Şimdi Ara

Oliveira: 'F.Bahçe'ye gitmeyeceğim' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

quote:

Orjinalden alıntı: DmXxXx

quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

bu mesajın ne maksatla atıldıgını pek anlayamadım ama Alex yerine Ricardinhoyu seciyorsa vardır bi bildigi Scolari ile Parreira nın...ha onlardan daha bildiginizi dusunuyorsanız sizin de vardır bi bildiginiz...
    ben daha yorumumu yapmadım adam bi gelsin oynasın ona gorebakarız duruma..
    bir takıma uyum saglamazsa takım icinde ahenk yoksa isterse dunyanın en iyi topcusu olsun fasa fiso.
    son dunya kupasındaki Ronaldinho ornegi gibi...

kızabilirsiniz belki ama her sezon 10 ar tane adam alıp 10 ar tanede gönderen bir takımda uyum olabilirmi sence bence ricardinho gerçekten iyi bir oyuncu olsa bile beşiktaş ricardinho yu da harcıycaktır klebersonun bi maçta ailtona dediği laflar kameraya yakalnmıştı git man unt ta oyna brezilya milli takımında oyna sonra türkiyede gel beşiktaştan sonra çaykur rizede oyna demişti ailtona aynı olay olma riski yüksek bence

Anelka da biliyorsun Fenere küçük takım demişti. Ama bu oyuncuları herhalde silah zoruyla oynatmıyorlar. Beğenmeyen çeker gider ve sonuçlarına razı olur.

burda sorun olanda o işte çeker gider ama tekrar geldiği yere değil beşiktaşan bile küçük bir kulübe gider anlatmak istediği o kleberson'un
    EDİT: imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KfY_ -- 22 Ağustos 2006; 16:48:01 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

bu mesajın ne maksatla atıldıgını pek anlayamadım ama Alex yerine Ricardinhoyu seciyorsa vardır bi bildigi Scolari ile Parreira nın...ha onlardan daha bildiginizi dusunuyorsanız sizin de vardır bi bildiginiz...
    bir takıma uyum saglamazsa takım icinde ahenk yoksa isterse dunyanın en iyi topcusu olsun fasa fiso.

kızabilirsiniz belki ama her sezon 10 ar tane adam alıp 10 ar tanede gönderen bir takımda uyum olabilirmi sence bence ricardinho gerçekten iyi bir oyuncu olsa bile beşiktaş ricardinho yu da harcıycaktır klebersonun bi maçta ailtona dediği laflar kameraya yakalnmıştı git man unt ta oyna brezilya milli takımında oyna sonra türkiyede gel beşiktaştan sonra çaykur rizede oyna demişti ailtona aynı olay olma riski yüksek bence

Anelka da biliyorsun Fenere küçük takım demişti. Ama bu oyuncuları herhalde silah zoruyla oynatmıyorlar. Beğenmeyen çeker gider ve sonuçlarına razı olur.

burda sorun olanda o içte çeker gider ama tekrar geldiği yere değil beşiktaşan bile küçük bir kulübe gider anlatmak istediği o klebersonun

Tabi mesela FB'ye gidebilir demek istiyorsun yani , anladım

• Dmxx arkadaşım, daha Türkiyede maça bile çıkmayan insan hakkında yorum yapsak sencede saçma olmazmıydı..
    biz mantıklı olarak kendi oynadığı milli takımından kıyasladık..kaka, ronaldinho çıkıyor yerine rico giriyor..bu çok şeyi açıkalr heralde..
    ayrıca sen şu 2 brezilyalının durumundan haber ver bakalım..
    anladın sen anladın
  • quote:

Orjinalden alıntı: soho

Dmxx arkadaşım, daha Türkiyede maça bile çıkmayan insan hakkında yorum yapsak sencede saçma olmazmıydı..
    biz mantıklı olarak kendi oynadığı milli takımından kıyasladık..kaka, ronaldinho çıkıyor yerine rico giriyor..bu çok şeyi açıkalr heralde..
    anladın sen anladın

ben zaten rico için kötü demedim iyi oku lütfen sadece beşiktaşlı arkadaşlarımızın oliveira icin açılmış bir topic te alex le veya dier fb li futbolcularla yeni transferlerini kıyaslayarak küçümsemeleri anlatmak istediğim buydu ..
    şu 2 brezilyalıya gelince hatırlarsan geçen sene beşiktaş hem ailtonu getirdi hemde klebersonu ama son saatte türkiyeye anelka geldiğinde herkez ve basın anelka yı konuşmuştu başarılı olması veya olmaması önemli değil yanı fb de transfer politikası gündem yapmak amaçlı son güne bırakıldığını düşünüyorum ve öle olmasını umuyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

burda sorun olanda o içte çeker gider ama tekrar geldiği yere değil beşiktaşan bile küçük bir kulübe gider anlatmak istediği o klebersonun

Tabi mesela FB'ye gidebilir demek istiyorsun yani , anladım

Hayrett nasıl anladın acaba...!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KfY_ -- 22 Ağustos 2006; 16:57:57 >

• Şimdi çıkıyorum arkadaşlar bi sorunuz filan olrsa yarın sabah cevaplarım ..
    İyi Forumlar!!
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: soho

Dmxx arkadaşım, daha Türkiyede maça bile çıkmayan insan hakkında yorum yapsak sencede saçma olmazmıydı..
    anladın sen anladın

ben zaten rico için kötü demedim iyi oku lütfen sadece beşiktaşlı arkadaşlarımızın oliveira icin açılmış bir topic te alex le veya dier fb li futbolcularla yeni transferlerini kıyaslayarak küçümsemeleri anlatmak istediğim buydu ..
    şu 2 brezilyalıya gelince hatırlarsan geçen sene beşiktaş hem ailtonu getirdi hemde klebersonu ama son saatte türkiyeye anelka geldiğinde herkez ve basın anelka yı konuşmuştu başarılı olması veya olmaması önemli değil yanı fb de transfer politikası gündem yapmak amaçlı son güne bırakıldığını düşünüyorum ve öle olmasını umuyorum

ne scolari ne parreira alexi milli takıma bile almamışlar, oysa rico' yu herzaman almışlar..bu davranış zaten alexi küçültmeye yeter..
    biz küçültmemişiz dünyaca ünlü teknik adamlar yapmış seçimi..
    biz onu diyoruz..

ayrıca şimdi burda link vermiiym..sen o 2 brezilyalı ile türkiye şampiyonu olamadınız demişsin..olamadık ama
    biz tek brezilyalımızla 1 Türkiye Kupası ve 1 Süper Kupa aldık..
    siz ise bu kupaları sadece tv den izleyebildiniz..

• Alex Ricardinho kıyaslaması yapan Ricardinho 1-2 kez izlemiş arkadaşlara benden bir bilgi

24 kez milli olan Ricardinho 1 kez de gol sevinci yaşadı.
    http://www.yeniasya.com.tr/2006/08/14/spor/h1.htm

Alex için
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Alexsandro_de_Souza
    A milli takım Brezilya 46maçta 12gol
    Olimpik milli takım Brezilya 19maçta 8gol
    Milli Takım toplamı 65maçta 20gol

sanırım biraz aydınlattım kulaktan dolma bilgilerle şakşakçılık yapanları

• yaw ne yapıyorsunuz siz burada s.d.k yarıştırır gibi.o onu döver,bu böyle yapar

gelir,umarım faydalıda olur beşiktaş'a ricardinho.ama gelsin bir görelim ne yapacak,ne kadar istikrarlı olacak.önemli olan bu.

biz ortega'yı,anelka'yı getirdikte ne oldu.ricardinho'dan aşağı futbolcular mıydı?

elimizde patladılar misler gibi.

mühim olan uyum sağlayabilmesi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KARAKAY

yaw ne yapıyorsunuz siz burada s.d.k yarıştırır gibi.o onu döver,bu böyle yapar

gelir,umarım faydalıda olur beşiktaş'a ricardinho.ama gelsin bir görelim ne yapacak,ne kadar istikrarlı olacak.önemli olan bu.

biz ortega'yı,anelka'yı getirdikte ne oldu.ricardinho'dan aşağı futbolcular mıydı?

elimizde patladılar misler gibi.

mühim olan uyum sağlayabilmesi.
    hocam yüzbaşı olmuşsun hayırlı olsun.

• quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

Alex Ricardinho kıyaslaması yapan Ricardinho 1-2 kez izlemiş arkadaşlara benden bir bilgi

Alex için

hocam guzel ama ornek yanlıs sanki.
    son iki dunya kupasında Alex nerdeydi Ricardinho neredeydi?
    Amerika kupasında veya konfederasyon kupasında gol atmak veya milli olmak dunya kupasında gol atmaktan daha kolaydırr tahmin edersinki.
    neyse gelsin gorecegiz bakalım ne neymis ne degilmis...

bu arada bu saksakcı bilmemne gibi benzetmeleri yakıstıramadım sana...

edit:zor-kolay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 22 Ağustos 2006; 17:48:24 >

• hocam teşekkürler.

baktım herkes binbaşı,albay yarbay filan olmuş,bende eksik kalmayım dedim.teğmenken daha sevimliydim aslında

yine de teşekkürler
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

Alex Ricardinho kıyaslaması yapan Ricardinho 1-2 kez izlemiş arkadaşlara benden bir bilgi

Alex için

hocam guzel ama ornek yanlıs sanki.
    son iki dunya kupasında Alex nerdeydi Ricardinho neredeydi?
    Amerika kupasında veya konfederasyon kupasında gol atmak veya milli olmak dunya kupasında gol atmaktan daha kolaydırr tahmin edersinki.
    neyse gelsin gorecegiz bakalım ne neymis ne degilmis...

bu arada bu saksakcı bilmemne gibi benzetmeleri yakıstıramadım sana...

edit:zor-kolay

Hocam zaten bizim de dediğimiz bu gelsin görelim...Şahsen Ricardinho yu 30dk izlemedim kimsenin de izlediğini sanmıyorum 90DK ama adam gelmeden şöle böle Alex de kimmiş vs vs..Alexi de izlememiltim geldi bişeyler kanıtladı 2.5senede...

Şakşakcılık yapanları dediğimde zaten bu saçmalıkları yapanları kastettim...Aklı başında olanları kastetmedim...Özür dilerim yanlış anlaşıldıysam

• yok hoca bana demedigini biliyorum genel soyledim...
  • HEPIMIZ TECHNICS iZ

belli
  • quote:

Orjinalden alıntı: uTKu_KivcaKs39

HEPIMIZ TECHNICS iZ

belli

???
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.