Şimdi Ara

Öldürülmek üzereyim (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.597
Cevap
43
Favori
275.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
158 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O şeyi yanında taşıyıp bunları yazıyorsan ağır döt korkun var demekki ;) zaten başına öyle olay gelse o dediğin artistliği de yapacak kıvamda değilsin demek ki :) ha olay dh de olsa yaparsın klavye çünkü :) yani o silah güveniyorsan sadece ki dediklerine bakılırsa silah taşımak çözer herşeyi :) kabadayılık sadece silahla olmuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekşi sözlükten geldim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ata pardon konuyu okumadan fıstıklı olsun yazdım. Trolleme amacıyla. Durumun ciddiyetinde değildim sorry.

• Ankara'da DAYIN olsaydı o inşaat şuan yerlebir edilmiş sorumlular FETÖden içeri tıkılmıştı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roark

halk için emniyet adalet için hizmet.

Allah'tan Urfa'lıyım. İki defa benzer çoklu saldırıya uğrayıp tehdit edildim. gece iş yerimiz falan saldırıya uğradı hatta benzer bir durum. Akrabalara haber saldık, 5 arabayla geldiler ertesi gün bizim sokağa silahları sopaları bıçakları sallaya sallaya dağıldılar her yere. saldıranlar haber almış o gün mahalleye gelmediler. böyle mafyatik işadamı kılıklı tiplerdi. sonra kuzenimle gittik kardeşinin mekanına, o dallama nerdeyse çıksın gelsin bekliyoruz dedik. yaklaşık 20-25 kişi kadar bekliyoruz işyeri önünde. sonra araya hatırlı kişileri soktular. işte semtin zenginlerinden falan yapmayın etmeyin ayıptır diye. o gece bize saldıran işçilere bir daha bu mahalleye gelmeyin diye kovduk. sonrasında o gece asarım keserim falancayım diyen, silah gösteren adam da ofisini kapatıp gitti.

eğer o geceden sonra ses etmeseydik muhtemelen iş yerini kapatan biz olacaktık çünkü uzun süren tehditvari tavırları, işyerinin önünden geçerken yere tükürmeler falan yapıyorlardı. diş göstereceksin. akrabaları yığacaksın. seninle bitmeyeceğini bilecekler. sonra bak bakalım ne oluyor.

polis mi? geç o işleri. içeri alırlar, aynı gece savcı ifadesini alıp salın der, bırakırlar. böyle bir gücün yoksa taşın oradan konu kapanır gider zaten.

Sen Allahtan Urfalısın, ya senin gibi olan konu sahibi yada bizler gibi gurbette olup akrabası vs yakınında yanında olmayanlar ne yapacak kardeş, sizin bu söyledikleriniz ile karşı tarafında yaptıklarının Hakkaniyeti nedir, biri çıkıyor silahlanın diyor diğeri yok akraban fln diyor, ozaman silahlı olmayan akrabası hüsiyeti olmayan kişiler sürekli ezilmeye mahkum söylediklerinizden o çıkıyor, nerde bunun Hakkı Adaleti ? parası olan,silahı olan,akrabası yakını çok olan kral gibi heryerde düdüğünü öttürsün diğerleri sussun pussun ne güzel dünya be kardeşim ama bu dünya sizin dünyanız doğru, haksızlıkla adaletsizlikle hakka girmeyle zorbalıkla doğru, Allahın huzurunda inş. bu zorbalar da en ağır şekilde azabını çekecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: LeonEyes

Ulan bi s.gidn ya adam neden bahsediyor siz neden bahsediyosunuz, Akp 2. dönem üyesiyim, gidipte kendim üye olmadım, mahallede ozaman komşulardan akpye üye kaydı yapan abimiz bi çay içme ayağına çağırıp zorla kaydımı aldıydı hala sildiremedim çeşitli sebeplerden(üşengeçlik,uğraşamama vs) ben şimdye kadar bi + sını görmedim üyeliğin, her zamanda söylüyorum akp'yi övdüğüm kadar da sövdüğüm yanları var , bunlardan biri adalet, gerçekten şuanda sıkıntı var iyice haramiler,çeteler türedi,polislerin askerin bi değeri yok sıkıntı var, ayrıca işçi sınıfının üzerinde çok yük var vergi çok asgari ücretlinin üzerindeki yükü almak gerek bunlar sıkıntı sürekli söylüyoruz dile getiriyoruz ama ben üyeliğin bugüne kadar 1gün + sını görmedim. her mesajınızda akp ye giydireceğinize burda sorunu olan arkadaşa yardımcı olun. Konuyu ilgiyle takip ediyorum İlgili arkadaşın Allah yardımcısı olsun.

Bu mesaj daha önceden şikayet edildi o yüzden şikayet etmenize gerek yok.

• onu bunu bilmem de zamanında akp mafyayı bitirdi şuan geri palazlandi neden acaba??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş burada hakkını araman iyi ama mantıksız. Bütün ana haber kanalları whatsapp hatları bile kuruyor, hepsinin telefon numaraları ortada. O numaralara mesaj gönder, bu fotoğraf ve videoları onlara göndersene. Hatta eşinle beraber olayı anlatan bir video çekin, ana haberlerin whatsapp numaralarının hepsine gönderin. İllaki böyle bir olayı paylaşacaklardır
  • Onedio
    İnşaatçılarla Girdiği Bir Tartışma Sonucu Aracının Kurşunlandığını ve Öldürüleceğini Söyleyen Adam
    https://onedio.com/haber/oldurulecegini-soyleyen-adam-sosyal-medyanin-gundeminde-771163

Konu Onedio'ya da taşındı...

• hocam öncelikle çok geçmiş olsun.

acaba polisler içerde olabilir mi? Şu olaydan da anladım ki memleketin çivisi çıkmış.O o.çocuklarına haddini bildirmeden pes etmek yok konuyu her yere taşıyalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medizinischen Labor -- 23 Mayıs 2017; 11:39:41 >
  • İnşaatın yakınlarında ev falan olmasaydı gece o binayı dinamitle yerle bir ederdim benim başıma böyle bir olay gelmiş olsaydı. Görevini yapmayan polisler de işini bıraksın derhal. Böyle bir şey yok. Burası Rusya değil mafya ile yönetilmiyoruz.

• Mafya mı olmuş bu itler. Olay yakında yankı bulur . Rahat ol

• Umarım bu barzolar hakketiğini bulur, inşallah en kısa sürede ana haber programlarınada taşınır ve yetkililerde taşın altına elini sokar.

• Hocam bence konuyu whatsapp ihbar hatlarından medyaya taşıyın böyle olunca devlet ciddi bir adim atar diye düşünüyorum artı bu tarz olaylar için de bir emsal olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: lordumsen

Sonunda beni vurup ünlü olmak isteyen biri çıkacak ha =)) TC mıde yazsaymış ilgili site.

Malumunuz internet hocam..Paylaştıklarınız her yere yayıldı..Allah'ın izniyle bu olaydan daha fazla zarar görmeden kurtulacaksınız dualırımız sizinle.
  • Son durum nedir? Sosyal medyada baya yayılmış ama tvye çıkmadan çözüme ulaşması zor gibi.

• Arkadaşlar elimizi biraz taşın altına koyalım lütfen. Herkes sadece akıl verip, geçmiş olsun demekle yetinmiş. 2-3 tane watsap ihbar hattına yazıverin rica ediyorum. Maksat ses getirmek. 10 dakikanızı almaz. Lütfen yardımcı olalım.

Dün geceden beridir sinir küpü oldum. Ben de Ankaranın pis bir yerinde ikamet ediyorum ve en kısa zamanda çıkmayı düşünüyorum. Çok şükür şu ana kadar sıkıntı yaşamadım ama tamamen şansıma.

Malesef bu ülkede işler böyle yürüyor. Bir el atıverin de bu akşam haberlerde görelim.

• MrBlackEagle kullanıcısına yanıt
    Burada mantıksız olan senin mesajın. Sadece whatsapp'tan yazıp haberlere çıksa belki televizyon izlemeyen senin benim bile haberim olmayacak olaydan. Burada paylaşıp kamuoyu tepkisi yaratması son derece mantıklı. Bizde emniyet ve hukuk dünyasında yaşanan saçmalıklardan haberdar oluyoruz bu vesileyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordumsen

Kovan bulunamamasını ilgili şikayete ulaşıp bakabilirisiniz. Hatta olay yeri ekibi araç içinden saldırı yapıldığını söyledi(Araç derken farklı bir araç hemde bir şeyle ses susturulmuş kovan ise kendi araçlarına muhtemelen düşmüş.). Araç içinde tabiki çekirdek var hatta bir kaçı şuan hala koltuklarımın içerisinde.Bimere şikayet edebilirsiniz. Bunun dışında isterseniz beraber karakola da gidebiliriz. Hem tüm arkadaşlar şüphe giderir.

15 ninsanda yani ilk olayda polis bana kendi canını korumalısın dyip evime bırakmadı. Bunla ilgilide var ise rütbeli bir arkadaş kamera ve ses kayıtlarını inceletebilir (Ankara Etlik Karakolu) kurşunlama sonrası içinde aynı şeyler geçerli. Biz bir şey yapamıyoruz savcılık karar verene kadar dendi.

Ek : Balistik raporuna ulaşabiliyorsam en azından bana verıyorlar ise yarın sizler için onuda buraya koymaktan mutluluk duyarım. Yol gösterin yapayım

Kisisel kuruntummus, kusuruma bakmayin

• İşin içinde olan biri olarak söyleyeyim, savcılık, polis alamasından zamanında ve probleminizi çözecek HİÇ BİR ŞEY çıkmaz, ne yazıkki devlet sokak teröristlerinin insafına bırakıyor vatandaşını çoğu zaman, bu adamları dövdürmen, tehdit ettirtmen de bir işe yaramaz, bunlar ancak geberdiklerşnde zararsız hale gelirler, ailenizi güvenli bir yere götürün, basın kuruluşlarına olayı bizzat giderek aksettirin, mümkün olursa yanınızda kendinizi savunacak biber gazı,elk şok aleti taşıyın, tüfek almak için başvuru yapın, olayın geçtiği mahalleye bir süre uğramayın, yşne mümkün olursa başbakanlığa yada İçişleri bakanlığına gidin durumu anlatın ve yazılı olarak can güvenliğinin sağlanmaması suçlular hakkında işlem yapılmaması nedeni ile ilgilileri şikayet edin,cumhurbaşkanlığına da başvurun, mümkünsede o mahalleden çok uzak bir yere taşının, tüm bu aşamalardan sonra halen canınıza kast edilirse nefsi müdafan yararlanın ve gereğini yapmak için tereddüt etmeyin

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.