Şimdi Ara

Olası Cezalar Gerçekleşirse..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • (Ünal Aysal Telegol'e katıldığında ne dedi ?

Eğer ki Galatasaray geçen sezon başına bi talihsizlik gelseydi zaten son sıralardaydı küme düşseydi bizim için yasa değişecek miydi ?
    Hayır.

Şimdi niye değişiyor ?
    İşin içine şike karıştığı için mi, yoksa fenerbahçe olduğu için mi ?

Açık ve net söylüyorum biz olsaydık bu işte küme düşmekle kalmazdı cezamız. Hemde sezon başında giderdik.

Fenerbahçe niye düşmedi ?.

1.si ve en önemlisi Mehmet ali aydınlar faktörü.
    Mehmet Ali Aydınlar 3 temmuz'dan itibaren geçen süreçte fenerbahçenin az ceza alması için elinden geleni yaptı. Makamının getirdiği yetkiyi çok güzel kullandı.

2. olarak fenerbahçeli yöneticiler küme düşmek istemedi.
    Gerek nihat özdemir, gerek ali koç sürekli ağız oynattılar. Bir karar veremediler. Bazen biz düşersek futbol batar dediler bazen cezamız varsa düşürün dediler bazen kuralları değiştirelim dediler bazense aklanacağız dediler yani sürekli oyaladılar. En başından beri dik bi şekilde duramadılar. Onlarda bu kargaşayı iyi kullandı ve zaman kazandılar.

3. olarak kamuoyu faktörü
    bunca karışıklığın içinde kamuoyunun kafasının karışmaması imkansızdı kamuoyu ve taraftarlar sürekli başka şeylerle meşgul edildi.

sonuç olarak ) MAA'nın ve Fb yönetimi'nin fenerbahçe'yi küme düşmekten kurtarma projesi gerçekleşmiş oldu.

Fenerbahçe yönetimini tebrik ederim. Bu kadar güçlü olduğunu bilmiyordum.

Galatasaray & Arsenal

• ölme essegim ölme hesabi

Şu saatten sonra Lig bitmiştir benim için. Sadece Gs maçlarını izlerim bide avrupa maçlarını gerisi fasa fiso.

Galatasaray & Arsenal
  • O zaman neden Mehmet Ali Aydınlar ı seçtiniz diye de sormak lazım ama değil mi?
    Vienna University Of Technology Elektro Technik
  • Dolaylı yolda Bizim düşmememizi engellemiş oldunuz. Mantığına hayran kaldım. Bu adamı siz seçtiniiz
    AMD Ryzen 5 3600 + Scythe Fuma 2 | MSI B450 Tomahawk MAX | Sapphire Nitro+ 5700 XT 8gb | G.SKill Trident Z Neo 8x2gb ddr4 3600 mhz CL16 | LG 27GL850-B 27" UltraGear QHD 144hz Nano IPS HDR10 1ms | Samsung 970 Evo Plus | Cooler Master MB511 650w 80+| Plantronics RIG 500 PRO 50mm | Corsair K68 | SteelSeries Rival 710 | SteelSeries Qck Heavy Large
  •  Olası Cezalar Gerçekleşirse..
  • Hala bu adamı siz seçtiniz diyo. Arkadaş Aziz Yıldırım işin içinde örgüt olduğu için hala içeride. Adam resmen futbolu yönetiyormuş. İstediği hakemi kendi maçına aldırıyor, kulüpler birliğinde başkan zaten. Birçok kulüp borç içinde, kulüpler birliğinde istediği gibi at koşturmuş. Medya arkasında. Eee sonra, Fenerbahçeli bir yönetici TFF başkanı olmak isteyecek ve Aziz Yıldırım olmasını istemeyecek. Birde engelleyemeyecek. Hadi len ordan.

Galatasaray
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sakin ol Sampuan

Olası Cezalar Gerçekleşirse..

• ne kadar saçma, River Plate düştüde gerimi aldılar lige, kendi düşene bişey yapılmaz ama yönetici bozmalarının yaptıkları yüzünden kulübde kolay kolay düşmez. Türkiyede En azında düşünnce tarzı bu şekilde. Ayrıca Fb olan herşey gsyede olurdu, eğerki gs fb durumda olsaydı. Komik durumlar yaratıor gs kendi kendine
  • aziz yıldırım ben bu adamı istiyorum deseydi zamanında maa başkan olduktan sonra bu olaylardan bu kadar ucuz kurtulamazdı fb. Aziz istemiyorum derse azizi sevmeyenler göz yumacaktı buna.yani sağ gösterip sol vurdular..

ŞAMPİYONLUK ŞARKISI BÖYLE YARIM KALMAYACAK,O KUPA BİR GÜN ELLERİNİZ DE KALKACAK!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

Dolaylı yolda Bizim düşmememizi engellemiş oldunuz. Mantığına hayran kaldım. Bu adamı siz seçtiniiz

Yahu ben "Bu adamı siz seçtiniz !!!!" mantığını anlamıyorum. Her TFF başkanı başkanlığından önce takım tutabilir ancak başka olduğu andan itibaren tarafsızlığını korumak zorundadır. Yöneticilerimiz Mehmet Ali Aydınlar'ın başkanlığı tarafsız yapabileceğini düşünmüş olamazlar mı? Biz bu adamın seçilmesinde yardımcı olduk diye bu adam subjektif olmak zorunda mı? Neyin kafasını yaşıyorsunuz siz?!

Açık açık kolluyo valla feneri görünce sinirleniyorum.

Galatasaray & Arsenal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.