Şimdi Ara

Olay anında en hızlı refleksi ne polis nede asker veriyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi. . Bir olayda en hızlı refleksi istanbuldaki minibüs kullananlar veriyor.

Dün şahit olduğum bir olay.

Bostancı hayat color a yakın trafik durdu. . Işık yanıyor ama ilerlemiyor öndekiler. Baktım önde bir minibüs çapraz duruyor yüzde 99.9 sağdan sola çok ani atlamış şekilde.
    solda da bir accent duruyor hafif sıkışmış gibi sol tarafa... Olay belli yani özetle minibüs sol tarafa çat diye atlamış.

Cesur yürek accent sürücüsü nasıl dellendiyse araçtan inmiş minibüsçüyle tartışıyor 1-2 kişide aralarını bulmaya yatıştırmaya çalışıyor. Tahmini 1-2 dakika içinde mitoz bölündüklerini tahmin ettiğim arkadan ve karşı şeritten bir ton adam geldi koşa koşa. . Benim içinde bulunduğum minibüs sürücüsü de ki mafya gibi bir tipti indi hemen zaten. . o kısacık sürede karşı şeritte 5-6 minibüs birikmiş hepsi yolu falan kesmiş kavganın ortasındalar. . bizim olduğumuz yerden de 4-5 minibüsün arkadalardan bile koşarak gelmesi ile olay çok farklı bir boyuta döndü..

Bire on bir tartışma vardı artık. . .Olayı yatıştırmak bahanesiyle meydana atlayan minibüs sürücüleri tek taraflı olarak accent sürücüsüne bağırıyor bin arabana diye üstüne gidiyorlar.. bağıra bağıra adamı arabaya bindirdiler..

Ama adam sinir krizine girmiş olacak ki bir baktım arabanın içinde arkada bir kız çocuğu yanında eşi var araçta. . Kadıncağız çok korkmuş belli ki. Biz harekete geçtik bir sonraki ışıklarda durduk hemen yanımızda kavga eden minibüsçü duruyor arkasında da accent var. Adam indi gene araçtan ve bagajı açıp fenere benzettiğim siyah kalınca çubuk gibi bir şey aldı. ne öyle bir silah nede o tarz bir bıçak görmüştüm daha önce ne olduğunu anlamadım. trafiğin hareketlenmesiyle accent aynayı falan sürtüp gene durdurdu minibüsü indi bağırıyor falan elindeki o siyah şey neyse kafa sallıyor noldu lan gelsene gibilerinden .... Bizim ki bastı gitti sıkıldı

Kıssadan hisse siz siz olun minibüsçülerle dalaşmayın. Kendinize hakim olun. ne olduğunu anlamadan deplasmanda maç izliyor gibi bulursunuz kendinizi

• benzer olayı şirinevler mınıbus duragında yaşadım dediğin gibi bu pisliklere yer çok müsait olmadığı sürece bulaşmamak en iyisi
  • her zaman yanlarında minübüsçü arkadaşları olmayabilir! Bir de tek başına görmek lazım o minibüsçü arkadaşı...
  • Anlattığın olay anlık gelişen birşey ne yapacak polis asker ucacak mı ?
  • Valla şu minibüsleri toptan şöförleriyle birlikte kaldırsalar ne güzel olur.İstisnasız hepsi mi aynı olur arkadaş bunca senelik yaşantımda bir sakin efendi şöföre rastlamadım hepsi Ali kıran baş kesen.
  • neyseki aracımda pompalı tüfek var. daha bu tarz olay başıma gelmedi. gelirse yapacağımı bilirim ben...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kudal

neyseki aracımda pompalı tüfek var. daha bu tarz olay başıma gelmedi. gelirse yapacağımı bilirim ben...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kazada kim suçlu ve neden
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu kadar kişilere beyzbol sopası + biber gazı + yanhda 1 arkadaş daha iyi gider

tabi en iyisi bulaşmamak,ne olcağı belli olmaz adam çıkarır silahı dellenir sıkar 2 tane..geridekilerimizi düşünmemiz lazım..

minibüsçüler gerçektende anlattığınız gibi ne yazıkki,herşeyin eğitimde bittiğini düşünüyorum eğerki bu sürücüler üniversite mezunu eğitimli sürücüler olsalar bunların hiçbiri başımıza gelmez..

ülkemiz halen ne yazıkki çok gerii..

@kudal

hocam umarım o pompalı tüfekle dellenipte birşey yapmazsınız,bence çok tehlikeli insan sinirli haliyle hiçbirşeyi düşünmüyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoLY.oNE -- 14 Şubat 2012; 22:00:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: one1one

Anlattığın olay anlık gelişen birşey ne yapacak polis asker ucacak mı ?

Ben minibüsçülerin inanılmaz dayanışmasına vurgu olarak öyle söyledim. . Olayın asker yada polisle bir alakası yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

bu kadar kişilere beyzbol sopası + biber gazı + yanhda 1 arkadaş daha iyi gider

tabi en iyisi bulaşmamak,ne olcağı belli olmaz adam çıkarır silahı dellenir sıkar 2 tane..geridekilerimizi düşünmemiz lazım..

minibüsçüler gerçektende anlattığınız gibi ne yazıkki,herşeyin eğitimde bittiğini düşünüyorum eğerki bu sürücüler üniversite mezunu eğitimli sürücüler olsalar bunların hiçbiri başımıza gelmez..

ülkemiz halen ne yazıkki çok gerii..

@kudal

hocam umarım o pompalı tüfekle dellenipte birşey yapmazsınız,bence çok tehlikeli insan sinirli haliyle hiçbirşeyi düşünmüyor..

metro , tramvay başka çözümü kesinlikle yok olamazda bu saatten sonra...

• minibüs şöförüne bağırmadığım için arkadaşlarıma alay konusu olmuştum yazdıklarınızı aynen tırnak içinde arkadaşıma mail atcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakomat

quote:

Orijinalden alıntı: kudal

neyseki aracımda pompalı tüfek var. daha bu tarz olay başıma gelmedi. gelirse yapacağımı bilirim ben...

• quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

Yok edilmesi gereken insanlar; minübüscüler, taksiciler... Ah ahh imkanım olsa direkt sabun...

Sadece bunları değil, yedi göbekten akrabalarını da yok edeceksin, soylarını kurutacaksın, yeryüzünden tamamen sileceksin.

ne kadar doluymuşsunuz hocam. gözüm korktu

imkanlar doğrultusunda bir hitler doğuyor sanırım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: altunay2

quote:

Yok edilmesi gereken insanlar; minübüscüler, taksiciler... Ah ahh imkanım olsa direkt sabun...

Sadece bunları değil, yedi göbekten akrabalarını da yok edeceksin, soylarını kurutacaksın, yeryüzünden tamamen sileceksin.

ne kadar doluymuşsunuz hocam. gözüm korktu

imkanlar doğrultusunda bir hitler doğuyor sanırım :)

yok artık ! OTOBÜS ŞÖFÖRLERİNİ UNUTTUNUZ o kadarda degil hocam ya insaf :)

• Eski milletvekillerinden biri trafikteyken taksici önünü kesiyor. Levyeyle üzerine yürürken bizimki tabancayı çekip mermiyi ağzına verince abey şeyini yiyem falan diyor. Vekil de karşıma çıkarsan bilmem ne yaparım diyor. Taksici ortadan kayboluveriyor.

Velhasıl karşıdakini de ölçülü sinirlendirmek lazım. Abartırsanız içinizden küfür etseniz bile duyup üzerinize geliyorlar.
  • Adam sabahın 05:00'inden akşamın 24:00'üne kadar direksiyon sallıyor. Hergün yapıyor bunu. O trafik senin. Bu trafik benim, geziyor. Bazen ite, kopuğa da denk geliyor. Durakta akşama kadar çay içip sohbet ettiği adamla trafikte ters düşünce birbirlerinin ana-avrat-bacılarının hatırını soran insanlar bunlar. Kaldı ki yabancı bir sürücüye neler yapmazlar.

Minibüslerin tamamına yakınının psikolojilerinin bozuk olup trafik canavarına dönüşmesinn sebebi biraz da dış etkenler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Adam sabahın 05:00'inden akşamın 24:00'üne kadar direksiyon sallıyor. Hergün yapıyor bunu. O trafik senin. Bu trafik benim, geziyor. Bazen ite, kopuğa da denk geliyor. Durakta akşama kadar çay içip sohbet ettiği adamla trafikte ters düşünce birbirlerinin ana-avrat-bacılarının hatırını soran insanlar bunlar. Kaldı ki yabancı bir sürücüye neler yapmazlar.

Minibüslerin tamamına yakınının psikolojilerinin bozuk olup trafik canavarına dönüşmesinn sebebi biraz da dış etkenler.

Bana ne, veya sana ne ya da günahsız diğer sürücülere ne? Herkesin hayatı zor herkes ekmeğinin peşinde kimse benim dış etkenim çok fena diye diğerine saygısızlık yapmıyor bitek bunlar var sabahtan akşama kadar direksiyon sallıyorum diyip insanların sinirini bozan. Çok mu zor yapma kardeşim git başka iş yap insan olabileceğin bir iş yap, ama onlarda suç yokki suç devlette, lütfen bi inceleyin internetten Avrupa da taksi şöforü veya toplu taşıma şöforü nasıl olunuyor.

• Dolmuş plakası kaç para, halk otobüsü plakası kaç para? Yemin ederim "3 plaka ver, 2 götür" falan yapıp, dolmuşları ve şoförlerini silmek lazım... Otobüslere de gözlem kamerası, doğrudan mobeseye bağlı... Oldu bitti...

Ben Seyranbağları'nda dolmuşlarla çok eğleniyorum... İki dolmuş olurlarsa kesin yolcu kapışması yapıyorlar... Ama trafiktekileri biçecek gibi... Ben arabamla, öndekinin önüne geçmeye çalışan dolmuşun önüne geçip uyuzluk yapıyorum... Adamın öndekini yakalama umudu sönünce normal normal gitmeye başlıyor... Bir deneyin, çok eğlenceli! Bilgisayar oyunu gibi... Standart çalışıyor beyin... Diğer dolmuş gözden kaybolunca arkada kalan dolmuş normalliyor...

• quote:

Aman abi soykirim derler fransa kabul eder sonra al basina belayi :D

• içimizde ne kadar nazi varmış meğer.

minibüsçü, taksici dediğiniz adam, gün boyu trafikte direksiyon sallayan adam. benim küçük arabamla giremediğim aralıklara adam magirus dolmuşla giriyor. adamlar kurt olmuş artık.

ben burada suçu, dayak yiyeceğini bile bile kaşınan accent sürücünde buldum. 15 kişi gelmiş diyorsun bir temiz döverlerdi o adamı dövmemişler işte. önüne kıran olursa bir selektör yakarsın bir korna tamam bitti, karşıdaki anlar zaten. ama zopa çıkarıp tartışmak niye. bir de çoluk cocuk varken arabada. resmen kaşınmış o da.

trafikte azcık hoş görülü olmak laazım. insanımız, kendisini sollayan önüne kıran adama, kendisine bandik attı muamelesi yapıyor, hırslanıyor da hırslanıyor. bu kadar sinirli olmak hiçbirşeyi çözmez
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.