Şimdi Ara

Öldürülmek üzereyim (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.597
Cevap
43
Favori
275.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
158 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun. Burada adamları vur şöyle yada böyle saldır diyenleri kaale almayın. Bence oradan taşının böyle pislik insanların hakkından bu adalet sistemi gelemez. İster kaçmak desinler isterse korkak eşin ve çocuğun var başına dert açma. Ne olur ne olmaz diye Ruhsatlı bir silah satın alın. Gidipte herifleri vurun demiyorum. Mafyaya sakın bulaşma bunların hakkından gelsin diye para verirsin adamlar parayı alır bi haltta yapmazlar başına iş açma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dracos D kullanıcısına yanıt
    Yasamayan bilmezmis ne buyuk birsey yasamissiniz yaa köpeğiniz kaybolmus.. onu da polise alet ettiniz ya helal. Ulan nasil devlet bu o hayvanciga(kaybolan kopeginize) bi koruma polisi vermemis yazik yaa

• Hocam orası neresi yukseltepe mı?

O duvar askeriyenin duvarimi?

Sana bunları yapanlar arsa sahiplerimi?

Arsa sahiplerinin soyadı ne ve nereliler?

Ben orada doğdum büyüdüm ailem halen oradadır tanıdığımız bildiğimiz birileri ise yardımcı olabiliriz diye soruyorum

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    1778. sokak şehit kubilay mahallesi yazın çıkıyor google haritalardan hocam. yükseltepe mahallesi sınırlarına yakın sayılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StG 44

1778. sokak şehit kubilay mahallesi yazın çıkıyor google haritalardan hocam. yükseltepe mahallesi sınırlarına yakın sayılır.

Tamam tam tahmin ettiğim yer, bu kişiler nereli ve soyisimleri ne acaba bellimi? Konuyu baştan sona okumadım

• Hocam tv de denk gelmişti Death Sentence diye bir film izlemiştim bi çetenin aile babasına dadanması gibi bişeydi konusu bu olay o filmi andırıyor allah korusun sonunda her iki taraf da ölüyordu :I

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    isimleri belli değil diye biliyorum. ama kavga edenler oradaki toprak sahipleriymiş konu sahibinin dediğine göre.
  • Ülkede güvenlik adına bir şey yok.

Bu vatandaşın kafasıyla olmaz da. Kumanda kavgası kanlı bitti, 1 ölü diye bir haber vardı. Fotoğrafını silmiştim atacaktım.

Polis bazen bakıyor, kişilerin insafına göre. Ama ilk vatandaş bilinçlenmeli. Silahı çocuğun eline verirsen olan olur. Geçen bir kişi öldü mü yaralandı mı ne. Çocuk silahı kaldırırken ateş etmiş adama gelmiş. Yada tam tersiydiNeyse sonuçta öldü. Buna ağır müebbet vereceksin. Tasarlayarak adam öldürmek ağır müebbet olacak. Kaza ile olursa ceza 20 yıl civarı olabilir. Ceza ağır olmalı ki caydırıcı olsun. Ve çocuğa silah vermenin/ düğünde ateş etmenin cezası olmalı. Bunu gören polise bildirmeli foto çekmeli. Yoksa yarın sen ölsen çocuğun ölse ne olacak. Dur denmeli

• işine karışmak gibi olmasında ben etlikteyim 4-5 senedir azcok bılırım buraları da yükseltepe de ne işin vardı be üstad ? hani o aracı alabılecek güçtesin ama yükseltepe desin ?
    bu arada isimleri belli değil dedim ama sadece konuyu okuyanlar bilmiyor. yani konu sahibi biliyordur isterseniz ona bir mesaj atın.
  • bu ülkede ne zaman düzgün bir iş olduki zaten klasik türk polisi zaten
    ölmekten korksaydım ne yapardım diye düşünüyorum arabama evime 1 er tabanca alırdım en azından kendini korumak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: StG 44

bu arada isimleri belli değil dedim ama sadece konuyu okuyanlar bilmiyor. yani konu sahibi biliyordur isterseniz ona bir mesaj atın.

Okuyordur hocam uygun olunca cevap yazar konu sahibi arkadaş. bize biraz uzak ama oranın eskilerindeniz (50 yıldır orada ikamet ediyoruz) inşallah tanıdık birileridir.

• Bu bir çete mafya olayı ise iç işleri bakanlığı devreye sokulmalı. Tek bir şahsın yapacağı iş değil bu. Müteahhit hakkında terör soruşturması açılmalı. PKK/İŞİD ile bağlantısı sorgulanması gerekiyor başta. (savcı yapıyordur herhal söylemeye gerek yok)

İDAM GELSİN İDAM.. Tecavüzcüsünü, ohal de cebinde silahla dolaşanı, fetöcüsünü, pkklısını, işidlisini idam etse devlet hiç kimsenin böyle başı ağrımaz. Mal varlıklarına da el koy ekonomiyi canlandır. Ya biz evet demişik sayın Bahçeli nerde kaldı bu idam diye Ak partinin kapısını bir çalmıyor. Mitinglerde bağrılıyordu evet deyin temizliyeceğiz kökünü kazıyacağız. Arkadaş gelsin artık şu idam önünüzde engel yok.. AB nin canı cehenneme gitmiş zaten kendileri dağıldı dağılacaklar. AB için idam getiremiyoruz yalanını yemez bu millet..

Ohal deyiz diyoruz adam almış makinalıyı düğünde havaya ateş açıyor. Eline silah alan o adamı orda vursa polis hiçbir şekilde yargılanamaz. Kanunu okuyan bilen yokki ohal uygulaması nedir ne değildir? Polisin, savcının herkesin yetkisi var herkes kullanmaya çekiniyor, korkuyor.. Ha belki bu kişiler birileri tarafından kasıtlı olarak korunuyorsa orasını bilemem. Babana bile güvenme demişler..

• polis misin kardeş sen bir söylesene hele, ona göre birşey soracağım sana
  • Twitter kullanıcısı arkadaşlar, #AnkaraMuratDuranaSahipÇık tag'ı beraberiyle @06melihgokcek ile forum linkini paylaşalım.
    Bir umut işte.
  • ya da genele soralım, pesci09 malum kuru gürültü sempatizan da olabilir, o yoksa başkası vardır elbet

bir asayiş olayını nasıl değerlendiriyorsunuz anlatsanıza, hani merkez anons yapıyor ya o 34 kodlu bölge amirinize, sonra şölen başlıyor

amir altındaki birine söylüyor, o bir konu gereği bölge dışında oluyor, başka birine söylüyor o bölgeye biz bakmıyoruz diyor şunların bölgesi diyor, o diyor şu numaraya kadar bizim bölge sonrası bunları diyor paslaşmaya devam ediyorlar

hatta en son bir vatandaş çıkıyor hani elimde konu var notlarım arasına alıyorum diyor ya, o notlar kaç tane oluyor da bu ekipler birşey olunca en az 40dk da geliyor olay mahalline?
  • Maalesef ben de annemi Numune'ye götürdüğümde değnekçiler yelek filan giymiş orada alenen otoparkçılık oynuyorlardı. Tabii ki yasa dışı. Bu yaz yaşandı. Ben bayağı kafa tuttum tartıştım filan. Polisi arayacağım diyorum ara diyorlar. Aradım. tabiiiiii ki gelmedi. Yani bu ülkede polis sadece efendi adama söz geçirir, onun üstüne gider vs. Böyle olay olunca özellikle gitmiyorlarmış zaten. Çok detaya girmeyeyim. Allah yardımcın olsun hocam. Zamanında evi taşımıştım alt komşunun pislik olması dolayısı ile. Mahkemelik filan olduk ama ben erkenden gidip şikayetimi geri alıp yüzgöz olmadan işi bitirdim. Güvenlik denen şeyi kendin sağlayamıyorsan yok. Bence de taşın kurtul. Arabayı filan da değiş tabi. plakayı değiştirip sat. Satarken de plakadan bulurlar filan takip ederler vs. sakata gelme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dracos

bilmezler kardeşim, yaşamayan bilmez arkadaşın köpeğini çaldılar, olayın peşinde biz koştuk hırsızlık mallarının satıldığı yerlerde adamların güvenlik kamerasından aldığımız videolarını göstererek, günün sonunda çocuk 2000 lira kendi köpeğine, neredeyse bir o kadar da bu konuşmak için para isteyen bizi başından savmaya çalışan çakal tayfasına ödedi bilgi almak için, neyse bitti kurtulduk derken 1.5 ay sonra telefon geliyor karakoldan, ee köpeğinizi bulamadık geçmiş olsun araştırmayı bırakıyoruz ama takipte kalır arkadaşlar bulursak ilgileneceğiz falan filan

ama şu kızılayda dhkpc üyesi diye hergün gözaltı yapıp gaza boğdukları o iki vatandaş için herifler 2-3 çevik timi yığıyor oraya, niye erdoğan ve akp protestosu oluyor, geçerli bir sebep tabii ki

İşin siyasi vefa boyutu o da.

• İdam gelirse yine bu it kopuk mafya tayfasına birşey olmaz , olan yine garibana suçsuza , muhaliflere olur.
  • Dark_Soul kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsun damatlar korunuyor hep cımbızla çekiyorlar aradan..
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.