Şimdi Ara

Oliveira: 'F.Bahçe'ye gitmeyeceğim' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yabancı sınırının olduğu ve fenerbahçenin sadece bir ya da iki yabancı alabileceği düsünülürse her gelen adamı Fenerbahçeye transfer eden medyamız daha cok tekzip edilir.

Dün Aziz Yıldırım acıkladı kulup yönetiminden hic bir ses cıkmadıgı halde yukarıda bazı üyelerin de belirttiği isimler sanki Fenerbahçedeymiş gibi alınmıs gibi hava yaratıldı.

Benim anlamadıgım konu medya neden Fener transferleriyle ilgileniyor. Her gün bir futbolcuyu fenere getiriyor. Tabi doğal olarak o transfer olmayınca sanki Fener basarısız oldu bi adam alamadılar gibilerinden alaycı ve gereksiz ifadeler doguyor.

Oliveira gelince taraflar oturur konusur.Futbol bir endüstridir. Futbolcuların%99 u bu işi para yapıyor ve haklılarda sonucta ekmek parasını buradan kazanıyorlar. Kim daha fazla verirse orada oynamak isterler. Fazla parada acıkcası iyi bir kariyer demek. Ribery olayını hatırlayın.Eğer Fenerbahçe yüksek paradan daha yüksek bir para teklif ederse kulubüde yüksek parayla ikna ederse adamın kişisel sebebi yoksa öyle bir gelir ki kosa kosa...

Umarım anlatmak istediklerimi anlatabilmisimdir.

Bu arada Beşiktaşlı arkadaslara bir soru sormak isterim. Size göre Beşiktasa gelen en iyi yabancı oyuncu kim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri -- 21 Ağustos 2006; 16:09:05 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Micro_Processor

yaw arkadaşlar özeleştirimizi yapalım.Bence alex,kleberson,delgado,ricardinho vs vs.. bunlar 2.sınıf oyuncular.Çünkü daha avrupada birşey getirdiklerini görmedik.Delgado ve ricardinho yu henüz izlemedim ama çok ii olsalardı r.madride giderlerdi herhalde..
    Bence Türkiyeye 4-5 tane 1.sınıf yabancı oyuncu geldi onlar da şunlar bence..
    a
    1-Pierre Van Hooijdonk
    2-Stephen Appiah
    3-Georghe Hagi
    4-Taffarel
    5-Anelka

Evet zaten Brezilya Milli Takımında da hep 2.sınıf oyuncular oynuyor. Ya amma mantıksız konuşuyorsun cidden.
  • @BJKKKKK

Oynamış olabilirler.Önemli olan devamlılık
  • quote:

@BJKKKKK

Oynamış olabilirler.Önemli olan devamlılık

Anelka oynuyor mu? Appiah nerde oynuyor?

Ricardinho da devamlı olarak oynuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 21 Ağustos 2006; 16:53:16 >
  • quote:

Harbiden diğer taraftarlarda fener kompleksi oluşmuş.Yazık diyorum başka da birşey diyemiyorum!!

günlerdir ricardinho topiğinde sıklıkla görünen arkadaşlarınıza da yazık de o zaman. zira beşiktaşlılardan fazla yorum yapma gereği duydular nedense bunu okuduktan sonra kompleks olayını bi daa gözden geçirsen ii olur zira beşiktaşın ilgilendiği isimlerle ilgili yaptığınız yorumları yazmaya gerek bile yok...

• Ricardinho Haketen İyi Bir Oyuncu Zaten İyi Bir Oyuncu Olmasa Brezilya Milli Takımında Ne İşi Var Bu Seneki Dünya Kupasında Bile Vardı Kalitesinin Tartışılmasına Anlam Veremiyorum Ricardinho Beşiktaş'a Yararlı Transfer Olur...
  • şu ana kadar gelmiş en iyi futbolcular

1-Pierre Van Hooijdonk
    2-Stephen Appiah
    3-Georghe Hagi
    4-Taffarel
    5-Anelka
    6-Ariel Ortega
    7-Pascal
    8-Song
    9-Amokachi...
    10-Eskiler de vardı Prekazi,
  • Kişisel sorunlarınızı özelden hallediniz.
  • Ortega Anelka, Giunti Zago Carew gibi ismini saymadığınız adamlar gibi kaç maç avrupa maçında takımını kurtarmıştır.
    Alex Ricardinhonun yedeği bile olamaz. Alex zaten milli takıma çağırılmıyor rico 2 dünya kupasında var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Freelancer

Ortega Anelka, Giunti Zago Carew gibi ismini saymadığınız adamlar gibi kaç maç avrupa maçında takımını kurtarmıştır.
    Alex Ricardinhonun yedeği bile olamaz. Alex zaten milli takıma çağırılmıyor rico 2 dünya kupasında var.

Kaç kez Ricardinho yu izledin merak ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Freelancer

Ortega Anelka, Giunti Zago Carew gibi ismini saymadığınız adamlar gibi kaç maç avrupa maçında takımını kurtarmıştır.

Hem bu yoruma hem de sana şapka çıkartılır..

Anladın sen.

Edit: İmla hatası. (arada bir çıkıyor TDK hafiyeleri dikkatli olmak lazım )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 21 Ağustos 2006; 18:27:23 >

• gitmiyorum demenin transfer dilindeki anlamı: bekleyin beni birkaç güne kadar ordayım demektir,işte buraya yazıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: uranus

gitmiyorum demenin transfer dilindeki anlamı: bekleyin beni birkaç güne kadar ordayım demektir,işte buraya yazıyorum

ee o zaman carlosun da şimdiye kadar gelmesi gerekmezmiydi
  • quote:

yaw arkadaşlar özeleştirimizi yapalım.Bence alex,kleberson,delgado,ricardinho vs vs.. bunlar 2.sınıf oyuncular.Çünkü daha avrupada birşey getirdiklerini görmedik.Delgado ve ricardinho yu henüz izlemedim ama çok ii olsalardı r.madride giderlerdi herhalde..
    Bence Türkiyeye 4-5 tane 1.sınıf yabancı oyuncu geldi onlar da şunlar bence..
    a
    1-Pierre Van Hooijdonk
    2-Stephen Appiah
    3-Georghe Hagi
    4-Taffarel
    5-Anelka

Alex, adam gibi koşsa, daha iyi olur... alex bu sezon çok çok iyi oynayacak - çünkü yanına tümer geldi, tümer alex'İn yükünü hafifletecek...

Kleberson ise zamanında süper bir oyuncuydu, nolduysa beşiktaş'a geldikten sonra oldu (yanlış anlaşılmasın)

• quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

quote:

Orjinalden alıntı: Silahsız Kuvvet

bu beşiktaşlılar hep büle fenere kimse gelimo zaten tmm rahat olun siz ay allam

Türkçe okuyup , yazan arkadaşlar için çeviriyorum

Bu Beşiktaşlılar hep böyle, Fenere kimse gelmiyor zaten, tamam rahat olun siz, hay Allah'ım.

• quote:

Orjinalden alıntı: KIZILÖTESİİ
    Şu ana kadar gelmiş en iyi futbolcular

Sana soruyorum bu listeyi nasıl ve hangi özelliklere bakarak belirledin ?
    Kendi kafanda yazdıysan başına bana göre ekle

Ayrıca iyi oyuncu getirmek önemli değildir.Onu kaliteli bir oyuncu gibi oynatmak önemlidir.Bu durumda Anelka ve Ortega listeden çıkmalı

• ikinci bir carlos faciası olacak gibi
  • Yönetimin Oliveira yada Carlos ile ilgilendiğini kim nereden biliyor?Tüm transfer sezonu boyunca yaptıkları tek açıklama "çalışmalarımız devam ediyor" oldu..Basın yazıp durdu yazılanlar olmayınca millet yapıyor.Güzel kardeşlerim biz şunu alacağız diyen yok ortada yorulmayın boş yere
  • quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

Yönetimin Oliveira yada Carlos ile ilgilendiğini kim nereden biliyor?Tüm transfer sezonu boyunca yaptıkları tek açıklama "çalışmalarımız devam ediyor" oldu..Basın yazıp durdu yazılanlar olmayınca millet yapıyor.Güzel kardeşlerim biz şunu alacağız diyen yok ortada yorulmayın boş yere

+1
  • bu işler boyledir transfer haberi çıkınca "bak goruyonmu biz kimi alıyoruz hey yavrum beaa"
    alamayınca"ya bunları kim soyluyor ilgilenmedik ki biz onunla.gazetelerin yazdıgına bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 22 Ağustos 2006; 13:01:06 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.