Şimdi Ara

Öldürülmek üzereyim (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.597
Cevap
43
Favori
275.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
158 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yorumlara bak, oğlum gerçek hayat bu counter strike değil, ölünce respawn olmuyosun. Çok ama çok zor bir durum hakikaten umarım tez vakitte olay tatlıya bağlanır. Böyle bir durumda iki ihtimal var, ikisi de birbirinden kötü. Bu işin sonu yok deyip beline silahı takarsan günün birinde ya katil olursun ya da maktül. Olayı medyaya taşıyıp, hukuk mücadelesi başlatayım dersen, piyasada manyaktan bol ne var, adamlar daha da azıp olayın unutulacağı varsa daha da agresifleşebilir. Hukukî süreçte bir sonuç alıp alamayacağın de belli değil. Ne diyeyim, sabır diliyorum. Umarım ciddi bir şey olmadan olay çözülür. Bir hukuk öğrencisi olarak, hukukî süreci başlatın da diyemiyorum malesef, o kadar rezil bir ülke haline geldik ki...
  • Çeteleri işlerini iyi bildiğim için yazıyorum.

1)- Seninle uğraşanlar kesinlikle küçük insanlar. Yani bir şey yapacakları yok.
    2)- İçinde birisi olmayan araç kurşunlama alacak verecek davalarında olur ve öncül mesajdır. Senin aracını kurşunlamaları gözdağı vermek için yapılır. Senden alacak verecek şeyleri yoksa neden senin aracını önceden kurşunlasınlar.
    3)- Hiç kimse bir çıkarı olmadan tetikçilik yapmaz. Sen kumun kaldırılmasını istiyorsun. Aranızda sürtüşme çıkıyor 5-6 kişi bıçakla sana saldırıyor. Adamlar biri şu kumu kaldır desede bıçakla saldırsak diye mi bekliyorlardı.
    4)- Koruma talebi polise değil savcılığa yapılır. hiç bir polis kendini koru diye seni göndermez çünkü kendini yakmak istemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordumsen

Başınız sağolsun üstad.

Hocam 1 2 ay icinde bizde keciorene tasinacagiz uzdu bu olay beni misss gibi evlisinin esiniz cocugunuz var bos verin isi gucu baska sehre gidin iki tane cibiliyetsizin hayattan silebilecegi kadar onemsiz biri degilsiniz aile her seyden onemlidir kariniza kufut etmelerine cok uzuldum ailesinin yaninda hakarete ugrayan erkek cok kucuk dusurucu bir durum heleki karisina hakaret varsa Allah yardimciniz olsun cocugunuza esinize bagislasin sizin dusunmeniz gereken bir aileniz var hocam ilk asama karinizi ve cocugunuzu annenize yada annesi gile yollayin evi isi gucu toplayip terkedin o sehri kariniz cocugunuz sizsiz yasayamaz baba sirf para degildir golgesi yeter milletin şom agzini susturmaya ailenize sahip cikin hocam bu olayida atlatinca boksa yazilin biraz vucut gelistirin ruhsatli olarak silahlanin. Kalip olunca bazi seyler degisir namus meselesi yoksa ortada kavgaya karsiyim ama kendinizi gelistirip korumak icin bu onlemleri alabilirsiniz baska gunde gece gezmesinde 2 tinerci cikar karsiniza tek yumrukta bayiltir kacarsiniz ordan hocam aklima gelenler simdilik bu kadar evlenemeyenler var ailesi olmayanlar var siz boyle bir nimeti bulmussunuz elinizin tersiyle itmeyin ailenizin basinda durun hocam koruyup kollayin zaten kolluyorsunuz kollamiyorsunuz demiyorum baska sehre gidin izinizi kaybettirin baska care yok her yerde var boyle hodukler. Allah korusun hocam sizi ve ailenizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fake, ben keleş mermisine kafa atan tanıyorum,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arabayı sat koruma tut 2 tane eve 2 tane yanına arabayla gezme toplu taşıma kullan
  • Ülke öyle bir yer oldu ki bir kavga arasına girip kavgayı ayırmaya kalksan ölen sen oluyorsun. Artık insanlar bir olay olduğunda yardım etmeye de korkar oldu. En ufak saçma bir olayda hemen ya silah çekiliyor ya bıçak. İnsan öldürmek ya da teşebbüs etmek çok kolay oldu. Cezalar mı yetersiz geliyor yoksa bu insanlar ultra gerizekalı mı anlam veremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: we[AGRA]

Mafya biri vardı Onur soyadını hatırlayamadım. Mekana almıyor diye korumayı bacağından silahla vurdu bütün kanallarda yayınlandı savcılıkça serbest kaldı.

Kız arkadaşını 1 hafta orman evine kaçırıp işkence yaptı savcılıkça serbest kaldı.

Bir sürü haraç kesme adam yaralama olayına karıştı savcılıkça serbest kaldı.

Basına yansımayan suclarını tahmin etmek icin hayal gücünüzü kullanın. Ve bu adamın ilk suçu da değil bunlar çocukluğu cezaevinde geçmiş.

Uzun lafın kısası bu ülkede insan hayatının değeri yok. Kendi önleminizi kendiniz alın.
    Sabah
    Dündar Kılıç'ın torunu, Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu Onur Özbizerdik
    http://www.sabah.com.tr/galeri/yasam/dundar-kilicin-torunu-alaattin-cakicinin-uvey-oglu-onur-ozbizerdik

Dündar Kılıç'ın torunu, Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu Onur Özbizerdik

alaattin çakıcı onun üvey babası öz annesini daha çocukken yanında öldürmüş çakıcı bu çocuktan ne bekliyorsun ki

Onur henüz 13 yaşındayken annesi gözünün önünde cinayete kurban gitti.

Onur ve annesi o tarihte Uludağ tatilindeydi.

Annesinin katili kendisine büyük saygı duyduğu üvey babası Alaattin Çakıcı'ydı. Çakıcı o tarihte Fransa'daydı ve cinayeti Abdurrahman Keskin işledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockymarlboro -- 22 Mayıs 2017; 12:13:9 >

• durum bu kadar ciddiyse ve gerçekten sizi bir şekilde bulacaklarını ve öldüreceklerini düşünüyorsanız,

yabancı ülke konsolosluklarına gidip sığınma /iltica talep edin. ( ilk aklıma gelen ülke Almanya )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babam, amcam, dedem ve dayım büyük cezalar aldılar.
    Babam 2 kez idamla yargılandı 81 yılında, önce müebbet ardından 30 yıl cezaya çevrildi.15 sene hapis yattı.Amcam ve dedem de 13er yıl dayım ise 5 yıl.
    Eski cezaevi koşullarını bire bir bilirim.
    O vakitler çocuktum şuan yaşım 37 fakat çok cezaevi gezdim.

Burdan babamın anlattıklarını ve benim gördüklerimi yazsam roman olur.

Herneyse, bu tip çakalların piyasaya çıkmasının tek nedeni cezaevleinin aşırı iyileştirilmesidir.
    Adamlar cezaevlerinde krallar gibi yaşıyor. Sıcak ve temiz odalar,tuvaletler, 3 öğün çıkan sıcak sağlıklı yemek, her çeşit sportif faaliyetler v.s.Hepsi de ücretsiz, herşey dahil konspet mk.

Arkadaşın başına gelen tetiğe basan tipler büyük ihtimal bonzai kullanan madde bağımlıları. Müteahit onların ceplerine 200er lira sıkıştırmıştır ve işi bu noktaya getirtmiştir.
    Adamların zaten suç dosyası kabarık ve ceza alsa bile 5 yıldızlı otel konforunda biyere gidecekleri için sıkıntı yok.

Başına bu olay gelen kardeşime sadece şunu söylemek istiyorum, GEMİSİNİ YÜRÜTEN KAPTANDIR.
    Ordan taşın dostum, bırak senin için korkak desinler, kaçtı desinler, ödlek desinler. İlk yapman gereken şey ordan taşınmak ve olayları bi müddet akışına bırakıp ateşin sönmesini beklemek.
    Eğer sana yapılanı hazmedemiyorsan ki bu çok doğal, ilk yapman gereken ordan taşınmak. Onların senin korkup kaçtığını düşünmelerini sağlamak. Gersi çorap söküğü gibi gelir

• önceki sayfada birisi arkadaşı sabah vurmuşlar dedi aslı var mı ?
  • Son durum nedir hocam. Geçmiş olsun. Savcılığa başvurdunuz mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan youtube da sıfır bir i izlerken bu kadar da degil diyodum

Megerse gercekten boyleymis de haberimiz yokmus.

• Adaletin olmadığı yerde , halk ya adaletini kendisi arar ya da arayacak bir örgüt bulur.
  • Aynen dostum,ayrıca habersiz kaydettiğin için de mahkeme kabul etmez ama mahkemeden önce savcıya gidiyor,orada savcı tarafları çağırıp olayı büyütmemeleri için uyarabilir,olayı bitirir,ses kaydı savcıyı ikna etmede yardımcı olur...tabi savcıya sen dinletemezsin bu kaydı,iyi bi avukat bulman gerekli
  • ben şaşırmıyorum artık bu tür olaylara çünkü Türkiye de devlet'in adaleti böyle olduğu sürece küçük mafyalar bitmez. Olayla bağımsız olarak; zamanında çalıştığım mekanın birisinde adam mekana girmeye çalışmış korumalar tek sap erkek almıyoruz demişler. Daha sonra güvenlikle tartışıyorlar, o sırada patronun yiğeni girişe geliyor silahı dayıyor adamın kafasına diz çök lan, özür dile olay çıkarttığın için diyor(büyük ihtimal haplı) adam R yapmıyor. Orada kafasına sıkıyorlar elemanın. Mekandan millet nasıl kaçacağını şaşırmıştı. Yerde yatan adamın beyni parçalanmıştı sonra mekan iflah olmadı ztn.
  • Son Durum nedir

• Maalesef 15 sayfanın tamamını okuyamayacağım; arkadaş en son ne yapmış? Ailesini de alıp Ankara'yı terk etmiş mi bari? Çünkü şu an yapılacak en mantıklı şey bu. Bir de silah satın almak tabii. Ama OHAL nedeniyle şu an silah satışına izin veriliyor mu bilmiyorum.
  • Geçmiş olsun hocam, tüm haber kanallarını Watsapp den görüş video ve belge paylaş. Gerekiyorsa çık tv ye röportaj ver. Bu ülkede o kadar gereksiz insan demeye şahit isteyen pislikler varki, kendilerini birşey sanıyorlar. Bunların alayını taş ocaklarına süreceksin...
  • Cok saglam bir Csb gibi geliyor bana

• Bir arkadasiminda basina buna benzer bir olay gelmisti. Silah al onu yap diyen arkadaslar icin soyluyorum bu adamlar en cok hukuktan korkar. Cunku cogunun girip cikmisligi vardir infazlar yanar . Senin benim 6ay alacagi ceza bunlara 6yila patlar. Bi onceki suclarinin infazlari eklenir. Oyuzden hicbir sekilde sikayetinizi geri cekmeyin bu 1.

Ikincisi hayatta iki tip insan türü var. Etoburlar ve otoburlar. Bir otoburun kendi imkanlari ile bir etobur surusuyle bas etme sansi var mi? Sen otobursun cunku senin duzenli bir hayatin var ailen var isin var cocuklarin var meslegin var ve insanligin var. Karsindakiler etobur anlatabildim mi? Gelir bacagina sikar 3 ay yatar cikar. Ne kaybeder ? Kaybetcek biseyleri yok. Ozaman ne yapacagiz bölge degistirecegiz. Yani o evden taşinin hocam.

3.onerim ise varsa tanidiginiz burokraside emniyet amiri olur savci olur ulasmaya calisin. Yukardan emir gelmedikce polis de cözum olmuyor. Adamlr her gelene koruma veremeyiz diyorlar. Durum ortada.

Cok gecmis olsun ins bi zarar gormezsiniz. Cunku degmeyecek bir konu.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.