Şimdi Ara

Öldürülmek üzereyim (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.595
Cevap
43
Favori
276.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
158 oy
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kral_Jumong

Moruk adana hürriyet mah filan oradaki mayfa tarzı adamlar harbi testisli adamlardır bu arkadaşıma bulaşanların 5 dk da içinden geçer ama ordakilern bile sözü geçen bi emmiyette adamını olduğunu sanmıyorum.

Bana sorarsan arkadaş dalga amaçlı yazmış ama arabaya bomba yükler alayını öldürürdüm. Ölmek mi bi kaç köpeğin elinden öldürülmek mi?

Koçum benim arabaya bomba koyup milleti öldürecekmiş yürü be siz ölmeyi bayılma falan saniyorsunuz herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ryzen 7 5800X3D | ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO | ASUS ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti OC Edition | GSKILL Trident Z RGB Led 32GB (4x8) DDR4 3200MHz CL14 | Samsung 970 Evo Plus 500gb M.2 | KINGSTON 240gb Hyperx Savage SSD | WD Caviar Black 1 TB/7200 |
    NZXT Kraken x62 | PHANTEKS Eclipse P400S Tempered Glass | BenQ XL2430T 24" 144Hz | LOGITECH G502 | STEELSERIES Rival600| Logitech G810 Orion Spectrum | Monster Abra A5 V15.2.2 |
  • Saldırganları fetocu diye ihbar etseydiniz keşke şafak baskınıyla evlerinden aldırırdınız o itleri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

quote:

Moruk adana hürriyet mah filan oradaki mayfa tarzı adamlar harbi testisli adamlardır bu arkadaşıma bulaşanların 5 dk da içinden geçer ama ordakilern bile sözü geçen bi emmiyette adamını olduğunu sanmıyorum.

Bana sorarsan arkadaş dalga amaçlı yazmış ama arabaya bomba yükler alayını öldürürdüm. Ölmek mi bi kaç köpeğin elinden öldürülmek mi?

Koçum benim arabaya bomba koyup milleti öldürecekmiş yürü be siz ölmeyi bayılma falan saniyorsunuz herhalde

Zaten öleceğini bilen biri, kendisini öldürecekleride öldürmekten neden geri dursun , özellikle ailesi tehdit ediliyorsa ailesi için dahi yapar emin ol, zaten ne kadar yaşarsan yaşa zaten öleceksin orası ayrı.

• quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

quote:

ben olsaydım vahşi batının clint eastwood u gibi oraya bir mezarcı götürür 3 tane tabut siparişi verirdim. sonra silahı çekip dan dan dan 3 ölüyü mezarcıya teslim ederdim

• Sonuç ne oldu,
    Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Sonuç ne oldu,

sonuc hemen bellı olmaz daha dava bıle acılmamışkı bakalım nolacak ? Mahkemeye bile verince dava acması 1 yıl bile surebılıyor. Ama cok beklerlerse bolgedekı kamera kayıtları flaanda gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uayyildiz35 -- 24 Mayıs 2017; 9:2:42 >
    Intel 5820K CPU | ATERMİTER X99 MBoard| 16Gb Kingston Hyperx Ddr4 2666 Mhz Ram | ASUS Rx 570 4Gb GPU | Crucial MX300 750GB SSD - WD Sata3 2TB HDD | Acer XF240Hbmjdpr 24" Monitör | Logitech G710 Blue KBoard | TP-Link TL-WDN4800 N900 WLAN Dual Band PCI-E | Logitech G402 - G300S Mouse | Zalman Z9 Neo Tower USB 3.0 Case | SteelSeries Siberia v3 Headset | SteelSeries Qck+ XLarge Mousepad | XIGMATEK AURORA 240 SIVI SOĞUTUCU| High Power 850W 80+ Gold Modüler | DeepCool Fan Control Usb 3.0 | Creative 2+1 |POCOPHONE F1 6-128GB | Invicta 'Vintage' Automatic Model: 22568 - Seiko SKS485P Watch | SJ4000 Action Camera
  • Hocam bir de olay gunu olay saatınde cevredekı guvenlık kameralarını bulun aracınızı kursunlayan kısılerın bolgeye gelıs gıdıslerını farklı sokaktakı bir kamera kaydetmıs olabılır. Zaman gecmeden siz arastırın bulun. Degilse OHAL oldugu için savcılar belkı 1 sene bıle dava acmadan bekletebılırler. Herkes kendi işini kendi goruyor zaten ulkede bosuna vergı verıyoruz.

Orijinalden alıntı: mistakilla

Gaza gelmeye deymez. Kimseyle uğraşmaya deymez burası Türkiye, farkında olmak lazım. Hele bir de çoluk çocuk varsa yaptığın şey, şu durum gerçekten çok saçma, yanlış yapıyorsun. Yaşadığınız ülkeyi bir türlü çözemediniz inşaatçı adamla uğraşılır mı arkadaşım ya kusura bakma ama sendeki de cesaret :) baba olma bilincine henüz ulaşamamışsın. Hakkını aramak falan değil olay hak aramak istiyorsan adaletin olduğu işlerin tanıdıkla yürümediği bir ülkede yaşamanı tavsiye ederim. biraz akıllı olalım.

ne dıyon sen ya.. Adam hakkını korumus, çocuklarının hakkını korumus, senın bıle hakkını korumus.. Napsın cocugum var dye sessiz kalıp yarın cocukları buyudugunde onlarda mı tırsak olsun. Şerefsiz mı yasayalım kardeşim. İnsanlıktan mı cıkalım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kütahyalı 77

quote:

Orijinalden alıntı: Tastarakay

quote:

Orijinalden alıntı: Kütahyalı 77

Muhterem kardeşim ECEL'in gelmezse ölmezsin o yüzden KADER'e taslim ol sizin olaya en iyi örnek İbrahim TATLISES'dir

Kendini en yakındaki 10-15 katlı binanın çatısından betona salıver sonra gel cevap yaz. Kaderinde yoksa ecel ölmezsin,

Ben de aynı şeyi söylüyorum

Hastaneden mi yoksa öbür taraftan mı yazıyorsun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

*-Carraro Sportive 225*-DH Bisiklet Severler Grubu

• Sonuç aldın mı o kadar destek olduk

• Konu sahibine geçmiş olsun öncelikle. Bölge zaten gecekondudan daha yeni binalaşmaya geçen bir bölge kendim Şentepede doğdum büyüdüm buraların yerlisi değilsen dışardan geldiysen millete pek bulaşmamaya bakacan , tabiiki hak adalet bu değil ama ülkede adalet denen şeyin kime çalıştığı belli bunlar gibi çakallarada fırsat doğuyor tek gördükleri adamın üstüne gidiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

quote:

Gaza gelmeye deymez. Kimseyle uğraşmaya deymez burası Türkiye, farkında olmak lazım. Hele bir de çoluk çocuk varsa yaptığın şey, şu durum gerçekten çok saçma, yanlış yapıyorsun. Yaşadığınız ülkeyi bir türlü çözemediniz inşaatçı adamla uğraşılır mı arkadaşım ya kusura bakma ama sendeki de cesaret :) baba olma bilincine henüz ulaşamamışsın. Hakkını aramak falan değil olay hak aramak istiyorsan adaletin olduğu işlerin tanıdıkla yürümediği bir ülkede yaşamanı tavsiye ederim. biraz akıllı olalım.

ne dıyon sen ya.. Adam hakkını korumus, çocuklarının hakkını korumus, senın bıle hakkını korumus.. Napsın cocugum var dye sessiz kalıp yarın cocukları buyudugunde onlarda mı tırsak olsun. Şerefsiz mı yasayalım kardeşim. İnsanlıktan mı cıkalım?

baba tırsak olursa çocuk da tırsak olur. kesinlikle katılıyorum bu mesaja.

• quote:

Orijinalden alıntı: liltics

Konu sahibine geçmiş olsun öncelikle. Bölge zaten gecekondudan daha yeni binalaşmaya geçen bir bölge kendim Şentepede doğdum büyüdüm buraların yerlisi değilsen dışardan geldiysen millete pek bulaşmamaya bakacan , tabiiki hak adalet bu değil ama ülkede adalet denen şeyin kime çalıştığı belli bunlar gibi çakallarada fırsat doğuyor tek gördükleri adamın üstüne gidiyorlar.

bu konu beni iyice sardı çünkü çok komik ve eğlenceli. benim antalya da oturduğum yeri duysan besmele çekip kuranı baştan sona dört kere hatim edersin fakat yolda apartmanda vs bulaşan yok. duruşun emin yüzün sert tercihen komple sakallı ve dimdik yürüyeceksin. ona buna abi çekersen kenar mahallede züppelik entellik yaparsan pırıl pırıl gezersen bir de boyun filan kısaysa kilon filan 60 70 ise sırtına binip eşek yapan çok olur. sonra hakkını forumlarda arayıp durursun vesselam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 24 Mayıs 2017; 9:46:13 >

• Aile ve sosyal politikalar bakanı nerde? Yine miting yapamadığında mı ortaya çıkacak?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: shifisitert

quote:

Konu tırsaklık değil hala anlamıyorsunuz ne yazık ki :)

Muhattap olmaya deymeyecek adamın seviyesine inmek size daha uygun geliyorsa, insan hayatı nedir bilmeyen insan hayatına zerre kadar değer vermeyen, barzo, yobaz, cahil, tabiri caizse bu tip davarlarla dalaşa girmek size daha cazip geliyorsa, buyurun ölün siz çocuğunuz da babasız büyüsün veya eşiniz başkasıyla da evlenir zaten 2 seneye unutulursunuz. Ama çocuğunuz tırsak olmaz o var, babasız büyüyen, sevgiden yoksun sorunlu bir serseriye dönüşür.

Ölmeyi bayılmak sanıp gelip burada ahkam kesmeyin tırsma mırsma falan. Geberir gidersin seni vuran adamı da 2 sene sonra salarlar veya birine parayı verirler seni vuran içeri bile girmez başkası onun yerine girer yatar. Size her şey çok basit geliyor galiba.

Türkiye'de yaşayıp da hala hak aramakdan bahsediyorsunuz vallahi gülesim geliyor artık.
    Zaten; herkesin arabası yakıt cimrisi, herkesin bilgisayarı oyun canavarı, herkesin konsolu aldığından beri hiç oynanmadı bir köşede durdu. Biliyorum bunları anlatma, bana farklı şeylerle gel kanka.

• Memlekette suçun cezası yok. Adam vuran 4 ayda denetimli serbestlikle salınıyor. Hızla vahşi batı olma yoluna doğur gidiyoruz. Gücü yeten yetene.
    Ben de o 18 yılı harcayan insanlardanım (ve mesleğim gereği her gün öğrenmeye devam etmem gerekmekte yani eğitimim asla bitmiyor ). Memur olsam da aynı şeyi söylerdim ama devlete millete daha fazla yarar sağlayan bir konumdayım şu anda o aldığım eğitimle.

Ben burada şu anda bir bakanlığın içerisinde bulunuyorum, danışman olarak iş yapıyorum sağ önümde oturan bir memur var, ben o memuru örnek veriyorum her memuru değil. O memur şu anda dizi izliyor, geçen hafta da dizi izledi, geçen hafta akşam 4:30 da telefon geldiğinde açtığı telefona bağıra çağıra vatandaşı beceremiyorsanız yapmayın arkadaşım diye iş anlattı ve tüm gün tek yaptığı iş bu oldu. Bu memura ben "vergilerimle maaşını alıyorsun" dersem yanlış, adam sırf oturduğu için maaş aldığı için doğru oluyor öyle mi?

Bu arada, bana para ödeyenlere ben zaten çalışıyorum arkadaşım. Ben danışman olarak devletin bana verdiği parayla, benden istenileni yapmakla mükellefim zaten. Doğrudan kurumdan ücret alıyorum, bu durumda doğrudan kuruma muhattabım fakat bu demek değil ki yaptığım işi sadece o kurum personeli için yapıyorum, yaptığım iş sonuçta vatandaşın yani bu işlere asıl ihtiyacı olan insanların ihtiyaçlarını karşılamak için var.

Olay "ben vergi veriyorum herkes bana çalışsın" değil. Olay "ben devletin bana iş bölümü olarak benim ve diğer vatandaşların kollektif vergileri karşılığında yine bana/vatandaşlara sunması gereken hizmetin hakkıyla yapılmasını talep ediyorum" olayıdır. Bunun ne anlama geldiğini gerçekten göremiyorsanız lütfen o bir 18 yıl daha okuyun, ha anlıyorsanız fakat yine de bana ne diyorsanız bununla ilgili çok güzel bir atasözü var okumanın sadece cehaleti almasıyla ilgili.

Memur da bu sistemin bir parçası olarak "1000" tl vergiyi, yine başka bir kendi alanında uzmanlaşmış olan memurdan/devlet kurumundan/vergiler üzerinden gelen ödenekler üzerinden üzerinden kim ücret alıyorsa ondan hizmet almak için o vergiyi veriyor.

Hepimiz aynı şeyi söylüyoruz aslında sizin de söylediğiniz : "ve en önemlisi bu insan ÇALIŞIYOR" cümleniz. Bu cümle zaten işin özü, sorun benim söylediğim "vergilerimle maaşını alıyorsun, işini yapmalısın" diye söylediğimiz memurun, sizin de normalde yapmasını gerektiğini belirttiğiniz gibi beklenildiği gibi "ÇALIŞIYOR" olmamasından kaynaklanıyor. Yoksa telefon ettiğimizde olay yerine 10dk içerisinde gelen polis, nüfus müdürlüğüne gittiğimizde bilgisayar başında işini düzgünce yapan insan, ve hatta biraz acı olacak ama, savaş durumunda harbe giden/strateji belirleyen asker gibi insanlar zaten bu cümleyi hak etmiyorlar. Bunu söyleyen insana da ilk ben karşı çıkarım.

Bakın ben size bir hakaret etmiyorum, önceki mesajımda da bir hakaret veya aşağılayıcı bir cümle söylemedim, sizin agresif tavırlarınız bile aslında yanlışlığın üzerine savunmaya geçtiğinizin bir göstergesi ve bunu içten içe bildiğinizi gösteriyor.

Vergi niye var?
    Vergi nedir?

Bunların ne olduğunun topluma gerçekten anlatılması lazım.

Vergi : "kamu hizmetlerine harcanmak üzere devletin, yerel yönetimlerin yasalara göre doğrudan doğruya ya da kimi maddelerin, hizmetlerin fiyatları üstüne ekleyerek dolaylı yoldan yurttaşlardan topladığı para."

Kamu hizmetlerini yapan bireylerin de memurlar olduğunu anlatmama gerek yoktur heralde?

Dipnot : Bir dükkanım bulunmamaktadır.
    Dipnot 2 : Şu anda yaptığım iş, bir çok devlet memurunun devlete oluşturabileceği potansiyel kârından daha çok devlete kâr sağlamaktadır bu konulara hiç girmiyorum bile.
    Dipnot 3: Ben ayrıca kazandığım paranın %60 kadar kısmını başka ülkelerin vergi mükelleflerinden gelen parayla, yani ülkeye para girişi olacak şekilde kazanıyorum. Taşı oyarak kazanmıyorum çalışıyorum fakat, gerçekten işimi yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wqlky -- 24 Mayıs 2017; 10:22:50 >

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.