Şimdi Ara

Öldürülmek üzereyim (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.597
Cevap
43
Favori
275.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
158 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşim evim Kocaeli'nde eğer yenge ve çocuk tan dolayi endişeleniyor san bende evliyim getir hanımla arkadaş olsunlar bir süre elimden ancak bu gelir. Seni çok iyi anlıyorum eşin yanında heleki eşe kufredilirmi? Hicbisey yapma bırak olay sogusun müteahhit orayi satar gider.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim teklifiniz için inanın isterdim malesef Ankara da olay. Şuan kendimi ve sevdikleri mi korumaya çalışma nedenim saldırıya uğramam, aracımın kurşunlanması akabinde ise şuan ilgili şahısların aranıyor ama bulunamıyor olması
  • quote:

Orijinalden alıntı: pesci09

quote:

Orijinalden alıntı: deboern

Kimi arıcaz polisten başka kendimiz çözüceksek sorunları sen niye maaş alıp evine ekmek götürüyorsun bu halkın parasıyla senin paranı sen kazanmıyorsun sen yapmak zorunda olduğun işini hizmetini yap diye çalışan bütün halk veriyor hepsine hizmet etmek zorundasınız beğenmiyorsan bırakırsın işini yapmazsın ? Yolda çevirme yapıp ehliyet olduğunu merkezden öğrendiğiniz halde 200 300 tl ceza yazmayı biliyorsunuz kıl tüy birşey bulup prim için yazmadığınız ceza yok millet maaşını versin primini versin heryerde bomba patladığı halde engel olunan bitane terör saldırısı yok olmadı hiçbir şeyi çözdüğü yok polisin anca ölmen lazım önce şonra gelir ölmüş der tutanak tutar illa mahkeme açıcaksın mahkeme karar vericek 1 sene en az ohooo ölme eşeğim ölme polisin bi görevi yoksa polislere gerek de yoktur.

Tebrik ederim mukemmel tespitler. Ya siz nasil hava aliyorsunuz Allah askina. Ehliyetsiz arac kullanana ceza yazilmasin mi dyorsun ne anlamadm ki. Engellenen teror olayi yok dyorsun haber de izlemiyorsun sanirim. Teror bitiyor kardesim bitiyor... basarili operasyonlar sayesinde. Ayrıca uzak degil 4 5gun once tuncelide gebertilen teroristin goruntuleri var internette. Ve daha fazlasi da var isinize gelmiyor herlde. Izle bakalim engellenmis mi. Engellenmemis mi..

Adam merkezden sorgulatıp ehliyeti olduğu halde ceza yazması demiş dikkat et

• Ankara tayfasi yok mu toplanip mudahele edebilecek ya da o civarlarda takilsinlar en zindan tehditi ortadan kaldirirlar sonuclanana kadar. Ya da forumumuzda polis yok mu cogu zaman polis olan arkadaslar baska konularda polis olduklarini falan belirtiyorlardi. Bir yardimci olsun arkadasa hanimi bebegi var ..

• lordumsen L kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarı ile size ateş açan kekolar inşaatta işçi olarak ara sıra çalışan tipler.

Yaşlı adam sizi şikayet etti yada hakkınız da konuştu bunun sonucunda keko erkeklenip sizi gözüne kestirdi.

Müteahhit konuyla ilgi alakası yok işine bakıyor. Yani AMELE tayfası ile uğraştığınız için mahkemenin ve davanın bir çözüm olacağını sanmıyorum.

Yanınızda yada arabanızda biber gazı olsun. Bıçak yada silah taşımayın gerekirse kullanırsınız yine siz mağdur olursunuz.

İnşaat bitene kadar. Sabır edin o size ateş eden tayfa illa başka yerlere gider ya asker yada başka bir il gözünüze gözükmez yani ...

Davadan birşey çıkacağını sanmıyorum eşinizi boşuna yormayın stres ve tedirginlik olmasın. Delil kamera kaydı vs olmadığı sürece hiç bir şey geçmez elinize.

Müteahhiti tekrar arayın. sakin bir dil ile tartıştığınız şahısla konuşsun netice de o kişi bu eylemi yapan gençleri biliyor . Olayın kapanmasını istediğinizi fakat bu işi kimin yaptığını öğrenmek istediğinizi söyleyin hatta sizi o adamla yan ayana getirsin .

Yani altan alın kibar ve sakin bir dil ile uzlaşmak istediğinizi fakat olayın gerek yüzünü öğrenmek istediğinizi söyleyin .
    olayı çözün davayı kapatın . Olan size olur mahkeme vs gereksiz sinir harbi yaşarsınız hem siz hem eşiniz.

Eskiden bende böylesi insanları yaşatmak istemiyordu. Bir çok insana zararda verdim ama baktım milletin itini terbiye etmekle de olmuyor uğraşmıyorum artık gerek yok ....ALLAH böylesi cahillere akıl fikir versin. BU cahilleri benden uzak eylesin diyin ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazate48 -- 23 Mayıs 2017; 18:56:6 >

• KURSAD. kullanıcısına yanıt
    Düşünmeniz yeterli. Bugün karşılaştığım sadece olayı karşı tarafı haklı göstermeye çalışan arkadaşlar doldurdu. Sanırım karşı taraftan şahıslarda foruma sızdı. Onlara sevgilerimi iletiyor ve şahısların bulunmasına yardımcı olmalarını rica ediyorum. (Not: Polis şahısları aramakta. Baba ve oğlu sanılan iki şahsı.)
  • Kurşunlanma olayı için davayı geri çekin demiyorum . Sadece karşı taraf ile sürtüşmeyin müteahhit ile çözüm bulmaya çalışın .
  • yazate48 kullanıcısına yanıt
    Hayır. Tam tersi bana saldıran toprak sahibi yakınları. Benim bekçi sandığımda toprak sahibi. (Toprak sahibi sadece hakarette bulunmuş ve kaçma diye feryat edip küfür edip durmuştur.)

Bunları ara ara yazıyorum bazı arkadaşlar kopuklukları farkediyor çünkü aradan bir ayı aşkın süre geçmiş. İfadem dışında çoğu şeyi ara sıra hatırlıyorum.

Örnek: Bugün ifademe eklendi. Şahıslar kurşunlamadan önce (Şahıslar diyorum çünkü başka açıklaması yok) 10 gün kadar gece 2 3 gibi zile bastı. Bende her seferinde biridir diye dış kapıyı açtım. En son farkettim ki binaya giren yok. (Bu da ifadeye eklenmiştir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordumsen -- 23 Mayıs 2017; 19:1:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Promayz00

O saydığın ülkelerin hepsinde bulundum isviçreyi ayrı tutuyorum Hepsinde bu tarz olaylar yaşarsın. Bunlardan ayrı Rusya da çok gergin bir ülke Mesala Türkiye den daha kötü orası da. Hiç öyle dediğin gibi değil o dediğin 3-4 tane nüfusu az Avrupa ülkesi sadece.

Almanya İngiltere gibi ulkelerde bu arkadasimizin yasadigi bir durumda nasil boyle bir tavir takinilabilinirki? Bu ulkeleri gelismis ulke yapan kriterlerden biri de budur. Ulkemiz gelismemis, gelismekte olan bir ulke statusundedir. Ayni sorunu bu ulkelerde bu sekilde yasama ihtimaliniz cok azdir. O seviyeye erismeye cok var daha...

• Olsun sen yine müteahhit aracı yapıp bir buluşma ayarla kiracı değilsen zaten toprak sahibinin eşi dostu illa o bina yaşayacak ilerde başka bir sorun olmasın .

neyse geçmiş olsun tekrar dan umarım sorun çözülür
  • Ek olarak ekşide 33 sayfa silinmiştir.
    ekşi sözlük
    öldürüleceğini söyleyen donanımhaber üyesi - ekşi sözlük
    https://eksisozluk.com/oldurulecegini-soyleyen-donanimhaber-uyesi--5372952?a=popular

Burada da silinmesi durumunda tüm bilgileri geri gireceğim. Diğer sitelere bir şey yazma yetkim yok.

Buraya da dikkat:
    ekşi sözlük
    9 nisan 2017 koru hastanesi rezaleti - ekşi sözlük
    https://eksisozluk.com/9-nisan-2017-koru-hastanesi-rezaleti--5373465
    Bir yavrumuz ve ailesi mağdur bilmeyenler için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordumsen -- 23 Mayıs 2017; 19:13:23 >

• Sen cidden polis misin? Yani eğer sen polissen yazıklar olsun böyle teşkilata. Resmen suçlunun ve suçun yanında, vatandaşın karşısında, masuma ejderha zalime kalkan olan bir polis.
  • hiç ankara'da tanıdığınız ağır abi de mi yok ya. birisi yardımcı olsun da şu işi çözsün. istanbuldan ankara gidesim var, o kadar canım sıkıldı bu mevzuya.
  • la yokmu arakdaşa yakın oturan birileri gidin araları yapın bitirin meseleyi lan adam evini falan niye taşısın ey millleeeeeeettttttttttttt yokmu yardımsever gönüllü görüşün bi an önce bu kavgayı sonlandırın barıştırın şunlarııııı
  • ya şu ekşi kadar eziğin toplandığı başka bir site yok cidden. yani böyle elekle süzsen bu kadar eziği bir siteye toplayamazsın. haha
  • ırkçılık gibi olmasın ama bu kişi doğulu biriyse forumdan doğulu bi arkadaşın gidip görüşmesi aracı olması kafidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: xtreme4495

ya şu ekşi kadar eziğin toplandığı başka bir site yok cidden. yani böyle elekle süzsen bu kadar eziği bir siteye toplayamazsın. haha

Neden öyle dediniz hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi il orası?

• Tam bir skandal, ne olmussa olmus kimse baskasinin arabasini kursunlayamaz arkadas, eger kursunlarsa bu devletin polisi var, olaya el koymasi gerekir, aninda hemde!!
    Bu olay Amerika'da olsa polis aninda indirmisti bu cakallari.

Polis isini yapmayacaksa niye var?
    Devletin gorevi nedir neden var?
    Niye vergi veriyoruz niye asker&polis var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tezcalitpoka

Tam bir skandal, ne olmussa olmus kimse baskasinin arabasini kursunlayamaz arkadas, eger kursunlarsa bu devletin polisi var, olaya el koymasi gerekir, aninda hemde!!
    Bu olay Amerika'da olsa polis aninda indirmisti bu cakallari.

Polis isini yapmayacaksa niye var?
    Devletin gorevi nedir neden var?
    Niye vergi veriyoruz niye asker&polis var?

Valla kardeş malatya lige çıktı magandalar yollara düştü polisi aradım hatta yanlarına gittim hemşerim yapıştırın gitsin dedi. Torpil vs... ne ararsan patlatılar. yolu kapadılar. Daha ne yapmaları lazım ki ?

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.