Şimdi Ara

Öldürülmek üzereyim (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.597
Cevap
43
Favori
275.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
158 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alpmirza

Komik gelebilir size sizin verdiginiz cevap kadar sacma degil en azindan. 20 yildir New York City de yasiyorsun sanirim umarim Allah bize de nasip eder o belali sehirde yasamayi...

inşaALLAH Allah size de nasip etsin new york city başka bir olay muhterem mutlaka yaşamalısınız ALLAH CC izniyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 23 Mayıs 2017; 23:10:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedy34

işine karışmak gibi olmasında ben etlikteyim 4-5 senedir azcok bılırım buraları da yükseltepe de ne işin vardı be üstad ? hani o aracı alabılecek güçtesin ama yükseltepe desin ?

araca daha çok önem veriyor millet çünkü arabayla yolda giderken millete fakir gözükmek istemiyorlar kötü yerlerde oturup iyi arabaya biniyorlar.
  • Gaza gelmeye deymez. Kimseyle uğraşmaya deymez burası Türkiye, farkında olmak lazım. Hele bir de çoluk çocuk varsa yaptığın şey, şu durum gerçekten çok saçma, yanlış yapıyorsun. Yaşadığınız ülkeyi bir türlü çözemediniz inşaatçı adamla uğraşılır mı arkadaşım ya kusura bakma ama sendeki de cesaret :) baba olma bilincine henüz ulaşamamışsın. Hakkını aramak falan değil olay hak aramak istiyorsan adaletin olduğu işlerin tanıdıkla yürümediği bir ülkede yaşamanı tavsiye ederim. biraz akıllı olalım.
  • Dracos D kullanıcısına yanıt
    Reis adanada isler boyle yuruyor valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olay mahalline gece saatlerinde tepe lambaları çalışır bir şeklide bir iki ekip arası gelse ve birkaç kişiye de neler oluyor burda diye ufak bir sorgu sual yapsa en gerçeğinden devlet otoritesini hissettirmiş olurdu hem de olay bu noktalara varmamış olurdu. Şu arkadaşın ve ailesinin yaşadığı stres gerçekten çok gereksiz bakıldığında ama olay ister istemez boş yere bu noktalara ulaşmış. Yazık vallahi. Allah yardımcısı olsun. Devlet babalığını bu durumlarda göstermeli.
  • Yükseltepe, Sancaktepe, Yayla, Esertepe, Şentepe buralar sıkıntılı yerler. Sürekli bir şeyler olduğunu duyuyoruz zaten. Daire fiyatlarından da belli zaten. Buralarda sıfır daire 180 iken Ayvalı Etlikte 10 yıllık daire 280. Etlik polis merkezi de ne zaman işitsem kısa sürede olay yerine geliyorlar. Artık yere göre mi değişiyor durum bilmiyorum. Öncelikle oradan taşınmanı tavsiye ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mihoku -- 24 Mayıs 2017; 8:53:42 >
  • Up

Sabaha kadar bekledim haberler icin ama bise goremedim.

Var mi gelisme?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Savcılar yazı gondermeden karakol hiçbirsey yapamaz. Bu olayda koruma vermesi gereken savcıdır. SAvcıları da mı tehdit ediyor birileri? Hakımleri vs? Eger oyleyse onlara da seslenmek gerek.. bunlardan korkarak yasanmaz. Şerefimizle yaşamalıyız şerefsizce yaşamaktansa ölmek daha iyidir.

Binanıza kamera sistemi vs yaptırın. Kayıt cihazı baska komsunuz evınde olsun internette de kayıt depolaması olsun online ulaşılabilecek skilde. Devle tiçinde paralel yapılar halen bıcok sekilde var. Ama sadece tvlerde insanlar oyalanıyor mlsf. Sanklı hersey gulluk gulıstanlık gösterilmeye calısıyor.

Arkadasa destek olmak için forumdasları arkadasın evinin onune davet edıyorum. Yalnız olmadıgını ve destegımızı gösterelim nerdesınız Ankaralılar
  • vurun daha ölmedi pardon öyle miydi neydi
  • hocam anlatmak istemediğiniz yada sakladığınız birşey var gibi geliyor bu ne cürret bu ne kepazelık allah yardımcın olsun
  • TickleBrain kullanıcısına yanıt
    adam dağ ayılarına denk gelmiş işte,bunlar ne hukuktan anlar ve korkar nede insandan,bildikleri tek şey zorbalıkla yollarının yürümesi,kendi kanunları vardır ve yollarına çıkan ekmeklerine engel biri oldumu acımayacak kadar kötü olabilirler

arkadaşta belediyeye şikayet ederim polis çağırırım gibi şeylere güvenerek hareket etmiş tabi ilk defa bu tip ayılara denk geldiği için bilmiyordu tabi işin bu boyutlara varacağını,adamın hanımına kendisine (doğmamış çocuğa bile hakaretler eder bu tipler) küfürler ve tehditler savurmuş adi şerefsizler,bu tiplerden her şey beklenir,aç ve cahiller çünkü

yapılması gereken birinin aracı olup bunları barıştırmasıdır, ve bu işin peşini bırakmalıdır olay hukuken çözülecek bişi değil, hukuktan korksa gelip arabasına sıkmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

Orijinalden alıntı: StG 44

bu arada isimleri belli değil dedim ama sadece konuyu okuyanlar bilmiyor. yani konu sahibi biliyordur isterseniz ona bir mesaj atın.

Okuyordur hocam uygun olunca cevap yazar konu sahibi arkadaş. bize biraz uzak ama oranın eskilerindeniz (50 yıldır orada ikamet ediyoruz) inşallah tanıdık birileridir.

Saldırganların isimleri konuyu açan arkadaşın buraya yüklediği fakat daha sonra suç teşkil ettiği gerekçesiyle kaldırdığı tutanakta geçiyordu. Tutanak buradan kaldırıldı ama internette bu konunun haber yapıldığı bir sitede hala mevcut. Oradan baktım şimdi. İsimler: Kazım Tarla ve Osman Can Tarla. Ayrıca, ismi bilinmeyen 3. bir kişi daha varmış. Baba-oğul oldukları tahmin edilen bu iki kişi kayıplara karışmışlar, polis tarafından aranıyorlarmış. Yani polis hiç bir şey yapmıyor diyemeyiz. İyi kötü hala caydırıcı bir unsur emniyet ve savcılık. Bunları nerden biliyorum, konuyu açan arkadaşın yazdıklarından tabii ki. Yoksa ekstra bilgiye sahibi biri değilim olayla ilgili olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 24 Mayıs 2017; 0:57:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lerumxz

DHA WhatsApp İhbar Hattı Numarası: 0 533 714 86 90

Anadolu Ajansı WhatsApp İhbar Hattı Numarası: 0 536 866 38 99

Show Tv WhatsApp İhbar Hattı Numarası: 0 533 701 91 61

Tgrt Haber Tv WhatsApp İhbar Hattı Numarası: 0 543 269 71 92 / 0 544 269 71 92

Habertürk Tv WhatsApp İhbar Hattı Numarası: 0 532 165 01 15

Trt WhatsApp İhbar Hattı Numarası: 0 530 662 05 62

Sözcü WhatsApp İhbar Hattı Numarası: 0 549 807 27 99

Kanal D WhatsApp İhbar Hattı Numarası: 0 530 930 04 91

Kanal 7 WhatsApp İhbar Hattı Numarası: 0 552 644 07 07

Fox TV WhatsApp İhbar Hattı Numarası: 0 542 370 45 45

Beyaz TV WhatsApp İhbar Hattı Numarası: 0 549 366 06 06

Star TV WhatsApp İhbar Hattı Numarası: 0 542 800 80 80

Kon Tv WhatsApp İhbar Hattı Numarası: 0544 442 0 155

Bunlar bir işe yaramaz.

• Savciya hakime yapsalar adami yerinden oynatirlar. Hakim savci Kirmizi isikta gecer ceza yok hiz siniri yok v.s bunlar en basit örnekler her sey bedava onlar insanda biz neyiz ama biz vatandasa olunca hic kimsenin umrunda değil. Paran varsa ceza almazsin güçlüsün her seyi istedikleri gibi kilifa uyduruyorlar garip gurebaya isliyor bu kanun nasil istir bu yazik günah cok kiziyorum adalet kelimesinden baska bir sey kalmamiş.. Ayrıcalıkların sadece eşitlikten doğduğu, vatandaşın yönetime, yönetimin halka, halkın da adalete tabi olduğu bir düzen istiyoruz. (Robespierre)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soylu55 -- 24 Mayıs 2017; 1:5:12 >
  • adalet mülkün temelidir sözünün canlı örneği 3. Video

• Paco de Lucia kullanıcısına yanıt
    Cidden konu sahibi bu msj cevaplamalıdır ama şöyle birşey var ülkede yasaları takan yok o yüzden konu sahibi doğru söylüyor bence

• Zella Day kullanıcısına yanıt
    Moruk adana hürriyet mah filan oradaki mayfa tarzı adamlar harbi testisli adamlardır bu arkadaşıma bulaşanların 5 dk da içinden geçer ama ordakilern bile sözü geçen bi emmiyette adamını olduğunu sanmıyorum.

Bana sorarsan arkadaş dalga amaçlı yazmış ama arabaya bomba yükler alayını öldürürdüm. Ölmek mi bi kaç köpeğin elinden öldürülmek mi?

• ismety öz İ kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar benimde aklım almıyor bi ihtimal var polis uğraşamam evim köyüm belli bu it sürüleri aileme zarar verir diye düşünmüş olabilir

• Bugün dönemedim. Bir mutlu son yaşandı şahıslardan birisi benim magduriyetime benzer bir olaydan zaten aranıyormuş şuan yakalandı. Teşhis ettim ve güle güle adaletin serin kollarına gitti. Kaldı 2. Söz verdığım videoyu çekemedim yarın aytıntıli çekeceğim. Sizinle güzel sizin sayesinde bu süreç cansıniz.

• lordumsen L kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam devamı gelir inşallah
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.