ak kim kara görürüz hep birlikte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subsonic -- 22 Ağustos 2006; 13:08:40 >

• quote:

quote:

quote:

sizde yiyorsunuz..
    ama biz yermiyiz ..
    yemeyiz..

işinize geldiği gibi anlmakta üstünüze yok.Kendin diyorsun bunlar konuşuluyorsa diye basın yakıştırıyor yani bunuda önceki yaptığı transferlere bakarak uyduruyorlar tabi yada bilgisini alıp haber yapıyorlar.Yönetim kiminle ilgilendiğini açıkladı mı bugüne kadar söyler misin bana.Sen yemezsen yeme git başkanın gibi Fenerbahçe kompleksiyle yaşa oyunlar oyna çogu takım yandaşların gibi

Ze roberto,Nery,Kluviert Bjk bunlarla ilgilendi alamadımı şimdi ki bunlar benim hatırladıklarım.Son olarakta bahsi geçen isim Roberto Carlos yüzyıllık dünya karması yapıldığında sol beke koyulan isim.Çok uğraştık ama olmadı demekki.Siz merak etmeyin lig bitince kim ak kim kara görürüz hep birlikte

bu haberler uydurmaysa hazır Aziz bey konuşuyorken yalanlasın..
    ama yalanlayamaz..
    çünkü ya tutarsa..

fener yönetimi basın ve siz taraftarları dahil bu güne kadar yedi..
    yemese fener resmi sitesinde "tümerle ilgilenmiyoruz, tümerle ilgileniyoruz şeklinde haberler yalan" deyip ertesi gün tümere imza attırmazdı..
    siz yiyebilirsiniz ama..
    Biz yemeyiz..

• quote:

quote:

quote:

quote:

sizde yiyorsunuz..
    ama biz yermiyiz ..
    yemeyiz..

bu haberler uydurmaysa hazır Aziz bey konuşuyorken yalanlasın..
    ama yalanlayamaz..
    çünkü ya tutarsa..

fener yönetimi basın ve siz taraftarları dahil bu güne kadar yedi..
    yemese fener resmi sitesinde "tümerle ilgilenmiyoruz, tümerle ilgileniyoruz şeklinde haberler yalan" deyip ertesi gün tümere imza attırmazdı..
    siz yiyebilirsiniz ama..
    Biz yemeyiz..

Her çıkan haberi yalanlasalar bu işle uğraşmaktan başka bir işe vakit ayıramazlar ki yalanlıyolardı(sen o zaman başka tarafa bakıyordun herhalde) baktılar olacak gibi değil.
    Tümer mevzusundada açıklama yaptılar bu açıklamarın yapıldığı günün akşamı Tümerin menejerinin geldiğini inanıp inanmamak sana kalmış tabi

Neyi yiyip neyi yemeyeceğin sana kalmış dikkat et büyük lokma yeme boğazına kaçmasın sora

• aziz bey sözde yalan haberden kendine pay çıkaracağına "bu arada carloslarla, morienteslerle ilgilenmiyoruz ööyle bişi yok" diyemezmiydi? bal gibi derdi yani..
    siz ilk önce kalecisiz takıma karşı gol yemeyinde biz neyi yiyip neyi yemiyeceğimizi biliriz merak etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soho -- 22 Ağustos 2006; 15:00:09 >
  • quote:

aziz bey sözde yalan haberden kendine pay çıkaracağına "bu arada carloslarla, morienteslerle ilgilenmiyoruz ööyle bişi yok" diyemezmiydi? bal gibi derdi yani..
    siz ilk önce kalecisiz takıma karşı gol yemeyinde biz neyi yiyip neyi yemiyeceğimizi biliriz merak etme

Ne güzel tahrik demi yok siz kalecisiz gol yemeyin falan ondan sonra ortalık kızısacak gelsin laf atsınlar sonra spor bölümü neden böyle

Yukarıda yazdım.Beşiktaşlılara bir soru sormuştum size göre Beşiktaş tarihindeki en iyi yabancı oyuncu kim? Kimse cevap vermemiş. Ama laf, yok kalecisiz yendik yok bekaret aldık gelince; hır gür cıkarmak için nasıl yazı yazılır değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri -- 22 Ağustos 2006; 15:05:39 >

• bu soruyu sorduğun için kaale almamışlardır belki.
    Pascal tabiki...
    ayrıca o tahrik falan degil gercek.6-0 olayını nasıl siz işinize geldiğinde bayıltana kadar soyluyorsanız bu arkadaslarda boyle yapıyor.

masum degiliz hicbirimiz adlı sarkıyı calmak istiyorum sizler icin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

bu soruyu sorduğun için kaale almamışlardır belki.
    Pascal tabiki...
    ayrıca o tahrik falan degil gercek.6-0 olayını nasıl siz işinize geldiğinde bayıltana kadar soyluyorsanız bu arkadaslarda boyle yapıyor.

masum degiliz hicbirimiz adlı sarkıyı calmak istiyorum sizler icin...

Kendi adıma konusuyorum. 6-0 kalkıp tahriğe vardıracak kadar dillendirmem. Bişeyler konuşulurken bir yerde gelip en sonunda patlıyor yok sunu yaptık yok bunu yedik falan filan. Köşe kapmacalı sonsuz bir döngüye giriyor olay.

Hocam Pascal demişssin. Hagi - Popescu - Alex hatta daha gerilere gidelim Schumaher,Prekazi falan diye liste uzar. Pascal'ı bunlarla kıyaslayınca ne düsünüyorsun? Sence Beşiktaş tarihinin en iyi yabancısı Pascal gercekten en iyi bir oyuncu muydu?

Benim söylemek istediğim olay Beşiktaş yanlış yönetiliyor. Açıkcası iki takımında gerisinde. Bunu ben değil istatistikler söylüyor. Umarım bu sezon transfer edilen iki yabancı bişeyler yapabilir...

Önemli olan masumiyetlik değil önemli olan tahriksiz gerçeklerdir...

• Pascal saydıklarında daha iyi olabilirdi ama daha oncede soyledim iyi futbolcu olmak biraz da karakterle alakalı yetenek yetmiyor.
    aynı bizim Sergen gibi....
    bu tahrik konusunda ben sunu dusunuyorum.
    evet gercekten sırf tahrik icin mesaj atanlar var bu gercek ama birde daha tehlikli bir durum var.
    bir konu acılınca bir mesaj atılıyor misal bu yorum rakip takım taraftarınca begenilmeyince hemen saldırı olarak algılanıyor...
    bu yanlıs bir dusunce tarzı.
    burası bir forum ortamı ve herkes dusundugunu yazıyor.sana yanlıs gelir baskasına dogrudur bunlar dogal seyler.
    hep istediklerinin soylenmesini isteyenler antu forzaBJK Ultraslanforum(ismini tam bilmiyorum)gibi sitelere gitmeli bence.
    soyleneneni kaldıramıyorsa yazmasın takılmasın foruma abi.gitsin yukarıda soylediklerime takılsın.hem kendi stres yapmaz hemde bizim huzurumuzu bozmaz burada...
  • quote:

burası bir forum ortamı ve herkes dusundugunu yazıyor.sana yanlıs gelir baskasına dogrudur bunlar dogal seyler.
    hep istediklerinin soylenmesini isteyenler antu forzaBJK Ultraslanforum(ismini tam bilmiyorum)gibi sitelere gitmeli bence.
    soyleneneni kaldıramıyorsa yazmasın takılmasın foruma abi.gitsin yukarıda soylediklerime takılsın.hem kendi stres yapmaz hemde bizim huzurumuzu bozmaz burada...

Hocam sorun bu değil ki. farklı düsüncelerden elbette bahsedilecek ama bu 6 tane attık sosisleri hazırlayın,bak ne güzel bekaret aldık ya da 7b,6s gibiya da baska türlü benzer amacı güden yazılarla olmamalı. Bunu ben söylemiyorum forumun yönetimi söylüyor.

Bu arada Basketbol takımı Brezilyayı da yendi

• helal ya bugun duydugum en guzel haber bu...yendik demek..

bu arada hoca o dediğin turde yazılar zaten direkt tahrik ben onlardan bahsetmiyorumki...
  • bu mesajın ne maksatla atıldıgını pek anlayamadım ama Alex yerine Ricardinhoyu seciyorsa vardır bi bildigi Scolari ile Parreira nın...ha onlardan daha bildiginizi dusunuyorsanız sizin de vardır bi bildiginiz...
    ben daha yorumumu yapmadım adam bi gelsin oynasın ona gorebakarız duruma..
    bir takıma uyum saglamazsa takım icinde ahenk yoksa isterse dunyanın en iyi topcusu olsun fasa fiso.
    son dunya kupasındaki Ronaldinho ornegi gibi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DmXxXx

quote:

Dikkatimi çeken bişey oldu serseri arkadaşımız bu mesajını attıktan sonra ne alex le ricardinho yu kıyaslıyan var nede fb li futbol cuları rico yu örnek göstererek aşşağılayan hatta çok sağlam bir içeriği olan bu mesaja cevap vermeye cesaret eden bile olmamış çünkü sadece haklı çıkabileceği durumlarda ortalıkta görürnen tipler fb ve futbolcularına çamur atıyo

O mesajda cevap verecek bir şey mi var? Sadece bilgi vermiş arkadaş o kadar. Ama sen farklı şeyler umuyorsan, yaz bir şeyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 22 Ağustos 2006; 16:39:30 >

• quote:

bu mesajın ne maksatla atıldıgını pek anlayamadım ama Alex yerine Ricardinhoyu seciyorsa vardır bi bildigi Scolari ile Parreira nın...ha onlardan daha bildiginizi dusunuyorsanız sizin de vardır bi bildiginiz...
    bir takıma uyum saglamazsa takım icinde ahenk yoksa isterse dunyanın en iyi topcusu olsun fasa fiso.

kızabilirsiniz belki ama her sezon 10 ar tane adam alıp 10 ar tanede gönderen bir takımda uyum olabilirmi sence bence ricardinho gerçekten iyi bir oyuncu olsa bile beşiktaş ricardinho yu da harcıycaktır klebersonun bi maçta ailtona dediği laflar kameraya yakalnmıştı git man unt ta oyna brezilya milli takımında oyna sonra türkiyede gel beşiktaştan sonra çaykur rizede oyna demişti ailtona aynı olay olma riski yüksek bence

• quote:

quote:

bu mesajın ne maksatla atıldıgını pek anlayamadım ama Alex yerine Ricardinhoyu seciyorsa vardır bi bildigi Scolari ile Parreira nın...ha onlardan daha bildiginizi dusunuyorsanız sizin de vardır bi bildiginiz...

kızabilirsiniz belki ama her sezon 10 ar tane adam alıp 10 ar tanede gönderen bir takımda uyum olabilirmi sence bence ricardinho gerçekten iyi bir oyuncu olsa bile beşiktaş ricardinho yu da harcıycaktır klebersonun bi maçta ailtona dediği laflar kameraya yakalnmıştı git man unt ta oyna brezilya milli takımında oyna sonra türkiyede gel beşiktaştan sonra çaykur rizede oyna demişti ailtona aynı olay olma riski yüksek bence

Anelka da biliyorsun Fenere küçük takım demişti. Ama bu oyuncuları herhalde silah zoruyla oynatmıyorlar. Beğenmeyen çeker gider ve sonuçlarına razı olur.

• quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

quote:

quote:

Dikkatimi çeken bişey oldu serseri arkadaşımız bu mesajını attıktan sonra ne alex le ricardinho yu kıyaslıyan var nede fb li futbol cuları rico yu örnek göstererek aşşağılayan hatta çok sağlam bir içeriği olan bu mesaja cevap vermeye cesaret eden bile olmamış çünkü sadece haklı çıkabileceği durumlarda ortalıkta görürnen tipler fb ve futbolcularına çamur atıyo

O mesajda cevap verecek bir şey mi var? Sadece bilgi vermiş arkadaş o kadar. Ama sen farklı şeyler umuyorsan, yaz bir şeyler

genelde beşiktaşlılar yazardı bu tip yerlerde ..............

• Fener ilk sampiyon oldugu sezonda yanılmıyorsam takımda 7 tane yeni futbolcu vardı.
    bu işler uyumla havayla alakalı evet...takıma uyumu olmayan isime yaramayan adamı sırf istikrar adı altında niye takımda tutayım?
    biri gelir biri gider en sonunda tutturursun mayayı..
    ama butun is teknik direktorde bitiyor.Lucescu GS yi kahveden topladıgı adamlarla sampiyon yaptı bunu unutma...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.