Şimdi Ara

Öldürülmek üzereyim (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.597
Cevap
43
Favori
275.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
158 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kappa Face

quote:

Orijinalden alıntı: xtreme4495

ya şu ekşi kadar eziğin toplandığı başka bir site yok cidden. yani böyle elekle süzsen bu kadar eziği bir siteye toplayamazsın. haha

Neden öyle dediniz hocam

yani aralarında birkaç tane iyi insan elbette vardır ama geri kalanı ezik cidden. kendilerini birşey sanıyorlar. işte türkiyenin en elit insanlarının toplandığı yer ayakları filan. norveç de yaşamayı hakeden üstün insanlar :) yapmacık hayvan hakları savunuculuğu. toplum düzenine aykırı çıkıntı fikirler üzerinden marjinal kimlik oluşturma hastalığı. bana çok itici geliyor.
  • Son durum ne öldün mü yaşıyon mu?
  • 1-Bu olayi devlete yada polise birakirsan %20 çözülür ama sen yasar misin orasi şaibeli

2-Eger bu durumdan kurtulmak istiyorsan kesinlikle silah al 6 7 bin tl ye glock bulursun kendini korumak amacli

3-eger sen isi bitirmek istiyorsan bomba yapimi tarzi linkler mavcuttur sitelerde cok rahat adamlarin insaatini yerle bir edersin boyle kaçarak birsey olacağıni zannetmiyorum adanada yasiyorum boyle bir durumda kesinlikle gozlemlerime göre saklanan oluyor saldiran öldürüyor onun icin bence sen saldir silah konusunda yardimci olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son durum nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: Zella Day

1-Bu olayi devlete yada polise birakirsan %20 çözülür ama sen yasar misin orasi şaibeli

2-Eger bu durumdan kurtulmak istiyorsan kesinlikle silah al 6 7 bin tl ye glock bulursun kendini korumak amacli

3-eger sen isi bitirmek istiyorsan bomba yapimi tarzi linkler mavcuttur sitelerde cok rahat adamlarin insaatini yerle bir edersin boyle kaçarak birsey olacağıni zannetmiyorum adanada yasiyorum boyle bir durumda kesinlikle gozlemlerime göre saklanan oluyor saldiran öldürüyor onun icin bence sen saldir silah konusunda yardimci olurum

Aynen baguvıx yazıp ölümsüz de olur,nuttertools filan hiç silahcıyı da gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4CE4039CB -- 23 Mayıs 2017; 19:51:30 >

• Hocam taşınabiliyorsanız taşının ordan ileride ne olacağı bilinmez
  • Memleketin polisi fetö,çetö,öğretmen,öğretim üyesi ve radarda tuzağa düşürmek için vatandaşın peşinde.Yolda sokakta katil varmış yokmuş kimin umrunda,çivisi çıktı nasılsa memleketin. BİMER‘e yaz şikayet, ordan sözde cevap gelir adam öldürüldükten sonra.

• Zella Day kullanıcısına yanıt
    aynen aynen, araba da hazır zaten hasar görmüş, bassın amonyum nitratı bagaja arka koltuğa da mutfak tüpleri, bombalı araç saldırısı olarak patlatsın orayı hem kaskodan terör saldırısına kurban gitti diye kasko bedelini de alır sonra, hem de yan binadaki diğer atarlanan çakalları da arada götürmüş olur

bence de çok mantıklı, ne kullanıyorsunuz lan siz
  • Dostum allah yardımcın olsun. Tüylerim diken diken oldu okurken. Namaz sonrası dualarımda senin için hayırlısını diliyorum. İnşallah alnının akıyla bu işten çıkarsın

• Keçiören ülkü ocaklarına git derdini anlat norveçliler beni kendi yurdumda tehdit ediyor çocuğum var korkuyorum de onlar gerekeni yaparlar. Keçiören de ülkücüler çoğunluktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurFB1453 -- 23 Mayıs 2017; 19:58:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dracos D kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin boyle durumlarda ne yapılacağına dair bir fikriniz var mi.Ya mafyaya basvurursun ki 10.000 den assagaya bakacaklarini zannetmiyorum yada kendin görursun isini bu adamlarin emniyette adamlari yok mu zannediyorsunuz ?umarim sizin basiniza gelmez o zaman dalga gecmek yerine dusunursunuz dediklerimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zella Day -- 23 Mayıs 2017; 19:59:21 >
  • Fazla gta oynamanin zararlari

• Suriyeli mi bu inşaatçılar ?

Neyse şaka bir yana, sizin yerinizde olsam taşınırdım. Ailemin güvenliği için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordumsen

Ek olarak ekşide 33 sayfa silinmiştir.
    ekşi sözlük
    öldürüleceğini söyleyen donanımhaber üyesi - ekşi sözlük
    https://eksisozluk.com/oldurulecegini-soyleyen-donanimhaber-uyesi--5372952?a=popular

Burada da silinmesi durumunda tüm bilgileri geri gireceğim. Diğer sitelere bir şey yazma yetkim yok.

Buraya da dikkat:
    ekşi sözlük
    9 nisan 2017 koru hastanesi rezaleti - ekşi sözlük
    https://eksisozluk.com/9-nisan-2017-koru-hastanesi-rezaleti--5373465
    Bir yavrumuz ve ailesi mağdur bilmeyenler için.

Herhangi bir toplu entry silinmesi söz konusu değildir.

Gece 12 den sonra o dakikadan itibaren yazılan entryler görünür, başlığa tıklarsanız tüm entryler görünüyor. Biz ekşi sözlük yazarları olarak takip ediyoruz başlığın durumunu, içiniz ferah olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 23 Mayıs 2017; 20:2:11 >

• Heyk H kullanıcısına yanıt
    Kac kac nereye kadar hocam surekli bir tedirginlil her an öldürülme korkusu ailenin güvenliğini dusuneceksin surekli bu is kaçarak cozulmez emin olun

• quote:

Orijinalden alıntı: Zella Day

Fazla gta oynamanin zararlari

Bence sizde zarar bırakmış,evli barklı adam git silah adamlara dal diyorsunuz,işin ciddiyetini anlamamışsınız galiba.Neyse sizin düşüncenizdir,saygı duyarım.
  • Hocam bakin o kadar insan görüyoruz muge anli cart curt yani habere cikiyor o insanlar ee sonra hadi diyelim hapise girdi imkani bile yok ta bu adam 1 kisi mi emin olun bu insaar islerinde olanlarin arkasinda mafya vardir yads kendi mafyadir bu adam girse bile yandaslari arkadasi rahat birakmaz ki hangi birini atacaksin neyle atacaksin mahallede birisi can guvenligim yok diye polise gitti adam ifade verdirip biraktilar ve dedikleri su birsey olmadan mudahele edemeyiz yani sen öl anca öyle ciddiye aliriz diyorlar bu tur seylerde asla isini polise birakmiyacaksin zaten ailesi olduğu icin silah alsin diyorum tek olsa kacarak kurtarir ama düşündüğü ailesi var kacarda surekli terdirgin olur ki bu isin sonu intihara kadar gider

• olmaz değil olur ama gerekende yapılır ayrıca doğu avrupa ülkeleri ve rusya farklı onları ayrı tutmak lazım sorun bizim ülkemizde böyle suçlar genellikle cezasız kalıyor ama o dediğim yerlerde çok ciddi yaptırımlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: gcb1903

Sen cidden polis misin? Yani eğer sen polissen yazıklar olsun böyle teşkilata. Resmen suçlunun ve suçun yanında, vatandaşın karşısında, masuma ejderha zalime kalkan olan bir polis.

Suçlunun yaninda oldugumu soyledigim bir kelime cumle goster bana. Ben yapilan elestirilerin haksiz oldugunu savunuyorum

• Tabanca al saldırı olursa deş hepsini yeni baba sen ol

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.