Şimdi Ara

Öldürülmek üzereyim (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.597
Cevap
43
Favori
275.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
158 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bazıları gerçeği kaldıramadığı için gerçeği değiştirmeyi seçerler. yalan mı söylüyor vs. denmiş. eminim yalan söylediğine inansaydnız gece huzur içinde uyurdunuz. ta ki bir gün sizin de başınıza gelene kadar.
    çalışmayan sistem bizi kendi adaletimizi aramaya itiyor. birçoğumuz sistem tarafından pranga takılmış durumdayız ve buna cesaret edemeyiz. ama içimizde prangası olmayanlar da var ve onlar bunu yapacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cumali999 -- 23 Mayıs 2017; 13:02:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan'a küfür ettiler ben de dayanamadık karşılık verdim olay böyle büyüdü" diye ifade verseydin ilk günden çözerlerdi bu durumu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım bu tür eften püften ufak şeyler için öyle canlar heba olup öyle olaylar oluyor ki. insan acıyor. ve utanıyor.
    Şimdi karşıdaki insan olsa, anlayışla karşılayıp inşaat halinin devam ettiğini çok az süre bize müsamaha tanımanı isterim diye bir açıklama yapması gerekirdi. ama yok erkeklik duygusu lanet olası şeref ve olmayan onuru kabaracakya artistik yapıp
    babasının köyümüş gibi istediği gib at koşturacak.
    Arkadaşlar bu ve buna benzer durumlar bu ülkenin dörtbir yanını sarmış. Müslüman bir ülkeyiz, lafa ve erkeklik duygusuna geldimi koltuklarımız kabarır mangalda kül bırakmayız. ama iş insanlığa ve kardeşçe sevmeye dostluğa geldimi.
    cebimize kağıt giriyormu girmiyormu hesabına gireriz.
    bu kansız ve imandan nasibini almamış zihniyet bu ülkede cirit atıyor.
    parası olan, güçsüz olanı, imkanı olan keyfi olarak korumasız olan insan üzerinden istediğini yapacakmı? yahu iki tatlı söz be iki tatlı söz edemiyormusun. iki taraf içinde söylüyorum
    iki tatlı tebessüm ya. hoşgörü be hoşgörüü....yokmu bu ülkede hoşgörü ve terbiyenin insanlığın ve kardeşliğin yegane kurtuluş olduğunu söyleyip bağıracak bir tane yiğit yokmu.
    Yokmu yetkisi mertebesi yüksek bir tane babayiğit sabahtan akşama kadar bir tvnin canlıyayınında ağlayıp yahu kardeşlik be kardeşlik insanlık ulan insanlık deyip feryat edecek.Ama ne yazıkki yok.

halat kopmuş savrulmuş insanlık. akşam saatlerinde iki buçuk saat süren elinden silah düşmeyen ağzından erkeklik naraları eksilmeyen diziler ve filmlerle yetişen bu jenerasyon ve o jenerasyonu bu dünyaya getirip, açıp iki kelam kitap okumayan düşünemeyen, dini imanı para olan bu kararmış zihniyeti ALLAHA HAVALE EDİYORUM, ve bu çaresiz ne yapağını şaşırmış arkadaşada sabır diliyorum.

• Türkiyede hukuk öleli adalet gömüleli çok oldu, şuan hukuk adalet sadece güçlü olan için var yoksa halk için adalet falan bunlar hep lafta olan şeyler herkes avantasına bakıyor

İnşaat sahibinin adamı olduğundan eminseniz fetöcü falan diye isimsiz ihbar yapın kesin değerlendirirler, ülkede 1 cumhur başkanına küfür ettiysen birde fetöcüysen ceza alıyorsun zaten
  • Yavaş yavaş haber olmaya başlıyor medyaya da düşer inş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşin biraz içinde olarak söylüyorum. Polisler hiç bir şey yapmazlar, savcılık, mahkeme bir emir vermedikten sonra. Hele ki yeni polis olanlar hiç bir insiyatif bile almayan korkak tiplerdir. Hele hele pomemliler korkağın önde gidenidirler.

O yüzden polisle falan çözülmez. Polisle 1 defa işim oldu ondada beni arayıp "ya sizin adresiniz neydi adresi bulamadık" diye telefon açtılar. Gülmeyin, gerçek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forum-bir

quote:

Orijinalden alıntı: Sodalayn

Gercekten cok merak ediyorum polisin neden boyle yaptigini.Neden hicbirseye sesimizi cikaramaz olduk yeter artik.Gecenlerde annem cuzdanini dusurdugu icin polisi aradik calinma ihtimaline karsi tam 30 dk aradik acan cikmadi.

Karakola bizzat gidip kayip mal tutanagi tutturun. Asli gibidir ornegini alin. Sonrasinda kaymakanliktan yeni kimlik cikartin. Allah korusun adina sirket acilir kredi cekilir senet yapilir basiniz yanar. Kendinizi ancak karakol tutanagi ile aklarsiniz.

hocam o iş çözüldü bu dediğim olalı bayağı bir oluyor.şükür o iş hallettik ama polis hiç yardımcı olmadı sağolsun.
  • Hocam yenge ile çocuğu halaya,amcaya büyüklerden birilerine bırak. Varsa civarda düşmüş tayfaya 2 kutu bali birazda tiner ver yaksınlar inşaatı.Yoksa kendin yakabilirsin,en kötü; güzel ruhsatlı bir emanet al gece oturup bekle sıkıntı çıkarsa çek emaneti sık kafalarına.İyi bir avukat sizi hiç ceza almadan kurtaracak savunmayı yapacaktır.İş uzarsa ömür boyu arkana bakarak yürürsün.
  • Polisler ah polisler...

Göbeklisi, 1.60'ı, cahili, korkağı.

Dünya'da en vasıfsız polisler bizim ulkemizdedir, Amerika polislerine laf ederler bi de.

Umarım başına birşey gelmez dostum.

• Öncelikle geçmiş olsun hocam. Forumda ergeninden trolüne pek çok çeşit var ama böyle duyarlılık gereken bir konuda bir araya gelip sesinizi duyurmanıza yardımcı olabilmek güzel birşey inşAllah başka bir sıkıntı yaşamadan bu belayı defedersiniz başınızdan. O işini yapmıyan polislerde yetkilerini foruma devretsin belki bizler daha çok yardımcı oluruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: lerumxz

Gerçekse harbiden yazık be arkadaş şehrin ortasında isteyen istediği gibi esip gürlüyor,Polisten yardım istiyorsun "sen kendini koru" diyolar polisler bizi korumayacaklarsa ne yapacaklar başka işlerine ne?

Hocam direk savcılığa gidip şikayet edin.

Polis mi kaldı bu ülkede? Vatandaşın bir işi düşse hadi yoluna diyor. Evine hırsız girmiş, araban çalınmış sana dedikleri her gün oluyor böyle şöyler, isterseniz kayıt açalım.

Ama hükümetten birilerinin pisliği ortaya çıksa, hükümet aleyhine bir olay olsa anında olayı hallederler.

Burası Türkiye. Bizim vergilerimizle maaş alan polis bize hizmet etmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.Croft

Hocam yenge ile çocuğu halaya,amcaya büyüklerden birilerine bırak. Varsa civarda düşmüş tayfaya 2 kutu bali birazda tiner ver yaksınlar inşaatı.Yoksa kendin yakabilirsin,en kötü; güzel ruhsatlı bir emanet al gece oturup bekle sıkıntı çıkarsa çek emaneti sık kafalarına.İyi bir avukat sizi hiç ceza almadan kurtaracak savunmayı yapacaktır.İş uzarsa ömür boyu arkana bakarak yürürsün.

GTA mı oynuyosun olm sıkıntı çıkarsa çek emaneti sık kafalarına ne
  • Olayı savcılığa intikal ettirmişsiniz zaten, koruma talep etmeniz gerekiyor, can güvenliğiniz olmadığı için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

quote:

Orijinalden alıntı: lerumxz

Gerçekse harbiden yazık be arkadaş şehrin ortasında isteyen istediği gibi esip gürlüyor,Polisten yardım istiyorsun "sen kendini koru" diyolar polisler bizi korumayacaklarsa ne yapacaklar başka işlerine ne?

Hocam direk savcılığa gidip şikayet edin.

Polis mi kaldı bu ülkede? Vatandaşın bir işi düşse hadi yoluna diyor. Evine hırsız girmiş, araban çalınmış sana dedikleri her gün oluyor böyle şöyler, isterseniz kayıt açalım.

Ama hükümetten birilerinin pisliği ortaya çıksa, hükümet aleyhine bir olay olsa anında olayı hallederler.

Burası Türkiye. Bizim vergilerimizle maaş alan polis bize hizmet etmiyor.

Cumartesi gecesi evime hırsız girdi dediğin aynı şeyleri banada dediler ustune bir bardak su iç misali

• Hangi mütahitlik şirketi kardeşim kimin nesi bunlar.....

Adı yok mu bunların söyle insanlar gerekli tepkiyi gösterir zaten...

• Up. Konu ciddi. Herkes görsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeonEyes

quote:

Orijinalden alıntı: Roark

halk için emniyet adalet için hizmet.

Allah'tan Urfa'lıyım. İki defa benzer çoklu saldırıya uğrayıp tehdit edildim. gece iş yerimiz falan saldırıya uğradı hatta benzer bir durum. Akrabalara haber saldık, 5 arabayla geldiler ertesi gün bizim sokağa silahları sopaları bıçakları sallaya sallaya dağıldılar her yere. saldıranlar haber almış o gün mahalleye gelmediler. böyle mafyatik işadamı kılıklı tiplerdi. sonra kuzenimle gittik kardeşinin mekanına, o dallama nerdeyse çıksın gelsin bekliyoruz dedik. yaklaşık 20-25 kişi kadar bekliyoruz işyeri önünde. sonra araya hatırlı kişileri soktular. işte semtin zenginlerinden falan yapmayın etmeyin ayıptır diye. o gece bize saldıran işçilere bir daha bu mahalleye gelmeyin diye kovduk. sonrasında o gece asarım keserim falancayım diyen, silah gösteren adam da ofisini kapatıp gitti.

eğer o geceden sonra ses etmeseydik muhtemelen iş yerini kapatan biz olacaktık çünkü uzun süren tehditvari tavırları, işyerinin önünden geçerken yere tükürmeler falan yapıyorlardı. diş göstereceksin. akrabaları yığacaksın. seninle bitmeyeceğini bilecekler. sonra bak bakalım ne oluyor.

polis mi? geç o işleri. içeri alırlar, aynı gece savcı ifadesini alıp salın der, bırakırlar. böyle bir gücün yoksa taşın oradan konu kapanır gider zaten.

Sen Allahtan Urfalısın, ya senin gibi olan konu sahibi yada bizler gibi gurbette olup akrabası vs yakınında yanında olmayanlar ne yapacak kardeş, sizin bu söyledikleriniz ile karşı tarafında yaptıklarının Hakkaniyeti nedir, biri çıkıyor silahlanın diyor diğeri yok akraban fln diyor, ozaman silahlı olmayan akrabası hüsiyeti olmayan kişiler sürekli ezilmeye mahkum söylediklerinizden o çıkıyor, nerde bunun Hakkı Adaleti ? parası olan,silahı olan,akrabası yakını çok olan kral gibi heryerde düdüğünü öttürsün diğerleri sussun pussun ne güzel dünya be kardeşim ama bu dünya sizin dünyanız doğru, haksızlıkla adaletsizlikle hakka girmeyle zorbalıkla doğru, Allahın huzurunda inş. bu zorbalar da en ağır şekilde azabını çekecek.

ben bunun doğru bir yöntem olduğunu savunmadım asla. sadece anladığı dilden karşılık verebilecek imkanım vardı. bu imkanı mazlumun kendi halinde adamın ya da basit bir kavga için biri üzerinde kullanırsam bu kalleşler kadar namert bir adamım. zaten ailem de öyle bir aile değil. alta da not düştüm. polisten bir şey çıkmaz. ilgilenseler de bi ekip yollarlar ne oldu yea diye gevşek gevşek sorar iki memur sonra şikayetçi misin der, şikayetçiyse alır götürür ifade alır salar. bu karşıyı daha fazla hiddetlendirir.

Benim arkadaşa önerim aradan zaten bir ay geçmiş artık öyle öldürme fasa fiso olmaz. olacak olsa ertesi gün olur. huzursuz hissediyorsa taşınmasını önerdim. başka bir semte ya da yakın muhitte başka mahalleye. böylece konu kapanır gider. adalet olmuş olsaydı bu araba kurşunlandıktan sonra devlet o arabanın masrafını da cezasını da keserdi. ama adalet sistemimiz böyle değil. adamlar boş kovanları toplamayı akıl edecek kadar profesyonel bu işlerde belli. susturucu takıp iki pıt pıt atmıştır arabaya. kimse de duymaz etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roark -- 23 Mayıs 2017; 14:19:19 >

• Forumda Milletvekili İbrahim özdiş vardı istersen onla bir konuş

• Peekay kullanıcısına yanıt
    Amerikan polisi o adamları çıktığı yere geri sokardı.
  • Ülkede yaşayanların can ve mal güvenliğini sağlayamayacaksa görevi ne polislerin?
    Görevi öğretmenleri,emekçiyi gücünün yettiğini coplamak değil mi?
    İlla adamın ölmesi mi lazım.
    Adama bıçakla saldırılmış,arabası kurşunlanmış,karısına küfür edilmiş,tehdit edilmiş
    Ama savcılar da görevini yapmıyor her zamanki gibi
    Sizin tek çare yolunuz tanıdık bir milletvekili vs bulup bu olayın üstüne gitmek.
    Ülkenin çivisi çıkmış troller burda boş boş konuşuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodletting. -- 23 Mayıs 2017; 14:24:13 >
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.