Şimdi Ara

Öldürülmek üzereyim (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.597
Cevap
43
Favori
275.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
158 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önce emniyet aileni ve kendin için güvenli bir yer bul kalmaya evine işine bilinen mekanlara gitme kesinlikle sonrasında ben bir avukatla görüşmeni öneririm benimde bir bilgim yok bu konularda ayrıca kesinlikle ruhsatlı bir silah edin.

Sosyal medyanın gücünüde azımsamamak lazım emniyetini sağladıktan sonra belgeleriyle haber kanallarına durumunu gönderebilirsin ekşide başlık açar yada açtırabilirsen oda etkili olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş yerime kadar biliniyor. bunuda şahıslar nerden biliyorum oturduğum apartmanın yöneticisi ile ahbaplar. Evime cok sık gitmediğimden ve iyi insan gördüğümden ondan yardım istemiştim. Arada evime göz kulak olmasını bir şey olursa aramasını rica etmistim. Olay olduğu gün bu arkadaş beni aradı ve kafama sıkcaklarını söyledıklerını belirtti. Hatta benimle karakola gelip anlattı. Bugün ise telefonunu kapattı. Öğrendiğim ahbap olmalarıydı. Şimdi aracımı sebepsiz yere kafaları güzelken veya sorunluyken kurşunlayanlar bana da gelecekler. Sevgili dostlar kaç tarzı yazmış ama işimi hayatımı bırakıp gidecek yerimde yok. Yiyecek ekmeğimde. Aracıma cok takılmayın kredili (10 ay ödediğim) Evim ve hayalını hep kurdugum kursunlanan arabam olmustu. Onun dısında 31 yaşındayım binecek bisikletim yoktu.
  • Herkes ekşi demiş ama en etkilisi Show Haber Whatsapp ihbar hattı ona başvur hemen gelebilirler tüm telefonlarını ara

• alperxemre kullanıcısına yanıt
    Sevgili Alper bende sosyal medyadan medet umuyorum. Çünkü burada inanılmıyor ama herkesın yaşadığı budur.Beni korumuyorlar ve korumayacaklar. İnanır mısın olayın olduğu gun 3 saat evime giremedim 1 ekip gelmedi 155'i kackere aradıgımı hatırlamıyorum bile. En son karakolda ifade verip kendine dıkkat et tarzını gorunce tıpıs tıpıs gittim. Arada anlatmadıgım kısımlarda var tabiki eve gitme konusunda onlarıda yarın videolu ve kanıtlı anlatcam. Malum çok uzun olunca okunmuyor. Bende sevmiyorum hak veriyorum
  • Konuyu takip ediyorum ama garip yazımlar var banada COOL STORY BRO diye bitecek gibi geliyor umarım da öyle olur ama gerçek ise dediklerimizi dene Show Haber felan

• Yazdım ama dönmedi fox.
  • Polisin bir şey yapamayız demesi ne kadar da sinir bozucu bir durum , savcılık umarım hızlı bir şekilde ilgilenir ,Gelişmeleri bekliyoruz böyle eşkiyalar heryerde türedi artık Allaha emanet olun

• Basına haber yaptırabilirsin ancak karşımıza 2 seçenek çıkar. Adi suçlu olabilir yahut çok daha eli uzun farklı insanlar olabilir. İlki iyi ihtimal. İlk ihtimalde ise yine iki ihtimal var . Basın sonucunda korkabilirler ki bu yüksek ihtimaldir. Sizi rahatlatır . Öbür türlü düşünmeyin bile .

Birkaç günlüğüne bir yerlerde kalıp arabanızı değiştirmenizi tavsiye ederim. Gerekirse toplu taşıma ile gidin ve tenha yerlerde dolaşmayın .

Anlattıklarınızdan kopuk birkaç serseri olduğunu düşündüm. Tabiki ucunda örneğin inşaat Sahibi ile komşu arasında bir problem yok ise . Genelde korkak olur ve kurşunlama yaparlar tehdit ederler sırf sizi rahatsız etmek için . Ama tabiki karşılarına deli cesareti ile çıkmamak gerekir çünkü kaybedecek pek fazla şeyleri yoktur.

• Insanin dostu olmasi gerekiyor bende olsaydi memleketten 1 Kanton Adam Gelirdi

• vemavi kullanıcısına yanıt
    Sağolun. Burada polıs arkadaşlar varsa beni doğrulacaktır. Öncelikle kendine dikkat etmen lazım seni koruyamayız dendi. Bugün ise savcılıktan izin gelecek ki suçlular yakalanacak, aynı zamanda savcılık izniyle sizi koruyabiliriz dendi.Bende kımseyle husimetim olmadığını ve bunu yapanların beni tehdit eden 15 nısandada şikayetci oldugum konu olduğunu. Çocuğu ve eşimin evde olduklarını söylememe rağmen beni o kalabalık ilçe karakolu ekibine bıraktı gitti. Onlar ise ifadeniz alıncak diye karakola götürüp ordadanda geri getirmedi. Ailemden gelip alındım.Ordada üzerine basa basa dedim. Hatta kamera var ses kaydıda varsa incelenebilir. Oradada aynı şeyler dendi ve ifadem alınıp postalandım.
  • İnsanlar adaleti ekşisözlükte arar oldular. Vatandaşına değer vermeyen bir devlet... Ancak öldürüldükten sonra işlem yaparlar.

• Haklısınız. Zaten arabamı kurşunlama nedenleride eminim ki şikayetçi olmamdı.Şahıslar ceza evinden çıkmış. Yani belki göz korkutma belkide doğru bilemiyorum. Polisede bunu dediğimde ceza evinden çıkmıssa rahat ol korkak bişey yapamazlar demişti. Geri girmek istemezlermiş. Arabam kurşunlandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordumsen -- 22 Mayıs 2017; 2:29:47 >
  • Ailen ve yeni doğmuş çocuğunu güvene almak için yer değiştir, bir süre evinden uzak dur yakın veya tanıdık var ise bir süre orada kalmaya bak.

Yok ise kısa süreli otel de kalınız. Ruhsatlı silah alın vs. demem ama kendini koruman lazım buda 2. bir seçim olsun. Polis bir işe yaramaması ülkemizin dingonun ahırına dönmesinin bir sonucu. En hızlı yoldan sağlam bir avukata danış ve durumu belirt. Bunlar en kısa çözümler en azından kafan rahat eder ev senin ise bunu yapamazsın ama kira ise yer değiştirmen de fayda var çünkü ciddi bir sorun ile karşı karşıyasın.

Kovan bulunmaması aşırı derecede dikkatli manyaklar tarafından tehdit edildiğinin göstergesi. Herifler hem arabana sıkıyor hemde göstere göstere boş kovanları alacak kadar da rahatlar.

Şunu da unutma ne yazık ki artık ''Türkiye Cumhuriyeti'' demokratik ve hukuk kanunların geçtiği bir ülke değil dostum gerçekler acıdır. Bu yüzden ben bile ailem için evde ruhsatlı silah taşıyorum. Artık kendi kendimizi koruyacağımız boktan bir dönemden geçiyoruz.

• # Ace # kullanıcısına yanıt
    Haklı yorumlarınızı okudukça iyice karamsarlığa düşüyorum. Ev benim kredisi daha 110 ay var. Araç deseniz zaten mahfoldu o ne olacak bilmiyorum. Satıp evi kapatım desem araba ne edecek onuda bilmiyorum. Ev zaten başlı başlına cingenin ugursuzun yatagında ucuz dıye almıstım. kime satılır kım alır onuda bilmiyorum. Hiç bir şey bilmiyorum sadece gururuma yediremesemde korkuyorum
  • Çok korkma kardeşim normal yaşantına devam et. Bunlar emniyetin zafiyetini bilerek hareket eden insanlar. Öyle çok kolay değil isimler kişiler belirliyken adam öldürmek. Emanetsiz sokağa çıkma . Evlisin çocuğun var anlaşma yoluna git. Olmadı biraz sen onların tarzına yaklaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordumsen

Haklı yorumlarınızı okudukça iyice karamsarlığa düşüyorum. Ev benim kredisi daha 110 ay var. Araç deseniz zaten mahfoldu o ne olacak bilmiyorum. Satıp evi kapatım desem araba ne edecek onuda bilmiyorum. Ev zaten başlı başlına cingenin ugursuzun yatagında ucuz dıye almıstım. kime satılır kım alır onuda bilmiyorum. Hiç bir şey bilmiyorum sadece gururuma yediremesemde korkuyorum

Endişelenmeyin ve paniğe kapılmayın. Adi suçlulardır sizi korkutmak ve diş göstermek için yapmışlardır muhtemelen. Can güvenliğinizi sağlayın ve geçici olarak başka bir yerde kalın. Arabanızı değiştirebiliyor iseniz değiştirin yada plaka değişikliği yapın. Ortalık sakinleşince de evin durumuna bakarsınız. Şuan neredesiniz peki ?

• Aynısını ilk olayda memür demişti. Bugün resimlerdende göründüğü gibi şöför kolduğu civarında 7 kurşun çıktı. 2 tanede ıska vardı. Toplam 9 el ateş edildi. Çizseler aracı taş atsalar inanın eyvallah der geçerdim. Ama bu çok ciddi. Belkide ben abartıyorum kendimi korkutuyorum. İnanın yarın işe gitmem lazım uyuyamıyorum düşünemiyorum. Anlaşma yoluna gitmek istedim ama bu sefer son olay yaşandı. Onlar gibi de yapamam çünkü zarar veremem yani karşılığı bu olmamalı.
  • Hocam başka şehirde akrabanız filan varsa eşinle çocuğunu oraya gönder olaylar yatışınca yanına alırsın

• Şuan eşimin annesinde kalıyoruz. O darmadağan araçla ifadeden sonra hemen eşimi cocugumu alıp uzak bir ilçeye geçtik. İnanın yan aynaları bile göremiyordum Buz olmuş cam resmen. O korku ve panik hala yaygın. İsteyen özelden mesaj atabilir çocugumu ayağımda uyutmaya çalıştım. Saçma bir durumdayım
  • Mr.Billionaire kullanıcısına yanıt
    Ama işim burada üstadım. İş yerim var ve zaten tek savaşıyorum destekçımde yok
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.