Şimdi Ara

Öldürülmek üzereyim (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.597
Cevap
43
Favori
275.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
158 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cok sagolun. Telefondan hizli yaziyorum turkceyi katlederek kusura bakmayin.

Arkadaslar kisa bir ozet. Ifadede adi gecmeyen 3. Sahis saklanmaya calisildi. Karsi taraf sucsuz birini ortaya atmis muhtemelen ilk olayda ikimizdik diye. Fakat ben isim vermedigimden arada tehsis edemeyecegim sanildi galiba.Bende bugun 3. Kiside var sahislarin adlarini bilmiyorum diyince. Adi belli olmayan 3. Sahista baska suctan yakalanmis. ( bu sahis cezaevinden yeni ciktim kafadina sikıp geri gircem diyen gercektenden sartli salinan biri)Bana saldiran bicakla kosanlardan birisi buydu. Sucsuz getirilen elendi. Suan ortada kayip bir ogul daha var. Yani bana saldiran diger sahis hala yakalanmadi. Bu arada videoda belirttigim babada yakalandi. O saldirmamisti hakaret ve tehdit vardi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordumsen -- 24 Mayıs 2017; 3:22:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kral_Jumong

Moruk adana hürriyet mah filan oradaki mayfa tarzı adamlar harbi testisli adamlardır bu arkadaşıma bulaşanların 5 dk da içinden geçer ama ordakilern bile sözü geçen bi emmiyette adamını olduğunu sanmıyorum.

Bana sorarsan arkadaş dalga amaçlı yazmış ama arabaya bomba yükler alayını öldürürdüm. Ölmek mi bi kaç köpeğin elinden öldürülmek mi?

Koçum benim arabaya bomba koyup milleti öldürecekmiş yürü be siz ölmeyi bayılma falan saniyorsunuz herhalde

• Saldırganları fetocu diye ihbar etseydiniz keşke şafak baskınıyla evlerinden aldırırdınız o itleri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

quote:

Moruk adana hürriyet mah filan oradaki mayfa tarzı adamlar harbi testisli adamlardır bu arkadaşıma bulaşanların 5 dk da içinden geçer ama ordakilern bile sözü geçen bi emmiyette adamını olduğunu sanmıyorum.

Bana sorarsan arkadaş dalga amaçlı yazmış ama arabaya bomba yükler alayını öldürürdüm. Ölmek mi bi kaç köpeğin elinden öldürülmek mi?

Koçum benim arabaya bomba koyup milleti öldürecekmiş yürü be siz ölmeyi bayılma falan saniyorsunuz herhalde

Zaten öleceğini bilen biri, kendisini öldürecekleride öldürmekten neden geri dursun , özellikle ailesi tehdit ediliyorsa ailesi için dahi yapar emin ol, zaten ne kadar yaşarsan yaşa zaten öleceksin orası ayrı.

• quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

quote:

ben olsaydım vahşi batının clint eastwood u gibi oraya bir mezarcı götürür 3 tane tabut siparişi verirdim. sonra silahı çekip dan dan dan 3 ölüyü mezarcıya teslim ederdim

• Sonuç ne oldu,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Sonuç ne oldu,

sonuc hemen bellı olmaz daha dava bıle acılmamışkı bakalım nolacak ? Mahkemeye bile verince dava acması 1 yıl bile surebılıyor. Ama cok beklerlerse bolgedekı kamera kayıtları flaanda gider
  • lordumsen L kullanıcısına yanıt
    Çok sevindim güzel kardeşim. Demekki Emniyet çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uayyildiz35 -- 24 Mayıs 2017; 9:2:42 >
  • Hocam bir de olay gunu olay saatınde cevredekı guvenlık kameralarını bulun aracınızı kursunlayan kısılerın bolgeye gelıs gıdıslerını farklı sokaktakı bir kamera kaydetmıs olabılır. Zaman gecmeden siz arastırın bulun. Degilse OHAL oldugu için savcılar belkı 1 sene bıle dava acmadan bekletebılırler. Herkes kendi işini kendi goruyor zaten ulkede bosuna vergı verıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mistakilla

Gaza gelmeye deymez. Kimseyle uğraşmaya deymez burası Türkiye, farkında olmak lazım. Hele bir de çoluk çocuk varsa yaptığın şey, şu durum gerçekten çok saçma, yanlış yapıyorsun. Yaşadığınız ülkeyi bir türlü çözemediniz inşaatçı adamla uğraşılır mı arkadaşım ya kusura bakma ama sendeki de cesaret :) baba olma bilincine henüz ulaşamamışsın. Hakkını aramak falan değil olay hak aramak istiyorsan adaletin olduğu işlerin tanıdıkla yürümediği bir ülkede yaşamanı tavsiye ederim. biraz akıllı olalım.

ne dıyon sen ya.. Adam hakkını korumus, çocuklarının hakkını korumus, senın bıle hakkını korumus.. Napsın cocugum var dye sessiz kalıp yarın cocukları buyudugunde onlarda mı tırsak olsun. Şerefsiz mı yasayalım kardeşim. İnsanlıktan mı cıkalım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kütahyalı 77

quote:

Orijinalden alıntı: Tastarakay

quote:

Orijinalden alıntı: Kütahyalı 77

Muhterem kardeşim ECEL'in gelmezse ölmezsin o yüzden KADER'e taslim ol sizin olaya en iyi örnek İbrahim TATLISES'dir

Kendini en yakındaki 10-15 katlı binanın çatısından betona salıver sonra gel cevap yaz. Kaderinde yoksa ecel ölmezsin,

Ben de aynı şeyi söylüyorum

Hastaneden mi yoksa öbür taraftan mı yazıyorsun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sonuç aldın mı o kadar destek olduk

• Konu sahibine geçmiş olsun öncelikle. Bölge zaten gecekondudan daha yeni binalaşmaya geçen bir bölge kendim Şentepede doğdum büyüdüm buraların yerlisi değilsen dışardan geldiysen millete pek bulaşmamaya bakacan , tabiiki hak adalet bu değil ama ülkede adalet denen şeyin kime çalıştığı belli bunlar gibi çakallarada fırsat doğuyor tek gördükleri adamın üstüne gidiyorlar.
  • ismety öz İ kullanıcısına yanıt
    Türkiyede bu söz adalet bizim temelimizdir olmalı.Hakim savcılar kafalarına göre uyguladıkları için
  • quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

quote:

Gaza gelmeye deymez. Kimseyle uğraşmaya deymez burası Türkiye, farkında olmak lazım. Hele bir de çoluk çocuk varsa yaptığın şey, şu durum gerçekten çok saçma, yanlış yapıyorsun. Yaşadığınız ülkeyi bir türlü çözemediniz inşaatçı adamla uğraşılır mı arkadaşım ya kusura bakma ama sendeki de cesaret :) baba olma bilincine henüz ulaşamamışsın. Hakkını aramak falan değil olay hak aramak istiyorsan adaletin olduğu işlerin tanıdıkla yürümediği bir ülkede yaşamanı tavsiye ederim. biraz akıllı olalım.

ne dıyon sen ya.. Adam hakkını korumus, çocuklarının hakkını korumus, senın bıle hakkını korumus.. Napsın cocugum var dye sessiz kalıp yarın cocukları buyudugunde onlarda mı tırsak olsun. Şerefsiz mı yasayalım kardeşim. İnsanlıktan mı cıkalım?

baba tırsak olursa çocuk da tırsak olur. kesinlikle katılıyorum bu mesaja.

• quote:

Orijinalden alıntı: liltics

Konu sahibine geçmiş olsun öncelikle. Bölge zaten gecekondudan daha yeni binalaşmaya geçen bir bölge kendim Şentepede doğdum büyüdüm buraların yerlisi değilsen dışardan geldiysen millete pek bulaşmamaya bakacan , tabiiki hak adalet bu değil ama ülkede adalet denen şeyin kime çalıştığı belli bunlar gibi çakallarada fırsat doğuyor tek gördükleri adamın üstüne gidiyorlar.

bu konu beni iyice sardı çünkü çok komik ve eğlenceli. benim antalya da oturduğum yeri duysan besmele çekip kuranı baştan sona dört kere hatim edersin fakat yolda apartmanda vs bulaşan yok. duruşun emin yüzün sert tercihen komple sakallı ve dimdik yürüyeceksin. ona buna abi çekersen kenar mahallede züppelik entellik yaparsan pırıl pırıl gezersen bir de boyun filan kısaysa kilon filan 60 70 ise sırtına binip eşek yapan çok olur. sonra hakkını forumlarda arayıp durursun vesselam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 24 Mayıs 2017; 9:46:13 >

• Aile ve sosyal politikalar bakanı nerde? Yine miting yapamadığında mı ortaya çıkacak?

• Bu ülkede işini namusuyla yapan adamların oranı %1 bile değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

quote:

Konu tırsaklık değil hala anlamıyorsunuz ne yazık ki :)

Muhattap olmaya deymeyecek adamın seviyesine inmek size daha uygun geliyorsa, insan hayatı nedir bilmeyen insan hayatına zerre kadar değer vermeyen, barzo, yobaz, cahil, tabiri caizse bu tip davarlarla dalaşa girmek size daha cazip geliyorsa, buyurun ölün siz çocuğunuz da babasız büyüsün veya eşiniz başkasıyla da evlenir zaten 2 seneye unutulursunuz. Ama çocuğunuz tırsak olmaz o var, babasız büyüyen, sevgiden yoksun sorunlu bir serseriye dönüşür.

Ölmeyi bayılmak sanıp gelip burada ahkam kesmeyin tırsma mırsma falan. Geberir gidersin seni vuran adamı da 2 sene sonra salarlar veya birine parayı verirler seni vuran içeri bile girmez başkası onun yerine girer yatar. Size her şey çok basit geliyor galiba.

Türkiye'de yaşayıp da hala hak aramakdan bahsediyorsunuz vallahi gülesim geliyor artık.

• Memlekette suçun cezası yok. Adam vuran 4 ayda denetimli serbestlikle salınıyor. Hızla vahşi batı olma yoluna doğur gidiyoruz. Gücü yeten yetene.
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.